< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
the sinner dark furure...
|
Valla ben tam bakamadım işe gitmem gerekiyordu. Montajdan bir süre sonra ayrıldım. Ama beklediğim sürede baya bir soğuma olmuştu. Oda sıcaklığına felan bakmadım onu ölçecek bişey de yok bende zaten. Klimanın özelliği varsa bakayım yarın gidince. Hatta montajı yapan elaman yan keski unutmuş geri almaya gelmişti söyledim böyle böyle genel merkez vakumlama yapılması gerekir diyor bunun hakkında şikayet oluşturacağım dedim. Oluştur abi sıkıntı yok onlar işin teknik kısmını bilmiyorlar dedi. Şikayetvar ve daikinin kendi sitesinden şikayet formları yolladım. Bakalım hayırlısı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 26 Haziran 2024; 19:28:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kim işini doğru yapıyor ki memleket de bunlar yapsın. Hadi bizim ki İstanbul yoğun başından savmak için yapmamıştır diyorum da sizin oralar bura kadar yoğun da değildir. Aslında gelen çocuklar epeyce bir ilgilendiler sohbet ettiler hatta vakum meselesini makaraya bile aldı instagram da reklam yapıyorlar vakumumuzu yaptık işimizin başındayız felan diye dediler 😁 Bilmem kaç metre üzeri boru olmazsa gerek yok dediler. Bende zaten servis bulamıyoruz diye bişey demedim yaptırdım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 26 Haziran 2024; 19:57:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Abi işte en korktuğum olay. Vakumlama yapmadan montaj yapmaları. Bunun için hakem heyetine verseniz %100 kazanırsınız. Youtube Adem Helvacı'yı takip edin. Kendisi bu konuda son derece önemli bilgiler veriyor. Adam bas bas bağırıyor. "Vakumlama yapılmadan montaj ya-pıl-ma-sın" diye. Ben de randevuyu 6 Temmuz tarihine aldım. Öncesinden vakumlama yapmaları için servisi de arayıp konuşmam gerekecek sanırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 26 Haziran 2024; 22:31:7 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa09 -- 26 Haziran 2024; 23:17:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daikin Ege Bölge müdürlüğünü arayıp durumu iletirseniz dış ünitenin değişimini sağlayacaklardır. Eski Airfel klimamızın kurulumunda yaşadığımız bir sorun nedeniyle kendilerine ulaşmıştık 2 gün içinde başka şehirden servis göndermişlerdi. 02324491015 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Servis aradı bugün gelip tüm gazı boşaltıp yeniden gaz vererek vakum işlemi yapacaklarını söylediler. Bende yeni olan cihazın gazının sırf sizin eksik işiniz yüzünden boşaltılıp yeniden basılmasını kabul etmiyorum dedim. Tüketici hakem heyetine değişim için başvuru açtım. Yani insanları aşağılamak istemiyorum ama bu yaptıklarını mallıktan başka bişey değil mi. Kendilerine tekrardan iş çıkarıyorlar işinizi baştan doğru yapıp çekip gitsenize kardeşim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Servis ile bir işim yok artık. Daikin de servis yönlendirmekten başka bişey yapmıyor. Tüketici hakem heyetinden sonuç çıkana kadar olduğu gibi kullanırım. Olumlu çıkarsa da makine yenilenmiş olur. Yeni cihazı bunların eline teslim edip boşalt doldur yaptırmam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |