Şimdi Ara

Kaldırımda dondurma yiyen çiftler (Hikayenin devamı eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: crimex

quote:

Orijinalden alıntı: Myceneans

quote:

Orijinalden alıntı: BaNgO

bedava çıkmış mı sorsaydın belki sana verirlerdi çubuğunu sende gidip bi tane bedava dondurma alırdın mutlu olurdun

Sırf bedava çıkıp çıkmadığını sormak için bozamazdım o tatlı anı.

Ben de istedim, özendim.

takma fazla. bide iyi yanından bak , en azından paran var.hem yalnız olup hem de paran olmasaydı

Haklısın gibi. Çok da zengin değilim ama olanca param da gitse daha kötü hissederdim.

Etrafta diğer üniversite öğrencilerini görüyorum, hepsi sürünüyor, üzülüyorum. Çoğuna göre çok güzel bir yaşamım var ama yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Ağır depresif asosyal detected... :(

Sen burada ne yapıyorsun ? Gidip havuz kenarındaki Alamanlar ile haşır neşir olsana
  • quote:

quote:

Sen burada ne yapıyorsun ? Gidip havuz kenarındaki Alamanlar ile haşır neşir olsana

Senden selam söyleyeceğim onlara :(
  • quote:

quote:

Headshoot olmasada tek atmış.
  • Bizde seni gördük kız arkadaşımla çok dikkatli bakıyordun bize ve ağlamaklı bir halin vardı acıdık vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

Bizde seni gördük kız arkadaşımla çok dikkatli bakıyordun bize ve ağlamaklı bir halin vardı acıdık vallaha

ikinoktase
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

Bizde seni gördük kız arkadaşımla çok dikkatli bakıyordun bize ve ağlamaklı bir halin vardı acıdık vallaha

Ağlayacak kadar da bakmadım be
  • Bim'in verdiği mutluluk paha biçilemez.
  • Anlatmayı unuttuğum bölüm;

Onları BİM önünde gördükten sonra ekmek almak için BİM'e girdim. Ben girerken BİM'in kasiyeri de o çifte camdan baktı ve nedenini anlamadığım şekilde sinirlendi. Sanırım dükkanın önüne oturup samimi bir şekilde şakalaştıkları içindi.

O an bir darbe daha yedim...

İçimden geçirdim acaba bu salak adam şimdi gidip o çifti oradan kovacak mıydı ? Onların eğlencesine gölge düşürecek miydi ? Neyseki engel olmadı masum çifte.

Laf olsun diye yazmıyorum bunları. Gerçekten samimiyim o anda hissettiklerim konusunda. Sadece buraya da yazmak istedim.
  • Ne güzel işte onlar adına, hala birilerinin mutlu olduğunu duymak beni sevindirdi
  • quote:

Anlatmayı unuttuğum bölüm;

Onları BİM önünde gördükten sonra ekmek almak için BİM'e girdim. Ben girerken BİM'in kasiyeri de o çifte camdan baktı ve nedenini anlamadığım şekilde sinirlendi. Sanırım dükkanın önüne oturup samimi bir şekilde şakalaştıkları içindi.

İçimden geçirdim acaba bu salak adam şimdi gidip o çifti oradan kovacak mıydı ? Onların eğlencesine gölge düşürecek miydi ? Neyseki engel olmadı masum çifte.

Laf olsun diye yazmıyorum bunları. Gerçekten samimiyim o anda hissettiklerim konusunda. Sadece buraya da yazmak istedim.

Hayli içli gördüm hocam seni..Var mı önceden bir yarıda kalmış ilişki durumları

• quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

Yok, hiç olmadı. Olmasını hem istiyorum hem de istemiyorum çünkü bir ilişkiyi çekip çevirmek zor geliyor. O sorumluluğa girmek istemiyorum.

Sadece mutlu olanları gördüğüm zaman biraz canım çekiyor. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor.

• quote:

quote:

quote:

Yok, hiç olmadı. Olmasını hem istiyorum hem de istemiyorum çünkü bir ilişkiyi çekip çevirmek zor geliyor. O sorumluluğa girmek istemiyorum.

Sadece mutlu olanları gördüğüm zaman biraz canım çekiyor. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor.

Anladım..

Bazen bir beste çalar hüzünlenirsin keşke yanımda sevgilim olsa dersin..

Bazen geceleri canın sıkılır muhabbet edecek, mesajlaşacak bir sevgili, dost ararsın..

Buna benzer şeyler değil mi

• quote:

Anladım..

Bazen bir beste çalar hüzünlenirsin keşke yanımda sevgilim olsa dersin..

Bazen geceleri canın sıkılır muhabbet edecek, mesajlaşacak bir sevgili, dost ararsın..

Buna benzer şeyler değil mi

Benzer, masum şeyler istediklerim.
  • Sonunda anladın işte.

Paranın alamayacağı tek bir şey vardır,

daha fazla para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UR

Sonunda anladın işte.

Paranın alamayacağı tek bir şey vardır,

daha fazla para.

Para parayı çeker.
  • bende geçenlerde yıllık iznimi alıp memlekete dönecektim. bimde küçük şekilli (kalp şeklinde falan) ve renkli postitleri gördüm. küçük kızkardeşim için alayım, izne gidince minik bi hediye olur dedim ve 3 tane aldım. kasada parayı ödedikten sonra, benden hemen sonra küçük bi kız geldi ve elinde postitle ve böyle kısık korkak bi ses tonuyla kasiyere: "bu nekadar" diye sordu. kasiyer fiyatını söyledi, kız biraz düşündükten sonra gidip postiti rafa geri koydu.

dışarıda bekledim, çocuk çıkınca bakarmısın dedim. ben bunlardan alacaktım ama kasiyer fazla vermiş (ne salakça bi yalan) bana buakdar gerekmiyo, almak istermisin dedim. kısık bi ses tonuyla ı ı diye geri çevirdi. benim için fazla bunlar, market de geri kabul etmiyo, al işine yarar dedim, yok gene kabul etmedi. hafiften biraz ısrar ettim ama baktım hiç niyeti yok, çocuğun yaşı küçüktü zaten bide beni tanımadığı için korktu sanki biraz. bende fazla üzerine gitmedim, ama üzüldüm açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bende geçenlerde yıllık iznimi alıp memlekete dönecektim. bimde küçük şekilli (kalp şeklinde falan) ve renkli postitleri gördüm. küçük kızkardeşim için alayım, izne gidince minik bi hediye olur dedim ve 3 tane aldım. kasada parayı ödedikten sonra, benden hemen sonra küçük bi kız geldi ve elinde postitle ve böyle kısık korkak bi ses tonuyla kasiyere: "bu nekadar" diye sordu. kasiyer fiyatını söyledi, kız biraz düşündükten sonra gidip postiti rafa geri koydu.

dışarıda bekledim, çocuk çıkınca bakarmısın dedim. ben bunlardan alacaktım ama kasiyer fazla vermiş (ne salakça bi yalan) bana buakdar gerekmiyo, almak istermisin dedim. kısık bi ses tonuyla ı ı diye geri çevirdi. benim için fazla bunlar, market de geri kabul etmiyo, al işine yarar dedim, yok gene kabul etmedi. hafiften biraz ısrar ettim ama baktım hiç niyeti yok, çocuğun yaşı küçüktü zaten bide beni tanımadığı için korktu sanki biraz. bende fazla üzerine gitmedim, ama üzüldüm açıkçası.

Keşke yavaşça yere bırakıp sessizce uzaklaşsaydınız. Ben öyle yaparım birisi almayınca verdiğim hediyeyi. İnsan psikolojisi, yerde kalmasın diye mecburen alıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bende geçenlerde yıllık iznimi alıp memlekete dönecektim. bimde küçük şekilli (kalp şeklinde falan) ve renkli postitleri gördüm. küçük kızkardeşim için alayım, izne gidince minik bi hediye olur dedim ve 3 tane aldım. kasada parayı ödedikten sonra, benden hemen sonra küçük bi kız geldi ve elinde postitle ve böyle kısık korkak bi ses tonuyla kasiyere: "bu nekadar" diye sordu. kasiyer fiyatını söyledi, kız biraz düşündükten sonra gidip postiti rafa geri koydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: emresyl

Kaldırımda dondurma yiyen çiftler (Hikayenin devamı eklendi)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.