Şimdi Ara

Kafsinkaf'ların Mekanı (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.816
Cevap
1
Favori
93.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankaralılar çok iyi düşünmüş fakat maçta belli olmuyordu pek hele koyu renkte olunca . Netten gördüğüm için az çok nerede olduğunu tahmin edebildim. Tabii teşekkürümüzü eksik etmeyelim.

Zaten tribün dışındada kişisel olarak kendime yakın gördüğüm bir kulüp ankaragücü. Bu arada kötü oyundan bahsetmeyelim boşuna bank asya'nın formülü bu. Tabii kapanırken defansın necatiye bu kadar iş bırakmaması lazım yoksa bir işe yaramaz bu stil. Attıktan sonra geriye yaslanıp kapanmalıyız ki pozisyon vermeyelim. Arada kaçıcak toplarda necatiden dönsün. Çünkü ligin en sağlam defans hatlarından biri var bizde bunu iyi kullanmak gerek.

Necati bugün hepimizi utandırdı ayrıca tebrik etmek gerek helal olsun.
  • Onur Akbay'a dileyelim birşey olmasın yoksa Veli ile çok pozisyon veririz. Çok basit çalım yiyor. Umarım Onur buca maçında oynar, çok teknik, topu oyuna sokan bir stoper.

Necati'ye bir tebrikte benden, dışarı çıkan topu içeri alan kaleci bildiğimiz panter kesildi. Böyle devam etmesi dileğiyle.
  • Bir haftayı daha geride bıraktık. İyi oyun sergiliyemesek de üç puanı hanemize yazdık. İyi oynayıp puan alamamaktansa ,kötü oynayıp üç puan almak her zaman için iyidir. Gelelim takımın son durumuna, Benim futbol anlayışıma göre; orta saha, forvet ve sol kanat sıkıntılı.

Orta saha, güçlü bir rakip karşısında çok zor duruma düşer. Rakip oyuncular hucuma kalktığında direkt defans ile karşı karşıya kalıyorlar. Orta saha zaafı defansı da bozar. Pozisyon hataları yapılır. Kalemiz çok zor durumlara düşer. Bu mevkiye Cihat hoca öncelikle Taha'yı hazırlamalıdır. Gerekirse Erdi' de bu bölge için kullanabilir.

Sol kanat da her ne kadar A.Solakel iyi niyetle mücadele ediyorsa da yeri burası değil. Buraya yaratıcı bir oyuncu gerekli; ki A.Solakel kendi görev bölgesine dönsün. Sanırım M.Sevgi takıma girinceye kadar bu böyle devam edecek ama yine de alternatifler aranmalı.

Forvet hattında Banaane çok etkisiz. Bunda orta saha zaafiyetinin de rolü büyük. Ancak gol yollarında pozisyon bulamıyoruz. İnşallah Makukula takıma girer de bu ekiklik de ortadan kalkar.

Son söz de Necati'ye başarılı bir maç çıkardı. Daha da iyi olacak. Taraftar olarak destek olalım. Herkes hata yapar. Önemli olan hata yaptığı zaman ona sahip çıkmaktır.

Son söz, orta saha, sol kanat, forvet hattı problemlerini bir an önce çözmeliyiz. Çünkü izlediğim kadarı ile ligde 1461 Trabzon, Erciyes, Rize, Manisa gibi sağlam takımlar var. Bunların arasında kendimize yer bulmamız için Cihat hoca arayışlardan kaçınmamalıdır.

• #karsiyakageliyor. totem motem kalmadı geliyoruz karşıyaka semtinden..
  • Dün geceki maçta takımmız üç puan alarak ikinci sıraya yerleşti. Ama yine de takımda bazı eksiklikler göze çarpıyor.
    Önemli olan işler iyi giderken hataları düzeltebilmek. Gördüğüm kadarı ile Defansta Sercan aksıyor. Daha önce belirttiğim gibi, A.Solakel iyi niyetle mücadele etmesine rağmen sol kanadın adamı değil. Lakin Cihat hoca orada oynatmakta ısrar ediyor. Ne yazık ki Makukula henüz hazır değil. Forvet hattımız istenilen düzeyde değil. Cihat hoca oyuna geç müdahale ediyor. İlk yarı sonunda makukula'yı oyundan alması gerekirdi. İşler iyi giderken kimse ses çıkarmaz ama, aksi bir durumda Cihat hoca çok eleştiri alır. Son olarak kaleci Necati daha önce belittiğim gibi yüzümüzü kara çıkarmadı. İnşallah hep böyle devam eder.

