Şimdi Ara

kalçasını bilerek değdiren kızın amacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler liseye gidiyorum tipim ortalama üstüdür genelde yolda yürürken , okulda falan dikkat çekerim. sınıfta sıramda bacak bacak üstüne atıp telefonu kurcalıyodum kız geldi önce bacağıma hafif temas etti sonra "ayy" deyip bilinçli olarak dizime kalçasını sürterek geçti . okulda dikkatimi çekmeye çalışan bi kız sizce ne anlamalıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalça sanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Em onu.
  • Yala onu ve kasayı yan yatırmayı unutma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam dizine sürtecekken ayağa kalk ufaklığa sürttür ve ayy de
  • Tepecikli

• Beyler ciddi cevap duruma göre yürüycem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuşmaya başla ve devam et kız seninle yakınlaşmak istiyor bu fırsat herkesin ayağına gelmiyor yemeyenin malını başkası yer diye bir laf vardır
  • Domalttığın gün haber ver
  • Saolun hocam dikkate alıcam

• Hocam kız sizi taciz ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marlon Br.

Saolun hocam dikkate alıcam

Parçala onu affetme
  • Merhaba, ben bahçelievler çocuk ahlak bürosunda çalışıyorum bayan arkadaşın yaptıgı tacize giriyor kızın profil linkini veya ulaşabileceğimiz
    herhangi gibi bir sosyal ağı varsa bize vermeniz lazım ki bizde işlem yapmamız lazım, aksi takdirde bunu bize iletmeseniz gerekeni bizim yapmamız gerekecek

Anayasa - 3162 kanuna göre tacize uğrayan kişi veya kişiler gerekeni yapmazsa korkutulmuş sayılır gerekeni ilgili kisiler yapması gerekiyor.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Ahmet Çakar-

Merhaba, ben bahçelievler çocuk ahlak bürosunda çalışıyorum bayan arkadaşın yaptıgı tacize giriyor kızın profil linkini veya ulaşabileceğimiz
    herhangi gibi bir sosyal ağı varsa bize vermeniz lazım ki bizde işlem yapmamız lazım, aksi takdirde bunu bize iletmeseniz gerekeni bizim yapmamız gerekecek

Anayasa - 3162 kanuna göre tacize uğrayan kişi veya kişiler gerekeni yapmazsa korkutulmuş sayılır gerekeni ilgili kisiler yapması gerekiyor.

Teşekkürler

3162 Sayılı Kanun, Madde 1) Bir Başkan ile altı üyeden kurulu daireler birer hesap mahkemesidir. Daireler, bir başkan ve dört üye ile ...
  • Yok oyle sey yapmaz onlar ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.