Şimdi Ara

Kaldırımlara bile LCD döşediler. / Sivas (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
7.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belediye o lcd lerden kendi reklamını yapıyor. belediye seçimleri öncesi hazırlıklar bunlar. geçen yazda o caddenin kaldırımlarını söküp yeniden yaptılar ama kış memleketine yazlık parke taşı döşeyince her gün en az 2-3 kişi buzdan kayıp düşerek biyerlerini kırmaya başladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 30 Temmuz 2008; 17:57:14 >
  • Reklam yapacaklarmış pardon bunu yere koyana kadar belediye otobüslerine koysunlar varsa hiç gerek yoktu yere koymaya onun yerine büyük boy bir lcd şehrin en işlek meydanına konurdu Newyork taki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merlinthewizard -- 30 Temmuz 2008; 17:58:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quad Soft

quote:

Orjinalden alıntı: Superdeve

Paramızı çarçur ediyorlar.

aynen

kaç lira istiyosanız söyleyin vereyim
  • Al İşte Hırsızlara , Çakallara Davetiye...

Yazık ya Harcanılan paraya yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros

seçimler yaklaştıya belediyeler napacağını şaşırdı xD

Sen o avatarı değiştir yoksa bende seni şaşırtırım
  • Yabancı ülkerelde olsa adamlara bak helal olsun falan derdik ama malesef ki bizim ülkemizde bu şartlarda tepki vermek zorunda kalıyoruz...Hep başka ülkelerde mi olacak tuaf durumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBER-WARRIOR -- 30 Temmuz 2008; 18:00:18 >
  • Hadi bir ofiste otelde binada olurda ne bu zaten otellerde var ama yolda ne lcd si
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

Orjinalden alıntı: Quad Soft

quote:

Orjinalden alıntı: Superdeve

Paramızı çarçur ediyorlar.

aynen

kaç lira istiyosanız söyleyin vereyim

Saçmalama lütfen. Oraya harcanan parayla ben iki tane okul açarım. Paranı da istemiyorum.

• Sivas'a ağır gelmiş.Ne öyle toz içinde? Gerçi Türkiye'de hangi ile koyarsanız koyun aynı manzaraya şahit olacağımız garanti.Anca belli semtlernde iş görür.Belediye başkanı yenilikçi ama millet fısır!
  • Bu kadar "aptalca" bir uygulama olabilir mi ki? Gördüğünüz gibi resimlerde de üst tabakanın şaftı kaymış deyim yerindeyse. Pislik, camın zedelenmeden resmen buzlamaya dönmesi ki zaten reklam izlemeyi sevmiyen bir milletiz senin neyine kaldırımlara LCD döşemek. Birşey yapacağım derken ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Git meydana büyük ekran bir LCD yaptır bak onun önünden abartısız Sivas gibi bir yerde 1000 insan kesintisiz o LCD ekran önünde çadır kurar ki bizimkilerde akıl yok işte.
  • Biz onu C4 ile yıkıp alırız
  • BİLENLER VARSA BİRŞEY SORMAK İSTERİM İZMİR BORNOVA DA YOLLARDAKİ ASFALTLAR KALDIRILIP YERİNE KALDIRIM PARKELERİ DÖŞENİYOR SEBEBİ NEDİR ACABA BOŞA MASRAF DEĞİL Mİ BU?
  • quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

BİLENLER VARSA BİRŞEY SORMAK İSTERİM İZMİR BORNOVA DA YOLLARDAKİ ASFALTLAR KALDIRILIP YERİNE KALDIRIM PARKELERİ DÖŞENİYOR SEBEBİ NEDİR ACABA BOŞA MASRAF DEĞİL Mİ BU?

Turizm şehri değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: engnnn

Peki kanalı nasıl değiştiriyolar öyle bi imkan varmı, spikerden anladıgım kadarıyla ntv acık değiştirmek istediklerinde ne olcak

Benzer uygulama İDO gemilerinde mevcut.Belli bir kanal gösteriliyor.NTV seçilmiş çünkü tarafsız.Mesela; Stv olsa diyecekler Fethullahcı.Kanal D olsa diyecekler Doğancı.
  • NE GEREKSİZ BELEDİYENİZ VARMIŞ
  • Ulan ekmek dağıtın,aş dağıtın lan!Japonya mı sandınız kendinizi,bunun adı teknoloji felan değil,resmen ne oldum deliliği ve özentidir,başka birşey değil!
  • görgüsüzlüğün de bu kadarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

BİLENLER VARSA BİRŞEY SORMAK İSTERİM İZMİR BORNOVA DA YOLLARDAKİ ASFALTLAR KALDIRILIP YERİNE KALDIRIM PARKELERİ DÖŞENİYOR SEBEBİ NEDİR ACABA BOŞA MASRAF DEĞİL Mİ BU?

belediyelerde en güzel para yeme indirigandi yapma yöntemi budur dostum
  • Sivas'a Gidiyorum Bana Çalma İşleminde Yardımcı Olacak Arkadaslar Aranıyor
  • En azından paranın nerelere harcandığı ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 30 Temmuz 2008; 18:38:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.