Şimdi Ara

kajiwa 1200w 300rms yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bnde kajiwa 1200 peak 300w rms subwofer war ewdw çalıyorm simdilik bunu tda7294+bass filitresi war bu amfiyle besliyorm arkadaş yaptı amfiyi sesi açmaya korkuyorm kısık ses te mükemmel bass weriyor ama sesi yarıladıımda ses bozuluyor heralde gücüde yetmiyor amfinin bu subwofera hangi amfi önerirsiniz el yapımı olacak hazır deil hangi entegre resmi koyamadım
    http://www.erayelektronik.net/oto/eray/kampanyalar/kampanya3/kajiwa.jpg

• ses entegresi deil de transistörlü bi devre yapmanı tavsiye ederim en azından sesi ne kadar acarsan ac güc kaynagın yetiyorsa ses kaliteli oluyor
  • kaç watlı bişe olsun 150w rms olurmu wofer zorlamaz sanırım
  • 150 watt olabilir hocam ama güc kaynagın var mı? kac wattlık önemli olan güc kaynagın güclü olması
  • bi tane war trafo yeter heralde
    yapmaya başlıcapız yakında foto paylasırım transistörlü 150 w rms lik bişe
  • dostum şu an ben 7294 lü bi devre yaptım. paralel baglı 150 watt civarı. 250 rms bi hop var. sesi yarıladıgımda aynı sorun oluyor.
    ama devremde 15bin uf filtre kondansatörü 200 watt trafo var. tahminim kabin yetersiz geliyor. ve kabin tasarımı da cok önemli.

300 rms dedigine bakma. o ani kaldırabilecegi bir güçtür. 100 watta ancak tam verimli kullanılabilir o hoparlör.
    sen 1000 wattlık ampli baglasanda bence pek değişmez.

ampli iyi demiyorum malzemeleride bilmiyoruz.

trafon kaç wattlık . regüle kondansatörlerin kaç uf ?
    daha bir çok etken olabilir. ısıda cok önemli. tda 7294 mos fet tir. ısınınca degerleri düşer.

şu an sana tavsiyem amplinin kalitesini yükselt kabinin kalitesini yükselt...

güzel bi preamfi . kaliteli malzeme ile yapılmış bi ampli. iyi hesaplanmış kabin.
  • kabin konusunda katılıyorum 300 rms ye bnde inanmıyorm acemiliğime denk geldi subwofer acele oldu bn pıoneer 306c alacaktım nasip olmadı kabin değiştirecek zaten ama maddiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2SA1943 ve 2SC5200 çiftiyle 150 wattlık bir ampli yapabilirsin çokta güzel olur .
  • bu transistörün fiyatı nnedir bide dewre şeması warsa sewvinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.