Şimdi Ara

Kalbe Bıçak Saplanması gibi ağrı... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
15.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağam ehil sağlam bir doktora git bursaydaysan bir tane biliyorum

Onun disinda sigara alkol uyuşturucu varsa birak kullandigin ilac varsa veren doktorla gorus giyimini cok sıkı tut ben salak gibi duzgun giyinmiyorum sonra yeminle saga sola donerken keserle vurmuslar gibi hatta satirla vurmuslar gibi aciyor göğsüm

Doktorlara guvenmemekte 100de 100 haklisin ama el mahkum iyi birini bulmak zorunda oluyoruz bazen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezı gora baweth kellet den yo. Ci quza nızanım şeyhmıstane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haram yemekten oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Göğüs uzmanına git. Her ağrı kalpten gelmez. Buna benzer bir ağrı olmuştu bende. İç hastalıkları uzmanına gitmiştim. Ekg çektik bir şey yok biraz hızlı atıyor heyecanmı yaptın dedi. Adama sie çekip göğüs bölgemde kaburga ezilmesi, batması olabilir belki dedim ortapedi uzmanına gittim. Doktora derdimi anlatınca adam direk göğüs uzmanına git dedi. Adamı dinleyip göğüs uzmanına gittim röntgen çekildim. Göğüs uzmanı akciğerinde sönme oluşmuş acil ameliyat dedi ve ameliyata girdim. 1 hafta hastanede yattım tüp takıldı vs. Sonra tekrarladı aynı hastalık. Baska bi doktora açık ameliyat oldum ciğer üzerindeki baloncuklar zararlı şeyler alındı. Tabi gene tüp takıldı 1 hafta ciğer eski formuna dönünce taburcu oldum Allaha şükür şimdi iyiyim. Neyse en iyisi bi akciğer tomografisi veya röntgen çektir. Geçmiş olsun
    Ağrı hep sol tarafımda oluyor belki dediğiniz gibi akciğerde olabilir.Bende ekg falan çektirdim ritim bozukluğu dedi başka bir şey görünmüyor dedi.Lakin ansızın yine oluyor.Bir şeyim yoksa niye oluyor anlam veremedim.Eğer bendede dediğinz gibi bir şey varsa vay halime.Hastanelerde yatmak sürünmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EAY-

Türkiyede sadece kalp üzerine olan birkaç hastane var o yüzden sordum. Bursadaysan evraklarına bakıcaktım sistemden. 14 yaşında olmasan bu tarif ile kalp krizi geçiriyorsun derdim ancak bu yaşta böyle birşeyin olma ihtimali yok, onu aklından çıkar. Ritim bozukluğu göğüste ağrı hissiyatı yaratabilir, ölücekmiş gibi olma hissinide muhtemelen o andaki evhamından tansiyon düşmesi sonucu yaşıyorsun. Birdaha böyle bir durum olduğunda direk hastaneye git ekg çeksinler ve mümkünse tansiyonunu ölç. Muhtemelen bütün problemin bu ancak olmadığını varsayarsak ve problem başka yerde aranacaksa yüksek ihtimalle psikolojik yada kas ağrısı olabilir, düşük ihtimalle akciğer ve mide ağrısı olabilir.Başka birşey olamaz. Bunlardan şüphelenip o bölümlerin doktorlarına gidebilirsin. Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Psikolojik yada kas ağrısı olduğunu sanmıyorum.Zira ansızın oluyor ve o an hiç bir şey düşünemiyorsun içini derin bir kaygı sarıyor.Öyle kol bacak yaralanması kesilmesi gibi değil.Çok tuhaf bir hissi var.Amcamıda kalp krizinden kaybettim hastane ile evi arası 5 dk olmasına rağmen erken yetiştirilmesine rağmen ertesi gün cenazesini aldık.Çok illet bir şey bu.Bu yaşta kalp krizi istisna olur sanırım.Hastane işlerini hiç sevmiyorum bir kere 20 dkya yakın böyle kıvrandığımı hatırlıyorum ama yinede hastaneye gitmeyi reddettim.Nefret ediyorum hastaneden.Ekgyi bile aile zoru ile çektirmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Nefes alinca artiyor mu? Tam yerini gösterebiliyor musun? Efor harcarken yada efor sonrasi mi oluyor yoksa otururken,yatarken falan mi? Kalp agrilari yanma,baskı tarzinda olusur kolu boynu falan uyuşturur,yayilabilir sende yayilma var mi?
    Ağrı hep sol tarafta oluyor kalbin olduğu yerde elimle hep orayı tutuyorum istemsiz o an.Herhangi bir zamanda oluyor mesela bazen telefonda konuşurken bazen otururken bazen yürürken.Ne zaman olacağı belli olmuyor.Yayılma falan yok hep sol tarafta oluyor kilitleniyorum o an dayanılmaz ağrılı oluyor.Bazen daha hafif oluyor.Son zamanlarda olanın ağrısı diğerlerinden daha fazlaydı.

@Mirzaloğlu Panik atağa baktımda benimkine çok benzemiyor sol taraftaki ağrı dışında.Panik atak psikolojik gibi duruyor böyle şeylerim yok pek.

@Fulton Herkes aynı şartlarda aynı ortamda büyümüyor sana çok uçuk gelen şeyler kimileri için çok sıradan olabiliyor.Bunda yalan söyleyecek bir durum yok.Elimede bir şey geçmez.O yaştan beri düzenli içiyorum demedim ilk o zamanlar başladım dedim.

@ibocan_52 geçmişte zor günlerim oldu hala da var lakin bunların yada kız konusunun bunda etkli olduğunu sanmıyorum.Bir gün kız arkadaşımla telefonda öyle mutlu mesut konuşurken aniden bi yere oturup yığıldım.Konuşamıyorsun zaten o an.Arada bir sigaram dışında bir şeyim yok alkol uyuşturucum yok.

@snakefatih Bendeki ağrı hep aynı yerde oluyor sol tarafımda, yer değiştirmiyor.Kuzenimde genç yaşta ülser oldu ama doktor ona alkolden sigaradan falan oldu diyordu.O ağır alkolikti çok içerdi günde 1 2 paket sigara falan.Benim alkolüm yok.O kadar sigarada içmem istisna durumlar hariç.

@alpper001 Ağrı hep sol tarafta oluyor başka yere yayılmadı bugüne kadar.Ansızın oluyor mutlu veya mutsuz fark etmiyor.Yürürken otururken yatarken bi anda oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Ağam ehil sağlam bir doktora git bursaydaysan bir tane biliyorum

Onun disinda sigara alkol uyuşturucu varsa birak kullandigin ilac varsa veren doktorla gorus giyimini cok sıkı tut ben salak gibi duzgun giyinmiyorum sonra yeminle saga sola donerken keserle vurmuslar gibi hatta satirla vurmuslar gibi aciyor göğsüm

Doktorlara guvenmemekte 100de 100 haklisin ama el mahkum iyi birini bulmak zorunda oluyoruz bazen
    bursada değilim.Alkol uyuşturucum yok.Sigara var içertenler sağolsun.Giyimle alakası yok yaz kış oluyor.

@Venüsdeki Limon Ağaci Türkçeden başka dil bilmiyorum translete de çeviremedi anlamadım ne yazdığını.

@Boreman Lames Erik ağaçlarına dalmayı saymazsak haram yemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 18 Mayıs 2018; 10:30:43 >
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Tam yerini gösterebiliyor musun? Nefes alinca agri artiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

bursada değilim.Alkol uyuşturucum yok.Sigara var içertenler sağolsun.Giyimle alakası yok yaz kış oluyor.

@Venüsdeki Limon Ağaci Türkçeden başka dil bilmiyorum translete de çeviremedi anlamadım ne yazdığını.

Alıntıları Göster
    Sehmistane bawo kuzi chat then you. Ez ghora baweth then you. You quzitte back them.

