Şimdi Ara

Kahve-kola karışımını nasıl hazırlıyorsunuz?(Denendi/SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
6.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu karışımı denemek istiyorum,aşırı derecede uykuluyum.Nasıl hazırlıyorsunuz bunu?Mecbur kaldım yapan varsa yardımcı olursa sevinirim

Otururken;

Yürürken(3 metrelik mesafe,gittim su aldım)

Uykusuzluğu çözermi bilmiyorum ama şuan diken üzerindeyim.Tansiyon aletiylede ölçtüm orda 133 çıktı yürüdükten sonra,eklemesi kolay diye bu fotoğrafı ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 19 Ocak 2013; 12:41:14 >

• Kahveyi koy bardağa...Ama bardak uzun olsun çünkü önemli olan köpük...Kolayı birden koy çıkan köpüğü sömürmeye başla....

Ölürsen karışmam ama bir yerde çok tehlikeli falan yazıyordu ne kadar doğrudur bilmem...
  • uykusuz kalmak için değil miydi zaten bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım bır arkadas yapıyodu bunu evde cappucıno kalmayınca, on numara bes yıldız bır ıcecek ortaya cıkıyo
  • Kalbimin attığını hissediyorum beyler ölmeyelim? 500 ml kolanın içine 250 gram türk kahvesi birde 2 paket nescafe atıp diktim kafaya köpük möpük ne varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 19 Ocak 2013; 11:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Kalbimin attığını hissediyorum beyler ölmeyelim? 500 ml kolanın içine 250 gram türk kahvesi birde 2 paket nescafe atıp diktim kafaya köpük möpük ne varsa
    />

• quote:

Kalbimin attığını hissediyorum beyler ölmeyelim? 500 ml kolanın içine 250 gram türk kahvesi birde 2 paket nescafe atıp diktim kafaya köpük möpük ne varsa

Oğlum basıma kalma lan...

• quote:

bıraz fazla olmus gıbıme geldı hadı hayırlısı
  • Ona hiç gerek yoktu aslında. Benim kullandığım yöntem daha lezzetli diyelim

2 tane muzu dilimliyorsun. Sonra üstüne bol bol bal sürüyorsun. Sonra fındık ezip üstüne serpiyorsun. Garantiye almak istersen yanında kahve falanda içilebilirsin.
  • Kafamda filler dans ediyor gibi hissediyorum ciddiyim ufak bi aydınlanma oldu Beynimde atmaya başladı hissediyorm
  • Bende bu akşam yatmayı düşünmüyorum tavsiye varmıı uykusuzluk için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

quote:

Hocam parmak uçlarımda ağrı hissediyorum,kalbim çok hızlı atıyor nefes alıp verirken zorlandığımı hissediyorum ilkbaşta normal midir?

• bende yapmıştım iğrenç bi tadı var içemedim döktüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

quote:

Hocam parmak uçlarımda ağrı hissediyorum,kalbim çok hızlı atıyor nefes alıp verirken zorlandığımı hissediyorum ilkbaşta normal midir?

Hiç normale benzemiyor ama bekle bakalım...Aşırı kafein var...

Aşırı kafeninin en aygın belirtilerinden bazıları şunlardır:
    Kronik uykusuzluk
    Sürekli endişe
    Depresyon
    Sakin olamama
    Kalp çarpıntıları
    Mide sorunları
    Kafein yokluğunda baş ağrıları

• quote:

Naptin sen lan??acile falan git hemen cok abartmissin.su an kalp krizi riskin cok fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi gün forumdan biri ölecek ama ne zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahvahapvah

Bi gün forumdan biri ölecek ama ne zaman

Kalp atışım otururken 109
    Mutfağa gittim geldim 139 oldu

Beyler napayım sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 19 Ocak 2013; 12:28:55 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vahvahapvah

Bi gün forumdan biri ölecek ama ne zaman

Kalp atışım otururken 109

doktora git bence
  • manyak mısınız arkadaş?
    bazı insanlar normal kahve bile içemiiyor, çarpıntı yapıp kalp ritmini bozuyor diye,
    sen güçlü bir uyarıcı olan kafein ile bünyene işkence ediyorsun.
    Eğer ciddiysen çık dışarı dolaş kalbin falan durursa biri hastaneye kaldırır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.