Şimdi Ara

KAFT TİŞÖRTLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün Kafttan şu tişörtü aldım,http://www.kaft.com/store/tale-tisort/135/gender,male acaba benden başka Kaft'tan tişört alan var mı ? Bu ilk tişörtüm. Kalitesi falan nasıldır acaba, alan varsa sohbet edelim.

Bu arada müşteriyle ilgilenmeleri olağanüstü çok iyiler.

• Kardeşim kaft deyince akla ilk gelen şey olağanüstü müşteri ilgisiyle kalitesizliklerini örtme çabasıdır. Oradan ürün alan herkes "O kadar para verdik, kalitelidir yav. Hem baskısı da güzelmiş baksana şu resme. Ağağağağa" diye geri göndermez. Yoksa + bir kalitesi yok. 15-20 tllik tişörte 34 tl vermek de ayrı bir şey. O fiyata almıştım ben de oradan biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giyilmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı bence tişörte o kadar verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

Kardeşim kaft deyince akla ilk gelen şey olağanüstü müşteri ilgisiyle kalitesizliklerini örtme çabasıdır. Oradan ürün alan herkes "O kadar para verdik, kalitelidir yav. Hem baskısı da güzelmiş baksana şu resme. Ağağağağa" diye geri göndermez. Yoksa + bir kalitesi yok. 15-20 tllik tişörte 34 tl vermek de ayrı bir şey. O fiyata almıştım ben de oradan biliyorum.

harbimi kalitesiz mi la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tereyağlıİskender

quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

Kardeşim kaft deyince akla ilk gelen şey olağanüstü müşteri ilgisiyle kalitesizliklerini örtme çabasıdır. Oradan ürün alan herkes "O kadar para verdik, kalitelidir yav. Hem baskısı da güzelmiş baksana şu resme. Ağağağağa" diye geri göndermez. Yoksa + bir kalitesi yok. 15-20 tllik tişörte 34 tl vermek de ayrı bir şey. O fiyata almıştım ben de oradan biliyorum.

harbimi kalitesiz mi la

Çok sıkma canını. Şimdi fazla para verdiğin için beynin sana oyun yapacak zaten. "Yok oğlum baksana nasıl kaliteli. Kalite akıyor resmen. Bunlar firmanın şanssızları, mok atıyorlar. Baskı süper, kumaş desen muhteşem." falan diyeceksin içinden. Savunma mekanizman çalışacak yani. O yüzden sorun etme. Ama beklentiyi yüksek tutma yani. Bir fark olmadığını görünce "Abi hadi ya... O kadar para verdik bu mu yani? Hani uçmuyor bu?" deme.

• Ateist saçması şeyler boşver onları, gel ben sana takke vereyim.

• 35 lira t shirt için çok fazla. 22 yaşımdayım en fazla 21.90 yada 22 verdim. Onda da pişman oldum. Değmez bence.
  • Çok karamsar t-shirtler bunlar ya içim bayıldı bakarken
  • Dikkatli bakınca Çok farklı şekilde yorumlanabiliyor bence almalısın. Güzel bir tshirt. Yalnız şimdiden uyarayım. üzerindeki haçı pentagramı elbette eleştiren olacaktır. Kulak asma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.