Şimdi Ara

Kaldırılabilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
3
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen benim durumumdasın hocam allah sabır versin bize
  • Spora basla en guzeli hem rahatlarsin hemde ortamlarda daha sosyal olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarzına pek uymaz belki ama bunu dinlemeni tavsiye ederim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yak ve keyfine bak

• https://youtu.be/hf-vT_YADD0

Uzak dur yakınıma

Bu mesafe beni bozar

Kimseler yanaşmasın

Yalnızlık paylaşılmaz

Inceden hatırlarım

O eski dostlukları

Simdi herkes ayrı uçta

Kaderini inkar eder

Kimi yerer kimi över

Her biri ilgi bekler

Aman abi bulaşılmaz

Yalnızlık paylaşılmaz

herkesle kaynaşılmaz

Hiç mi yalnız kalmadın

Su garip dünyada

Ah o zaman anlarsın

Yanlızlık paylaşılmaz

Dostum bu şarkı senin için yazılmış resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiSKHoBBiT kullanıcısına yanıt
    Spor yapamam sanırım hocam. Haftada 2-3 kere halı sahaya giderim. Özellikle çok yorulduğum maçlarla dakka 30 dan sonra kolum ağırmaya başlıyor şiddetli bir şekilde. 10 maçın 2-3 ünde böyle oluyor. Hastaneye gitmeyede korkuyorum birşey çıkar diye.
  • Gitsene hastaneye belki önemli daha ilerlicek ileride git şimdiden önlemini al yanlış düşünüyosun maca gidiyosun arkadasim yok diyosun tek kale mac mi ceviriyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiSKHoBBiT -- 25 Ağustos 2016; 16:18:20 >
  • Duman - yanibasimdan
    Duman - yalnizlik paylasilmaz
    Duman - helal olsun

• SiSKHoBBiT kullanıcısına yanıt
    O arkadaşlık sayılmaz ki. Arıyorlar Juli akşam 10-11 maç var gelirmisin gelirim abi. Gidiyorum maça çıkıyoruz gidip biryere oturuyoruz kola filan sonra dağılıyoruz zaten muhabbetleri çekilecek gibi değil.

Hiç sevmiyorum hastaneleri rapor olmak dışında zor gidiyorum. Sol gözümde miyop var. Sol testisimde varikosel var (ameliyat olucam). Ellerimde egzama var gitar çalarken filan çok canım acıyor. Bunuda yazıyım liste uzasın bir süredir ara ara dışkımda kan oluyor onun içinde gitmeye korkuyorum. Birde maçlarda sol koluma ağrı giriyor. Onun dışında bu belki normal bişeydir yataktan sandalyeden kalkarken hızlı kalkınca gözlerim kararıp ayaklarım tutmamaya başlıyor 1-2 kez kendimi zor yatağa attım bayılıyordum. Birde o kadar moralim bozukken bunlar için hastaneye gitmek istemiyorum.
  • Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Valla hocam nasıl yapsak ya okullar açılınca düzelir mi acaba ?
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Kaan Reis söylerse dinlerim.
  • HungryBody H kullanıcısına yanıt
    Motorda benim değil hocam. Motor dedemin ama babamın üstüne yaptı motoru bana diyor çalış sana ehliyet alalım araba kullanmak istemiyorum pek sadece motor ehliyeti için o kadarda masrafta fazla geldi. Git keşfette köy gibi bir yerde yaşıyorum çok sıkıcı geliyor. Motora birşey olucak diye ödüm kopuyor zaten sahiplenemiyorum motoru ve tabi ehliyetim yok.

Evde kapıda barfiksim var bir ara diyete başladım evde şınav barfiks kardiyo derken 6-7 kilo verdim fotoğraflarla takip ettim ilk ve son arasında gözle görülür memnun eden bir sonuç oldu ama benim boyum kısa bu aklıma geldikçe bütün hevesim gitti zamanla yine bıraktım.
  • roseria kullanıcısına yanıt
    Bide haftada bir Galatasaray maçları var ikisi olmasa boş boş duvara bakıcam sanırım.
  • kesnek kullanıcısına yanıt
  • SevgilisiOlanMan kullanıcısına yanıt
    Kullanmıyorum kullansam para dayanmayacak sanırım.
  • Zamanında ateşten gömlek , baytar ve vesselam filan dinlerdim bayağıdır dinlemiyorum Sagopa o da bayağı bozmuş bu nedir yav?
  • Tekrar tekrar dinlemekten helak oldum hocam. Adamların her şarkısı güzel Akıbet'te aynı.

Kaan Reis söylesinde ne olduğu fark etmiyor adamı ağlarken bile dinerlim.

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    sago sagoluğu bırakmış artık birol giray mıdır nedir onunla bu tarz şarkılar yapıyor devamlı, abrakadabra bir de tecrübe var aynı böyle hep bozdu kendini

• Dinle ilgilide olayları vardı ama ben kaçırdım oraları.

Bu akşam Duman'ın konseri var Zeytinli'de Facebook'tan filan canlı yayın yaparlar mı acaba nerden izlerim konseri ?
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    hiç bilmiyom

sagonun dumana dissi var din olayı falan da geçitm bir kere evine uyuşturucu gönderilmişti hatta pencereden içeri girip evini karıştıran çocuğuda dövmüştü sago bayağı olay var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.