Bildirim
Kahve Dünyası sınırsız kahve
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
65 tl? kahve ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kahve dünyası batar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dat0me -- 5 Kasım 2019; 11:57:4 > -
Keriz öpüyorlar?quote:
Orijinalden alıntı: dat0me
kahve dünyası batar
65 tl ye 1 ay boyunca filtre kahve alabiliyorsun. Günde 1 tane içsen 1 ayda 30 tane içersin tanesi nerdeyse 2 tl ye gelir. Aynı gün 1 den fazla içmek istersen 30 dk bekleyeceksin ki zaten 1 filtre kahveyi 30 dk da anca içersin. Bu kural 1 hesaptan aynı anda 2 kişinin kahve almasını engellemek için yapılmış. Günde 1 adetle de sınırlayabilirlerdi daha ne istiyorsunuz anlamıyorum.
Edit:Arkadaş mesajını değiştirmeden önce keriz öpüyorlar yazmıştı, bu mesajı ona istinaden yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert969 -- 5 Kasım 2019; 12:0:46 > -
Starbucksta filtre kahve 7 tl civarı.
Ayda 20 gün işe gittiğini ve her gün giderken kahve aldığını düşünürsek 140 tl eder. Tabi kahve boyutu ne durumda bilmiyorum ama yinede sabah akşam kahve içenler için iyi fırsat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimesia -- 5 Kasım 2019; 12:3:57 >
Zehirlenme yaşarsınız insanı öldürür, su bile fazla içersen ölürsün, aman dikkat, kapitalist zenginlerin deney kobay faresi olmayalım, günde iki üç bardak kahve yeterlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 5 Kasım 2019; 12:8:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
*bu bölüm uyarı üzerine kaldırılmıştır.
*ülkede ne meraklı insanlarımız varmış. atmayın mesaj kardeşim.
edit. ben kahveyi yılda bi içerim. sabahları içmesi de mideye pek yararlı değil diye işittim. sağlığınıza dikkat edin. benden söylemesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AED07 -- 6 Kasım 2019; 15:16:48 >
Sende hırsıza yolu önden göstermişsin. Sayende bilmeyende öğrendi.quote:
Orijinalden alıntı: AED07
edit. ben kahveyi yılda bi içerim. sabahları içmesi de mideye pek yararlı değil diye işittim. sağlığınıza dikkat edin. benden söylemesi. -
6 ayı geçti sanırım düzenli olarak kullanıyorum. çalıştığım iş yerinin alt sokağında kahve dünyası var qr kod okutarak istediğiniz boy sütlü ya da sütsüz filtre kahve alabiliyorsunuz. iş yerinde demleme imkanım olmadığı için her sabah 1 tane alarak işime devam ediyorum. starbucks ile kimse kıyaslamasın starbucks 10 üzerinden 8 ise kahve dünyası 4 diyebilirim. Gelgelelim erikli su kullanıyorlar pınar süt kullanıyorlar ve kahve çekirdeklerini taze çekiyorlar bu bakımdan iyi. ayda toplam da 24 adet alıyorum haftanın 6 günü çalıştığım için bana uygun geliyor. düşünen arkadaşlar varsa yolunun üzerinde olması önemli yoksa gidip almazsınız :) -
Teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ilk başta sevindim oo iyi abone olayim ise giderken her sabah alirim dedim. ama sonra aklima bizim sirkette mutfakta zaten surekli filtre kahve oldugu starbaksss kahve kullanıldığı ve sınırsız alabilecegim geldi. kapitalizim iste ihtiyacim yok ama yinede alma isteği uyandırıyor. şöyle bi düşününce çok korkunç bişey aslında
hocam merak ettik özelden yazarmisin kaldırdığın kısmıquote:
Orijinalden alıntı: AED07
edit. ben kahveyi yılda bi içerim. sabahları içmesi de mideye pek yararlı değil diye işittim. sağlığınıza dikkat edin. benden söylemesi.
Sadece kahve dünyasının filtre kahvesinse geçerli yani yöresellerde geçmiyor. Ve gerçekten filtre kahvesi aşırı kötü. Acı aşırı kavruk. O yüzden bu kampanyaya talep az. Kolay kolay bir insanın bu kampanyadan memnun kalması zor
Hocam aramızda kalsın ama ben gördüm size karşı sinkaflı bir küfür vardı. Cevap verseniz iyi olur ama yine de siz bilirsin ama ağır laftıquote:
Orijinalden alıntı: zaliminsan
hocam merak ettik özelden yazarmisin kaldırdığın kısmı
Alıntıları Göster
filtre kahveleri bence çok kötü, starbucks bile daha iyidir buradan. -
Malesef öyle eğer düşünen varsa aylık almadan önce küçük boy bir denesin öyle alsın. Yoksa kar yapacağım diye zarara girerquote:
Orijinalden alıntı: kronik
filtre kahveleri bence çok kötü, starbucks bile daha iyidir buradan.
Görsel paylaşabilecek var mı? Mobil uygulamada da böyle bir kampanya göremedim.
sanırım hergün 2-3 kere alabileceğim yakınlıkta bir yerde olsaydım hiç düşünmezdim. bence iyi bir kampanya. -
utandım dediğimden. bi de gelmişler merak ettik bize de de. diyemem kardeşim ayıp
kandıramazsın beniquote:
Orijinalden alıntı: sesenyoung
Hocam aramızda kalsın ama ben gördüm size karşı sinkaflı bir küfür vardı. Cevap verseniz iyi olur ama yine de siz bilirsin ama ağır laftı
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

6 ayı geçti sanırım düzenli olarak kullanıyorum. çalıştığım iş yerinin alt sokağında kahve dünyası var qr kod okutarak istediğiniz boy sütlü ya da sütsüz filtre kahve alabiliyorsunuz. iş yerinde demleme imkanım olmadığı için her sabah 1 tane alarak işime devam ediyorum. starbucks ile kimse kıyaslamasın starbucks 10 üzerinden 8 ise kahve dünyası 4 diyebilirim. Gelgelelim erikli su kullanıyorlar pınar süt kullanıyorlar ve kahve çekirdeklerini taze çekiyorlar bu bakımdan iyi. ayda toplam da 24 adet alıyorum haftanın 6 günü çalıştığım için bana uygun geliyor. düşünen arkadaşlar varsa yolunun üzerinde olması önemli yoksa gidip almazsınız :)
|
Sende hırsıza yolu önden göstermişsin. Sayende bilmeyende öğrendi.
![]() |
ilk başta sevindim oo iyi abone olayim ise giderken her sabah alirim dedim. ama sonra aklima bizim sirkette mutfakta zaten surekli filtre kahve oldugu starbaksss kahve kullanıldığı ve sınırsız alabilecegim geldi. kapitalizim iste ihtiyacim yok ama yinede alma isteği uyandırıyor. şöyle bi düşününce çok korkunç bişey aslında
|
Benzer içerikler
- bargello 656 hangi parfüm muadili
- bim kokoreç fiyat
- yandex 150 tl migros
- atasun optik numaralı gözlük cam fiyatları
- adam parfüm yorumları
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X