• Sigarayı derhal birak , muhtemelen surekli kalp krizi geçiriyorsun. Eforlu ekg , eko kardiyoofrafi v.b testler yaptirman gerekli . Gecikmeksizin doktora git. Aynısını soyle. Tüm testleri yaptirsanda Kalp hastalığının gözükme olasılığı %100 değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Tam yerini gösterebiliyor musun? Nefes alinca agri artiyor mu?
    sol göğsümünde hep aynı yerde oluyor zaten.Tam hatırlamıyorum nefes alırken artıp artmadığını o an bir şey düşünemiyorum pek.Yoğun bir acı ağırısı var.Bir dahaki sefere dikkat ederim bunada.

@Venüsdeki Limon Ağaci türkçe yaz
  • Kahve içiyorsan direkt kes derim. Bende de benzer ağrılar vardı, doktorlar o kadar test yaptılar incelediler fiziksel bir sorunun yok deyip gönderdiler ama sorunuma çare bulan olmadı. En son internette konuyla ilgili gezinirken bu tür şikayeti olan birinin tavsiyesiyle kahve içmeyi (ve kafein içeren diğer içecekleri) bıraktım, hiçbir şikayetim kalmadı.

Edit: Yalnız kafein direkt beyne giden bir madde olduğu için ani bir şekilde kesilmesinin ciddi yan etkileri olabiliyor, bu konuyla ilgili de bir doktora görünmende fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 18 Mayıs 2018; 10:53:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-994965FA4

Kahve içiyorsan direkt kes derim. Bende de benzer ağrılar vardı, doktorlar o kadar test yaptılar incelediler fiziksel bir sorunun yok deyip gönderdiler ama sorunuma çare bulan olmadı. En son internette konuyla ilgili gezinirken bu tür şikayeti olan birinin tavsiyesiyle kahve içmeyi (ve kafein içeren diğer içecekleri) bıraktım, hiçbir şikayetim kalmadı.

Edit: Yalnız kafein direkt beyne giden bir madde olduğu için ani bir şekilde kesilmesinin ciddi yan etkileri olabiliyor, bu konuyla ilgili de bir doktora görünmende fayda var.
    Kahve hiç içmem senede 1 kez 2 kez ancadır o da önüme getirirse biri yoksa o da yok.Kola içerimde o da nadir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord

Sigarayı derhal birak , muhtemelen surekli kalp krizi geçiriyorsun. Eforlu ekg , eko kardiyoofrafi v.b testler yaptirman gerekli . Gecikmeksizin doktora git. Aynısını soyle. Tüm testleri yaptirsanda Kalp hastalığının gözükme olasılığı %100 değildir.
    kalp krizi genelde sonu hastaneyle ölümle bittiği için değildir herhalde diyorum kendimi avutuyorum herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Alıntıları Göster
    Ağam sigarayı icirtenlere inat icmemen lazim ve mutlaka bir doktor ayarlaman lazım yav sakaya gelmez bu isler

Kalp hastaliklari yavas yavas ilerleyip insani bitiren turden degil tam olarak

Bir anda insani alıp götürüyor malesef

• Banada oluyor özellikle

O aklıma geldiğinde

• Kalp nedenli göğüs ağrısı noktasal olmaz bölgesel olur. Tüm göğüs kafesinizde ağrıyı hissedersin demişti bana doktor. Bıçak saplanması gibi ağrılar genelde terleyip rüzgarda kalmak veya cereyanda kalmaktan oluyor. Bir hafta atlet hırka falan giy düzelir düzelmezse tekrar gidersin doktora.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andorid -- 18 Mayıs 2018; 12:41:59 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 19:23:12 >
  • Bende sadece bıçak saplanır gibi bir acı oluyor, nefes alamıyorum çünkü ağrı artıyor. Çok kısa sürüyor bu durum. Uzun süredir yaşamıyorum bu olayı, senin konuyu görünce aklıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 18 Mayıs 2018; 18:18:42 >
  • hocam kilo ver kilodandır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.