Merhaba arkadaşlar, Kahramanmaraş'tan 2. el bir araba almayı planlıyorum. Oto ekspertiz hizmeti veren veya Dyno hizmeti veren bir servis var mıdır Kahramanmaraş ta ?
Kimse yok mu Maraştan ?
quote:
Orijinalden alıntı: FIA
Kimse yok mu Maraştan ?
yanılmıyorsam bosch car olması lazım .yeni sanayi içerisinde.
kardeş, ben honda civic almıştım maraş'tan. kendi servisine gittim ve expertiz raporu aldım. alacağın aracın yetkili servisi yok mu?
AUTO ANALİZ KAHRAMANMARAŞDA HİZMETİNİZDE ....İkinci el araç alırken araç hakkında aklınızda soru işaretleri kalmasın. AUTO ANALİZ OTO EKSPERTİZ SERVİSLERİ alacağınız aracın toplam 123 noktasına uzman teknik ekip ve Avrupadan ithal cihazlarla Garantili Oto Ekspertiz Raporu hazırlamaktadır.
DYNO İLE MOTOR PERFONMANS EKSPERTİZİ KAPORTA BOYA EKSPERTİZİ FREN TESTİ SONUÇLARI SÜSPANSİYON TESTİ SONUÇLARI YANAL KAYMA TESTİ YOL TUTUŞ SONUÇLARI ARIZA TESPİT CİHAZLARI İLE OBD DİAGNOSTİC KONTROLLLERİ ARAÇ SORGULAMALARI MEKANİK KONTROL ALT TAKIM KONTROL FREN HİDROLİK KONTROLLERİ AKÜ KONTROL, ŞANZUMAN KONTROL TÜV-TÜRK ONAYLI FAR AYAR CİHAZI İLE KONTROL
AUTO ANALİZE UĞRAYIN YILLARIN BİRİKİMİNİ ÇÖPE ATMAYIN!...
ADRES:KAYSERİ YOLU ÜZERİ 4. KM KAHRAMANMARAŞ TEL: ( 0344) 234 1 666 - 0533 725 00 04 - 0530 849 78 60
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AUTOANALİZ -- 13 Haziran 2014; 15:50:49 >