Şimdi Ara

Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen 2019 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
4.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mangası çok iyi. Animesi çok iyi. Manganın devam ediş şeklini çok sevdim. Son bölümlere girmiş olabiliriz.

Eklenen diğer öğrencilerle seri dopdolu hale geldi. O kadar karakter var ki bu animenin bütçesinin yarısı seslendirmenlere gitmiştir. 3. sınıflar, 2. sınıflar, 1. sınıflar... Bu manganın en iyi yaptığı şey diğer öğrencilerin hiç sırıtmaması.

Bu sezon mükemmel olacak cidden

Kısa saçlı Hayasaka, Iino, Ishigami, Tsubame Senpai...

Özellikle Tsubame Senpai sahnelerini sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 18 Nisan 2022; 20:25:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi bizim pembe kafa Tsubame

• Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen 2019svd. Duoyoutube
    ⤥《Sugar Sugar Sugar Sugar 》⤦ ✘ Anime: Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen ✘ Music : the new sweet groove ✘ My Coub: https://coub.com/senpaidu0 ✘ Ig : https://www.instagram.com/svd.duo
    https://www.youtube.com/watch?v=99-OhKh0gGM&feature=youtu.be

Daha çok Fujiwara istiyoruz ya :))

Buralar sessiz... 5. bölüm çok iyiydi yorumlar nerede ya? Hayasaka severler olarak uzun zamandır bu bölümü bekliyorduk.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Hayasaka sürekli arka planda kalsa da aslında yapamayacağı şey yok. Rap yaparken de hepsini söyledi sonunda. Rol yapmak kolay değil. İzin bile yapmadan sürekli Kaguya'nın yanında duruyor, lise 2 oldu lise bitip gidiyor, o da erkek arkadaş istiyor vs vs.
    Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen 2019Anime Hub アニメハブyoutube
    #kaguyasamaloveiswar #aihayasaka #funnyanimemoments
    https://www.youtube.com/watch?v=GX5lW04w9Us&feature=youtu.be

Bölüm baştan sonra rap olmuş çok iyiydi valla. Yeni ending bile rap. Bu bölüm 💯 puan değerindeydi.

Edit: Hayasaka'nın rap yaptığı kısmı atmıştım ama telif yemiş :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 12 Mayıs 2022; 3:51:18 >

• Rapler güzeldi ama Hayasaka'nın Karaoke gecesinde söylediği şarkının etkisini bırakacak kadar değil. Ayrıca bölümün ilk partı çok hoş oldu benim için, Fujiwara'nın rapine ise ayrı bir şapka çıkartmak lazım.

Kaguya'nın ise sinirlenince bile istemeden rap yapması ise çok tatlı bir sahneydi.

Hayasaka'ya ise, kelimeler, sözler yetmez onu açıklamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 11 Mayıs 2022; 22:10:2 >
  • Kültür Festivali arc'ının tamamını anime ederler umarım.

Bu bölümdeki popüler kültür dokunuşları güzeldi. PUBG, Among Us, Demon Slayer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 24 Mayıs 2022; 22:56:58 >
  • Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen 2019

An itibariyle Kaguyasama, fmab'yi de geçerek 1. sıraya oturdu. ve 3. Sezon da bitmiş oldu. Güzel bir final yaptılar. 12. ve 13. bölümlerin aynı anda çıkması daha çok iyiydi. Mangası devam ediyor. Artık mangasını okurum. Mangada içerik çok varmış daha. Belki bi 36 bölüm daha çıkacak kadar. Ama ne kadarını animeye uyarlarlar, kaç sezon olur, film de olur mu belli değil henüz. En iyisi mangayı okumak :))

Bu arada anikore'da zaten uzun süredir kaguya 1. sırada. Bakabilirsiniz buradan.
    https://www.anikore.jp/pop_ranking/

13. Bölüm hakkında

Shirogane'nin planı çok iyiydi. Her şeyi düşünmüş. Kaguya'yı da yanında götürüyor. Çok iyi bir teklifti. Hem geleceklerini çiziyorlar hem de aşklarını yaşıyorlar. Arada çok iyi replikler de çıkıyor. İzlerken duygulandım resmen.

• @Okeanix bile beğenmiş bu animeyi şaşırdım doğrusu . 1. Sezonunu indirdim bende bı ara bakacağım.

• Periah kullanıcısına yanıt

Farklı bir bakış açısıyla 1/10 bile verebilirsin. Ben izlemelik bir şeyler arıyordum, o kadar. Günümde olmasam nefret edebilirdim seriden.

Benim için 7-8 arası falan, ilk sezon en çok beğendiğim sezonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 27 Haziran 2022; 12:40:17 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Bence üstüne koyarak devam eden bi yapısı var. Her sezon git gide daha iyi oluyor. Normalde romantizmi pek sevmeyen ben ve benim gibiler bile bu romcom'u seviyor. 3. Sezonda sezon adında geçen "ultra romantic"den de anlaşılacağı üzere romantizm artıyor. Bu kimileri için iyi olmasa da beni rahatsız etmedi. Komedisini çok iyi yapmışlar. Daha sonraki sezonlarda da Kaguya myanimelist'te esmeye devam eder benden demesi.

• 2. sezon benim için en sönük sezondur. İlk sezon ve 3. sezon gayet güzel (Ovalarıda güzel bu arada). Romantik komedi pek sevmem ama sıkılmadan izledim.

• İlk sezondan 2 bölüm, 2. sezondan 2 bölüm izledim. Yarı episodik bir yapıda olmasından dolayı yapabildim bunu tabii. Güzel gözüküyor. Özellikle opening ler muhteşem. Senelerdir quizlerden vs dinlememe rağmen hala bıkmadım çıktı mı sonuna kadar dinlerim. Non non biyori yi renge için izlemiştim bunu da chika için izlerim gibi duruyor <3

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.