Şimdi Ara

Kalan internet hakkim hic dusmuyor(mu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Avea hattinda kafana gore 800 paketini kullaniyorum. Normalde bu paket kaldirildi fakat hattimda yeterli bakiye bulindugu icin paketim yenilendi. Kalan kullanim haklarimi 4545 e sordugumda ise kalan dakikalarim ve sms lerim duserken kullanabilecegim internet 3072 mb diyor. Isin en ilginc kismi ise musteri hizmetlerini arayip sordugumda hicbir paketimin olmadigini soylemesi. Gecen hafta aradim musteri hizmetlerini o gunden beri 500 mb internet kullandim ama tl lerim duruyor. Sizin basiniza boyle bir sey geldi mi? Sorun neyden kaynakli olabilir ve ne yapmami onerirsiniz?
     Kalan internet hakkim hic dusmuyor(mu) Kalan internet hakkim hic dusmuyor(mu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistemde bir açık falan bulmuş olabilirsiniz. Farklı bir paketiniz falan olabilir ama olsa müşteri hizmetlerinin onu söylemesi gerekirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dediği gibi,bi açık olabilir
    Kullanım sisteme geç düşüyor da olabilir

• 2 aydır bendede aynı durum. Paketin ilk ayında düzgün gösteriyodu sonra bozuldu

• Arayıp bilgi alın bence aksi bir durumda siz zararlı çıkabilirsiniz. =/

• Paket miktarı düşmüyor ama 3gb bitince internet duruyor. Bende halen dakika var ve sorgulamada 3g hakkım gözüküyor ama internete giremiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.