Şimdi Ara

Kalan 113 gün ve durumum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite 2. sınıftayım ve yeniden hazırlanıyorum hukuk için.Okulu bırakmadım ikisini aynı anda götürüyorum derslerim kolay olduğu için fazla zorlamıyor.Yaklaşık 3-4 aydır çalışıyorum.Mat 1 bitti Mat 2 de de Limit Türev İntegral kaldı ama tamamen sıfırım.Bitirdiğim konuları baya sağlam bitirdim yani geri dönüp bakmayacak kadar sadece rutin tekrarlar.Edebiyatta geçmişten temelim sağlam zaten kitap okuyan bir insanım sürekli haşır neşirim edebiyatla o yüzden nisan ayında derin bir tekrarla halletmeyi düşünüyorum.Benim için en büyük sorun aslında geometri.Yeni yeni başlıyorum metin hocadan dinleyerek eğer yetişmesse üçgenler ve analitiği sağlam bir şekilde bitirip bırakıcam gerisini hedefim iki sınavdada toplam 7-8 net.En son çözdüğüm tyt denemesinde 30 türkçe 28 mat 12 sosyal yaptım 3d çözümün denemesiydi.Ayt de henüz deneme çözemedim maddi sıkıntılar dolayısıyla deneme alamadım daha doğrusu malum üniversite oğrencisiyiz.Neyse uzatmayalım daha fazla yani sonuç olarak bu şekilde gidersem bu yeni sistemde 30k içine kendimi atabilir miyim ? obp de 70 bu arada.

• ayt matematiğin iyiyse olur bence
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    İyi sayılır hocam.Polinom,2. Derece denklem,2. Derece eşitsizlik,parabol,Ötf vs hepsinde iyi seviyedeyim ayt 3 d de 1 2 boşum çıkıyordu genelde.Henuz deneme çözemedim için göremedim tam kendimi en kısa zamanda çözücem.LTİ kaldı işte sadece.Mikail hocanın limiti güncel mi acaba bir bilgin var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Geoyu komple bitir ayt matı iyi yaparsan tmde istediğinden saha iyi yerlere gelirsin

• sonuçlar27 S kullanıcısına yanıt
    Şu 1 ayda limit türev integrali bitirirsem artık geri kalan tüm günler geometri calisicam hocam.Eğer biterse ne ala bitmezse de dediğim gibi üçgen ve analitigi halletmeyi calisicam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

Şu 1 ayda limit türev integrali bitirirsem artık geri kalan tüm günler geometri calisicam hocam.Eğer biterse ne ala bitmezse de dediğim gibi üçgen ve analitigi halletmeyi calisicam
    Hocam hukuk geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz çok sayıda mezun var pek tavsiye edilmiyor siz ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkiki -- 22 Şubat 2019; 22:55:53 >
  • Usta şimdi umudunu kırmak gibi olmasın ama özdebir tyt 93 ayt 50 yaptım ve 40k bile olmuyor 84 obp ile ben 12.sınıfım gerçi bitmemiş konularım var ayt normal o yüzden ama 30k gibi bir sıralama istiyorsan çok çok daha fazla yapman lazım hele 70 obp ile. O yüzden daha çok çalış. Geometri hakkında da şöyle bir şey söyleyeyim benim geometrim 1 ay önce negatif netlerdeydi hem tyt hem aytde. Ve 0 dım yani hiçbir şey yapamıyordum. Sonra 1 ayda sadece çember-daire ve üçgenlerle dörtgenlerden sadece yamuk-paralelkenarı bitirdim. Artık her deneme geometri fulle yakın hatta son limit ayt denemesi olmuştum geo fulldü o yüzden benim şuanki düşüncem geometride temel üçgenler ve çember-daire bitirsen bile yetebilir. Kolay gelsin ben de 10-15k hedefliyorum umarım olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ryuga Waga Teki Wo Kurau kullanıcısına yanıt
    83 55 ile 34binde idim sayısalda hocam yanlış olmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam yaptığın netler ile nerdeyse 20kya bile girersin bence de yanlışın var.Haklisin çok çalışmak lazım.Bi bitsin de limit türev integral İnşallah kalan zaman full geometri calisicam umarım bende aynı seviyeye gelirim sağolun tavsiye için.

• burakkiki B kullanıcısına yanıt
    İnsan üniversiteye geldikten sonra anlıyor sevdiği işi yapması gerektiğini.Ben şuna inanıyorum bir insan gerçekten sevdiği işi yapsın,o bölümu okusun o insan başarılı olur bir şekilde boş kalmaz yani.Gelecek hakkında çok bir endişem yok rızkı veren Allah'tır hayırlısı olsun.

• Sadece mat2 den 32.5 bucuk netle edebiyata dokunmadan 26k idi hocam tm siralamam. Edebiyat temelimde var diyosunuz. Bence tyt niz cok absurt gelmesse olmamasi icin bir sebep yok . Obp geri atacaktir ama ayt sizi istedigibiz yerde tutar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptaneagle -- 23 Şubat 2019; 0:23:13 >
  • kaptaneagle K kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam.Valla obp en az 10 k geri atacak zaten o kaçınılmaz ona göre yapıyorum hesapları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

Hocam yaptığın netler ile nerdeyse 20kya bile girersin bence de yanlışın var.Haklisin çok çalışmak lazım.Bi bitsin de limit türev integral İnşallah kalan zaman full geometri calisicam umarım bende aynı seviyeye gelirim sağolun tavsiye için.
    Önemli degil usta.
    Bu arada o 40k dedigim ozdebirde degil ozdebirde 10k zaten de ben puangodan ozdebirde yaptigim netlerle kac siralama olur diye bakmistim 41k falan gostermisti onu dedim ben.

Puango hala yanlış gösteriyor tahminhesap bu seneninkini gösteriyo vay anasını netlerin bayağı iyimiş 😂

• Tahmini oldugunu biliyorum da insan yine de merak edip bakiyor Ya netler tytde iyi sadece ayt baya kotu zaten netlerin 30u matematik. Fenim beni batiriyor o yuzden ful ayt fen calisiyorum bu aralar.

Hocam geçen sene 20 25 netten yukarı ayt fen yapamazdım denemelerde sınavda 32 yaptım ösym kolay soruyor konu eksiğiniz yoksa deneme çözün yanlışlarınızı öğrenin ara sıra tekrar edin derim ayrıca ben geçen sene çok net hesabı yapardım hepsi çok gereksizmiş boşu boşuna strese girdim mezuna kalmakla sonuçlandı senem şimdi saldım yanlışlarımı öğrenip geçiyorum

• Şuan netleriniz nasıl?

• Puk gibi 85 90 tyt 55 60 ayt Hakkıma hayırlısı olsun :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.