Şimdi Ara

Kalan günlerde ygs 4 de 340 330 yapılırmı en az 320?????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yapılırmı. Şu an türkçe den 24 sosyal den 14 mat dan 2 fen den 4 net yapıyorum. Yarın Coğrafyayayi bitiriyorum. Iç dış Kuvvetler kaldı.turkce de dilbilgisi sıfır tarih e de baslamadim daha :( yapılırmı sizce. Bi yardimci olurmusunuz. Teşekkürler

Edit : Coğrafya yı yapmadan önce 14 net vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.donanımx5 -- 13 Mart 2014; 16:26:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Yapılır hergün az uyuyup çok çalışman lazım ve şu taktiği uygulaman lazım konuyu calısıp direk 3 4 test soru çözüp geçmen lazım yani bir konu ortalama 2 saat çalışma 2 saat test desen 4 saatte bitmeli böylece hergun en az 2 en fazla 3 konu bitirip 8 günde 9x3 = 27 konu bitirirsin oda eşittir 30-40 net arası artırır tabi çok çalısman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

Yapılır hergün az uyuyup çok çalışman lazım ve şu taktiği uygulaman lazım konuyu calısıp direk 3 4 test soru çözüp geçmen lazım yani bir konu ortalama 2 saat çalışma 2 saat test desen 4 saatte bitmeli böylece hergun en az 2 en fazla 3 konu bitirip 8 günde 9x3 = 27 konu bitirirsin oda eşittir 30-40 net arası artırır tabi çok çalısman lazım

Bende de su sıkıntı var mesela dıs kuvvetlerden eksıklerım var ama calısasım.yok artık deneme deneme gıtmek ıstıyorum ben napsam :D

• deneme_programı kullanıcısına yanıt
    Deneme deneme değilde hızlıca göz at konuya aç soru bankasını o konunun çözmeye calıs yapamadıgını aç neymiş öğren 3 4 testle yine konuyu oturtursun hemde soru cozmus olursun
  • quote:

Deneme deneme değilde hızlıca göz at konuya aç soru bankasını o konunun çözmeye calıs yapamadıgını aç neymiş öğren 3 4 testle yine konuyu oturtursun hemde soru cozmus olursun

Hocam kıtap almam gerek yoksa soru bankası falan kalmadı nerdeyse ozellıkle cografya
    Ama femsete gırıp eskı soruları tekrar bakınıp cozuyorum az bucuk katkı saglıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yapılır hergün az uyuyup çok çalışman lazım ve şu taktiği uygulaman lazım konuyu calısıp direk 3 4 test soru çözüp geçmen lazım yani bir konu ortalama 2 saat çalışma 2 saat test desen 4 saatte bitmeli böylece hergun en az 2 en fazla 3 konu bitirip 8 günde 9x3 = 27 konu bitirirsin oda eşittir 30-40 net arası artırır tabi çok çalısman lazım

Türkçem 15 netlerdeydi şimdi 23.ama 32 33 yapmam lazım. Coğrafya ya da bi konu kaldı ama oda en Ezber ve en uzun konu. Ilk konudan 115 soru çözdüm 99 doğru 2 yalnış ama diğer konularda hiç test çözemedim paralel meridyenler hariç. Kolay geldi bana. Konuları hemen bitirip denemelere gecicem diyorum ama bitmiyor bi türlü. Özellikle tarih nasıl yetişecek bilemiyorum. Günde 13 saat calisiyorum 2 3 haftadir şimdi daha fazla calismam lazum. Son kalan 3 günde full deneme yapmayı düşünüyorum 15 tane falan. Nasıl iyi olurmu sizce hocam

• f.donanımx5 kullanıcısına yanıt
    öyle yap son 3 gun 2 şer deneme sonrasındada yanlış yaptıklarını incele ve yanlıs konuları tekrar et tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme_programı

quote:

Hocam kıtap almam gerek yoksa soru bankası falan kalmadı nerdeyse ozellıkle cografya
    Ama femsete gırıp eskı soruları tekrar bakınıp cozuyorum az bucuk katkı saglıyor

Oda olur hocam 9 gun sık dişini :D kolay gelsin
  • quote:

öyle yap son 3 gun 2 şer deneme sonrasındada yanlış yaptıklarını incele ve yanlıs konuları tekrar et tamamdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.