Şimdi Ara

kahrolsun böyle hayat böyle iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • valla artık çok kötü durumdayım behzat rasulinin instagrımna gireyim dedim derece yapmışları gördüm tipleri benden iyi zaten çalışamma rağmen dandik ünide hukuk kazanabildim hepsi tipsizlik yüzünden oldu hiç moralim yoktu sürekli depresiftim nasıl iyi bir yer kazanabilirdim ki maldım birde
    behzata bakıyorum zengin zeki iyi ünide okumuş sosyal bir tip ünlü de oldu sevgili yapmış kendine sevgilisinin profiline girdim ingilizce bir şeyler yazıyor ben ingilizce bile bilmiyorum.ya bilmiyorum neden yaşıyorum valla yazarken bile ağlayacak hale geldim
    yaşama içgüdüsü yavaş yavaş azalıyor depresif nöbetler ağır basıyor hadi bakalım biraz daha artsın ohh iyi olacak 2. dönemin özellikle sonralarına doğru hava günlük güneşlik olacak millet gülüp eğlenecek ben yine tek kalacağım asıl o zaman depresif nöbetlerim artacak benim moralim iyice bozulacak o zaman hayalime 1 değil 10 adım yaklaşacağım. çok bir şey kalmadı zaten hadi bakalım

• Seni çok iyi anlıyorum ama benim durum daha da kötü tam çok yakışıklı olucakken tipsiz olmuşum bu daha kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk hukuktur, kazanmak isteyip imkanları yüzünden kazanamayan var. Bence ya beklentileri düşür ya da onlar gibi olmak için çabala. Bu ikisinden birini yapmıyorsan konu açman gereksiz.

Başarılar.

• daha ne kadar dşürülebilirim beklentilerimi hukukçu olarak senin daha iyi anlaman gerekiyor. tipsiz aptal kötü üni mezunu birinin özelde tutunma şansı var mı? yok imkansız
    geriye ne kalıyor savcı hakimlik devlette avukatlık. kontenjanlar belli mezun sayısı belli bunda şansım var mı?

tek şansım iyi üniydi o da elimden kaydı gitti
  • Sizin durumunuza inanmaya başladım devam güzel yoldasınız başlarda trollüyorsunuz sanmışdım

• iyi unide bilgisayar okuyorum bir isime yaramayacak bos geziyorum hala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.