Şimdi Ara

kahvedekı cocugu nasıl uyarabılırım tayt gıyıyor lıselı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babası cok hasta o yuzden 2 oglu bakıyor.2 oglundan bırı erkek gıbı 1.90 boyunda onda sorun yok yası 25 vardır

ama sorun sukı dıger oglan lıse 1 lı vede boyu 1.70 cıvarı var vede cok kılolu.yanı kemıklerı buyuk yag var ama belı ınce assagısı buyuk kadın gıbı vucut var

dun mavi tayt lıkralı esofman gıymıs.herkes bakıp duruyor.beli 2 karıssa assagısı 3 karıs yuzude beyaz yuvarlak

ayıp denen sey var nasıl uyarırız.kavga cıkmasın hergun yuz yuzeyız

• Git götüne şaplağı vur " yeğenim giyme buralarda bunu " de. Sonra göz kırpıp otur.
  • Sen de bakıp durmuşsun hep.. tövbe tövbe
  • ayakta dolasana bakılır arkadan bkınca manda kasa goze carpıyor..hormonları oyle o tarz oglanı hıc gormedım

resmen kadın fızıgı var.masadakı cocuklarda bakıyor ama bahsi gecmıyor

aslında resmını cekıp eklerdım ama sonra ızınsın foto dıye bır suru laf eden olcaktı

insan bol gıyer..bıldıgın mavi tayt gıymıs.ıkıdebır yukarı cekıstırıyor dar oldugunu bılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 30 Eylül 2018; 12:31:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Git götüne şaplağı vur " yeğenim giyme buralarda bunu " de. Sonra göz kırpıp otur.
    kahvede mantar tabancası gibi pat sesı cıkar.mıllet kagıt oyunu bırakıp noluyo der
  • Yil olmus 2100 hala kahveye giden mi kaldi?
  • Sanane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kahve ne amcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki oyle giymek istiyor. Hem tayt ne ya? Erkek adam tayt mi giyer? ( Spor icin vs giyilir de gunluk hayatta giymekten bahsediyorum )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.