Şimdi Ara

KALAN ZAMANDA GEOMETRİ YETİŞİR Mİ ? ÇALIŞILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet az bi süre kalmış fakat geometriye fazla zaman ayırmadım hatta neredeyse hiç zaman ayırmadım ama temelim var neyin nereden geldiğini tek seferde anlkayabiliyorum. fakat kalan zamanda bazı endişelerim vvar. sizce kalan zamanda geometri yetişirmi. ve yahut denemede gelen soruları vs felan yapabilecek düzeye gelebilirmiyim sizce?

• @drpetrıchor44 ne düşünüyorsun hocam konu hakkında ?
  • up..
  • Tabiki yetişir. Zorlarsan 1 ayda bile halledersin ama zorlaman gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben ite kaka 1 ayda Acil'i bitirmeye çalışacağım.

• Hocam Yks ye hazırlanıyoruz Tus a veya Alan Kpss sine falan değil yetişir bence çalışınca neden olmasın

• ulanalihocaadamlan kullanıcısına yanıt
    Kenan kara ya da benzeri bir geo kanali ama özellikle pdfli bir geo kanali bulup videolarını kalan 100 günün 70 gününe falan böl
    Sonra geo seviyene bağlı olarak 2 tane kitap özellikle ama özellikle çözümlü 2 kitap alip başlaman lazım
    Yetişmez değil çok rahat yetişir sanki ne yani 100 gün dedigimiz şey öyle az buz şey değil çıkacak konular belli sıralı tak tak tak günde 2 şer 3 er uzunluğa bağlık yarim konu vs diye diye tak tak her ders bitirilir
    Günlük geometri cozmek artık ciddi anlamda çok önemli son 100 gün her gün geo çözerseniz eliniz çok alışır sınavda çok rahat edersiniz
    Ayarlarıyım o 2 3 sbyide kullanacağın kanalla beraber götür 60 70 günde bitir kanalın pdfsi olmasi zaman acısından çok önemli
    Buyutulcei bir şey değil
    Yok geo için temel lazim vs vs yetişmez diyenlere he de geç çok rahat yetisir o sürede sıfır olan bile 2 basit kitap antrrmanlara geo birey b gibi 2 kitabi 30 40 günde bitirebilir bir tanede kanalla beraber kalanl 2 ayda da ustune çok şey katabilir
    Rahat olun tak tak tak bitirin süre çok fazla yeterli
    Insan dün yediği yemeği hatırlamıyor sınavda 1 sene önce calistigin seyi hatirlamicaksiniz o yüzden iyi degerlendirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben biraz temelim vardı. Bireyb başladım çözüyorum. Fakat denemelerde yeni nesil sorularda sıkıntı yaşıyorum. Ne önerirsin birey b den sonra. Endemik duymuştum forumda ikisini beraber götürsem nasıl olur.
  • drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    Reis bende endemik tyt ayt geo, sarmal ve acil var
    Kenan karadan gidiyorum
    Sence ne sırayla nasıl çözeyim
    Ve önerdiğin kitap var mı

• içinden bile geçebilirsin sana bağlı
  • bugünden başlarsan yetişir tabi, konuları öğrendin mi yaparsın zaten, tytde öyle çok kasmıyorlar geoda, çıkmış sorulara bak istersen.
  • Temel varsa yetisir

• Ya şu sorulardan bıktım ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.