|
-
Bide türkneti bekleyeceksiniz hocam ben 4 aydir bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ben 4 senedir bekliyorum beklerim 2-3 ay daha
_____________________________ -
Hocam size zahmet bunlar hangi taşeronmuş ve sultangaziye bakıyorlarmıymış bi gördüğünüzde öğrenebilirmisiniz?
denk gelirse sorarım tabi
Tesekkurler hocam
Merhaba,
Kağıthane Harmantepe mahallesi için altyapı çalışmanız var mı?
Yıllardır fiber altyapı bekleyen yüzlerce abone tanıyorum.
Türknet bu mahalleye gelirse, bizim bina da dahil koşulsuz Türknet'e geçecek herkes.
bir aksilik olmazsa gelecek hocam, şikayet eden vs olmazsa...
Müjdeli haber ve bilgilendirmeler için teşekkürler hocam. Yıllardır bakır kablo yüzünden eziyet çekiyor tüm mahalle, artık bitsin bu çile diye her yere dilekçe vermekten gına geldi.
Kağıthane'de oturan arkadaşlar. Konuda daha aktif olup tüm gelişmeleri yazın. Başka mahallelere yolunuz düşerse gördüğümüz gelişmeleri yazalım. Kağıthane Hürriyet Mahallesinde TT geniş bir fiber dönüşüm başlattı. Türknet'in herhangi bir çalışmasını görmedim.
Harmantepe de gördüğüm bir çalışma yok.
Sadece kablo gelmiş. Altyapı yok gibi. Yani en az 6 aylık iş var.
_____________________________ -- --Bilgisayar 1--MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF -
1-2 hafta içinde kutulama yapılır gibi, fatihte 1 hafta sonra kutu takılmış sokaktaki kablolara
Harmantepe mahallesinde alt yapı sorgulama sitelerinin hepsinde internet altyapısı bulunamadı hatası veriyor. Altyapı ile ilgili bir yenileme çalışması mı var, yakın bölgelerde sorgulama yapan oldu mu?
Türknetten sabah sms geldi 10.09.2025 02:00 - 06:00 arası bakım çalışması yapılacakmış sanırım telekom kaynaklı hepsinde aynı hatayı verdiğine göre..
-
Türknet kendi altyapisinida mı yapıyor tt altyapasi kullaniyo diye biliyodum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
100Mbpe e kadar ttnet 1000 de kendi altyapısı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
kendi altyapısı mevcut, olan yerlerde 1000/1000 mbps hız veriyor. TT altyapısı ile sadece 100 mbps e kadar veriyor
Bilgilendirme için teşekkürler hocam, Telekom'da aynı yanıtı verdi. Altyapı haritalarını da güncelliyorlarmış.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı