Şimdi Ara

Kalan zamanda TYT kısmından 250 puan yapılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle netlerimi yazarak giriş yapayım ;

TR 20
    SOSYAL 5
    MAT 3
    FEN 0

Ne yaparsam, yapayım 180 barajını anca geçebiliyorum. 200 küsür puan falan geliyor.

Ayrıca 2. senem ne kadar çalışsam da, ertesi gün bildiğimi unutuyorum.
    Geçen yıl 40 Sosyal'in olması büyük bir avantajdı, şimdi o da yok.
    Tekrar yapmak en nefret ettiğim şey, zaman kaybı olarak görüyorum. (Ne bileyim istemesem de, iç sesime kabul ettiremiyorum)

Özel yetenek denemek istiyorum. Olmassa bu yaz para kazanıp, seneye son olarak kursa kaydolmayı düşünüyorum.
    Niye çalışmadın diyecek olursanız, maddi sıkıntılardan dolayı; sene başından, Nisan ayına kadar işte çalıştım.
    Sürekli işten eve bitkisel hayat sürdürdüğümden, ders çalışmamayı bahane olarak gördüm.
    Bir de köyde yaşadığım için, sürekli bir koşuşturmaca, iş güç oluyor. Günde 6-8 saat falan dışarıda çalışıyorum.

Bu kadar az puan yapmamın sebebi ise meslek lisesi mezunu olmam. Şuanki aklım olsa 2. sınıfta düz liseye geçer, son sene staj vs. sıkıntısıyla kalmazdım.
    Şu kalan 1 ayda 250 puana yapabilir miyim, hangi konulara çalışmam gerek? Yardımcı olursanız çok sevineceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi richierich59 -- 23 Mayıs 2018; 19:16:17 >

• Zekimureninrepertuarı Z kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ne kadar doğru yaparsam, o kadar yanlış yapabilme yeteneğine sahibim.
    Saçma olucak ama Counter Strike oynadığımda da, durum böyleydi.
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 puanla besyo mu deneyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cclareon1302 -- 24 Mayıs 2018; 0:1:4 >
  • cclareon1302 C kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.