Şimdi Ara

Kağıt Model İçin Inkjet Yazıcı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

Orijinalden alıntı: cnyt8784

slm arkadaşlar.. sayfayı biraz okudumda her ihtiyaca farklı tavsiyeler var.. bende durumumu anlatayım en kullanışlı olabilecek yazıcıyı önerebilirseniz sevinirim..

ben öğretmenim sınıfımda kullanabileceğim bir yazıcı arıyorum.. renkli performansının iyi olmasını istiyorum.. ilkokul çocukları olduğu için renkli baskı dikkatlerini çekiyor :)

dolumu kolay ve ucuz olması lazım tabiki :) okulumuza dolum için gelen korsan tonerci var ucuza dolduruyor.. sıvıda doldurabiliyor sanırım..

fotokopi özelliği olmalı tabiki fiyatı makul olmalı... yardımcı olursanız çok sevinecem arkadaşlar.. tavsiyelerinizi bekliyorum...

sık çıktı alma durumunuz olduğu için bitmeyen kartuşlu yazıcılar (tanklı sistem) sizin için en ideal yazıcılardır hem kartuş doldurmak için kimseye muhtaç olmazsınız bu konunun sahibine temasa geçebilirsiniz konu üzerinden baya satış yapmış, ve ordaki yorumların sahibleri gerçek insanlar firma çalışanları değiller

http://forum.donanimhaber.com/m_70329141/tm.htm

teşekkür ederim bilgi için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

Merhabalar,

Ben de Canon IX6550 düşünüyorum fakat çıktıları renkli olarak çok nadir alacağız genelde renksiz A3 olacak çıktılar. Bu durumda bu yazıcı gereksiz bir yatırım mıdır ? Bir de siyah performansı çok iyi değil diye bir yorum okudum. Konu hakkında bilgi rica ediyorum.

@chungkingexpress @dolankartus.com.tr @egemen bilişim

siyah performansı aslında çok iyi tabiki yazıcıya uygun mürekkep kullanırsanız döküman çıktılarında pigmentli mürekkep kullanılacağı için kalın kartuşta pigmentli mürekkep kullanırsanız sorun yaşamazsınız asla ve diğerleride dyre baslı olduğu içinde çok kaliteli resim çıktısı almaktasınız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.