Şimdi Ara

KAHVALTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbulda sınırsız çay ve kahvaltısı olan bi mekan arıyorum güzel bi mekan olması lazım 11 kişi rez. yaptırcaz yeri çok önemli deilde istanbulun ortasına yakın olsun kastım üsküdar,eminönü,beşiktaş,taksim,kadıköy gibi biyerde olsa daha iyi olur bide lütfen şu şehir fırsatı gropon zımbırtılarından atmayın :D Kişi başı 15-20 TL geçmemesi tercihim ama geçedebilir :D Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

bu üyeliği iki kişi kullanmaktadır
  • 11 kişi gidip 100-150 liraya dükkanın tüm stoklarını bitireceğiz diyorsun yani.
  • aynen öyle 11imizde bi oturuşta bi kuzu yeriz yani :D törek bilen varmıdırda geçen sınırsız mantıya gittik ramazanda adam bizim için 5tencere falan yapmıştı :D 4 tabak mantı yedik 3 tane civarı çiğ börek yedi herkes 5-6 şişe kola falan :D
    Künefe / ev tarifi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • grupfoni neden ordan almiyorsun bence cok elit mekanlar hemde cok iyi kahvalti veriyorlar vede ucuz hemde bogaz manzarali yerler
    buarada 15 yasinda birine gore baya hayvanca yiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 20 Ağustos 2013; 11:02:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SFO Bay Area, CA
  • herkes o 98 e takılıyo ya :D fifada hep 98 alırdım küşükken ondan uğurlu sayım gibi bişey yani :D 15 yaşında değilim bizim tayfayı atarım birazdan adamları görünce pek anormal deil :D
     KAHVALTI

Orijinalden alıntı: lazziya98

herkes o 98 e takılıyo ya :D fifada hep 98 alırdım küşükken ondan uğurlu sayım gibi bişey yani :D 15 yaşında değilim bizim tayfayı atarım birazdan adamları görünce pek anormal deil :D
     KAHVALTI

sagdaki elemana dikkat edin doymazsa sizi de yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazziya98

aynen öyle 11imizde bi oturuşta bi kuzu yeriz yani :D törek bilen varmıdırda geçen sınırsız mantıya gittik ramazanda adam bizim için 5tencere falan yapmıştı :D 4 tabak mantı yedik 3 tane civarı çiğ börek yedi herkes 5-6 şişe kola falan :D

orasi harika ya herhalde q
    12.5 tl ye sinirsiz di hatirlamiyorum orda cosuyorum hayvan gibi yiyorum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.