Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.875
Cevap
94
Favori
148.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klima kumandasında ekran yanıyor fakat her tuşa bastığımda reset atıyormuş gibi ekran yenileniyor bu sorunun çözümü nedir? Yaz ayından beri açmıyordum klimayı ısıtma için açayım dedim kumandada hangi tuşa bassam ekranda yenileme olup açılıyor 1 saniye sürüyor.

• MusashimaruKoyo kullanıcısına yanıt
    Kumandanın pilini değiştirip deneyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Klimayı GittiGidiyor üzerinden almıştım fakat GittiGidiyor kapandı ürünün garanti sorgulama nasıl yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9000 modeli var bende çok fazla dur kalk yapıyor. Yaptığı gürültü haricinde her çalışmada en yükseğe yakına kadar yükseliyor sonra çok kısa sıcak verip tekrar iniyor. Kapıyı açıp ısıttığım alanı artırdığımda anca daha stabil bir sıcaklık elde edebiliyorum. Ya sensörü kandırıp ya da yazılım değişikliği ile kompresörü sürekli en düşük ayarda çalıştırmanın bir yolu var mı acaba?

Normalde sabit 650 w güç üflüyor eğer kapıları açarsam ama alanı küçülttüğüm anda dur kalklar başlıyor ve ortalama tüketim yalnızca 500 w civarlarına çekiliyor. Bence çok büyük verim kaybı. 650w üflerkenn evin yarısından çoğunu ısıtabilirken dur kalklarla sadece ufak bir odayı ısıtıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • civilengineer23 C kullanıcısına yanıt
    Hocam bununla ilgili bir detay göremedim açıkçası internette aratınca. Nasıl bir yazılımsal işlem gerekiyor ve hangi harici donanımı almalıyız?

• sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Midea follow me yazarsanız özellik hakkında bilgiler çıkıyor hocam. Her hangi bir yazılımsal işlem yapmanıza gerek yok klima kumandanızda bu özelliğin bulunması yeterli.

Kaira da bu özellik yok sanırım?

• Ceann Capall kullanıcısına yanıt
    Kumandasında yok ama bu özellik olan midea üretimi kumandadan aktif ettiğimde bu özellik çalışıyor. Klima kumandasının algıladığı sıcaklık ayarladığım sıcaklık ile aynı oluncaya kadar klima çalışıyor.

Evet hocam az çok cevap buldum. Bu özelliği taşıdığına dair net bir şey bulamamıştım. Uygun olduğunu düşündüğüm iki ayrı çeşit kumanda söyledim. İki tan klimam var.

Kumanda tavsiyeniz veya kullandığınız kumandaların görüntüsü/modeli varsa söylerseniz makbule geçer yoksa deneyeceğim zaten mecbur. (Orijinal midea markalı kumanda bulamadım birebir kopya mallar var onları aldım mecbur)

Bu konuda şu mesajı inceleyebilirsiniz hocam.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154660815

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer23 -- 5 Şubat 2024; 18:41:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: civilengineer23

Bu konuda şu mesajı inceleyebilirsiniz hocam.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154660815

Teşekkürler,

Airfel ile uğraşan kişiyi tebrik etmek lazım :)

Birkaç çeşit kumanda aldım. Birisinin uyacağını ümit ediyorum. Aldığım modeli ve performans farkını buraya bildiririm ayrıca. Çok sağolun

Hocam sizi takip edeceğim bende kumanda satın alma arifesindeydim, bakalım umarım tüm fonksiyonları kazanabiliriz.

• FrenchKiss35 kullanıcısına yanıt
    Haberdar ederim bir iki güne elime ulaşmış olur. Klimadan çok memnunum. Sürekli dur kalk yapmasın diye evi ısıtıyorum kombiyi kısıp

• 12binlik kaira almaya karar verdim. Var mıdır sıkıntısı? Tavsiye ediyor musunuz? Yalnız piyasada klima yok ne hikmetse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA80194D8

Bu mesaj silindi.
    Deneyip sonucu yazacağım hocam. Üretici firmayı aynı gibi gördüm umumunda. Orijinal ürünlerde de fiyat çok değişiyordu. Hatalı bir alım yapmış olabilirim.

Oda termometresi ve kumandadan gelen sıcaklık verisini -eğer uygulamadan okuyabileceksem- o veriyle klimanın durmadan çalıştığı optimum sıcaklıkta yaktığı watt değerini karşılaştıracağım. Amacım minimum frekansta kesintisizce çalışmasını sağlamak. Dur kalk verimi inanılmaz düşürüyor ve yaptığı gürültü de hediyesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA80194D8

Bu mesaj silindi.
    Ben aslında çift kumandayı aynı ayara getirip klimaya sürekli veri göndermesini deneyeceğim. Zaten yanlışlıkla iade edilemez ekstra kumanda söylemişim. Bir kapı girişi bir pencere önü olacak şekilde ayarlamak istiyorum.

Yazın da dondurmuştu klima şu kompresörü ne kadar kıstırabilirsem o kadar iyi olacak kısacası.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.