Bu hafta oynayacağımız 1461 Trabzon sağlam bir takım. Kontratak futboluna çok yatkın süratli oyuncuları var. Dolayısıyla dikkatli olmamız gerekir. Teknik adamlarımız bunu enine boyuna değerlendireceklerdir diye düşünüyorum. Haydi rastgele...

• Bu hafta Alsancak'a sığmayız söyliyim. Güzel bir maç , her zaman ki gibi mükemmel bir tribün olacak. Cumartesi saat 19.00 da Alsancak'ın kapalısında ...
  • Bence Solakel sol açıkta kötü de oynamıyor. Her an penaltı yaptırabilme potansiyeli var adamda. Zaten sürekli foulle durduruluyor. Mustafa Sevgi gelene kadar idare ederiz.

Trabzon maçına gelince, eğer takım haddini bilerek, kontrollü oynarsa(4 haftada olduğu gibi) bu maçıda kazanırız. Zaten Jebrin ve Sercan'ı kilitledikmi tamamdır.

Beni korkutan sercan ve jebrinin sürekli karşı karşıya gelecek olmaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: özdemirburak

Bu hafta Alsancak'a sığmayız söyliyim. Güzel bir maç , her zaman ki gibi mükemmel bir tribün olacak. Cumartesi saat 19.00 da Alsancak'ın kapalısında ...

Her zaman Alsancağın Açığı, Atatürk'ün Kapalısı kardeşim.

Bugünkü maç bizim için bu senenin en önemli maçı. Yarın eğer olur da kazanırsak, bu takım yürür gider. Nasıl başladıysak öyle bitiririz, süper lig hasretine son veririz. Ama çok düşük ihtimalli bir olay ne yazıkki. Çünkü 1461 Trabzon bu ligin en iyi ve en akıllı oynayan takımı. Çok ters takım, yetenekli oyuncuları var, ani kontralar yapabiliyorlar. En büyük sınavı bugün veriyoruz. Sonuç ne olursa olsun, hep aynı destek verilmeli bu takıma. Yıllardır hiçbir kadromuzu,takımızı bu kadar sahiplenmemiştik. Önemli olan bu. Yarın olaysız,kartsız,sakatsız kaybedelim... Umarım kazanırız da...

Cihat hoca'nın da bugün yapması gereken artık şu Sercan Türkeri'yi kesmesi. Yoksa yarın Eren Albayrak harcar onu.

Ahmet Burak Solakel her geçen maç daha da iyi oynuyor... Şu an ondan başka adam yok orada oynatacak...

@|_ÖmeR_| Ofoedu var, Eren Albayrak var. Var oğlu var anasını satayım, ligin en iyi takımı.

• Akşam inşallah açıktayız
  • Sıcağı Sıcağına maçı değerlendirelim. Üç puan almak güzel bir sonuç. Ayrıca liderlik koltuğuna oturmak da gurur verici. Trabzon 1461 çok koşan bir takım; ancak karşıyaka lig başladığından beri belli bir sistemle oynuyor. Hızlı değil ama kontrollu bir oyun anlayışı var. Bunu rakibine de kabul ettiriyor. En azından şimdiye kadar böyle oldu.

Kendi sahamızda oynamamıza rağmen yine temkinli oyun anlayışını tercih ettik. Çünkü rakip tehlikeliydi. Ama onlar öyle tahmin ediyorum ki bu ligi orta sıralarda bitirirler. Bize gelince, A.Solakel dediğim gibi iyi niyetli ama sol kanadın adamı değil. ikinci yarı hoca onu oyundan aldı. Maç içinde Fatih Şen iki hez hata yaptı; ve kalemizde büyük tehlike yaşadık. Öyle basit hatalar yapmamalı. Forvetimiz hala kendine gelemedi. Rakip için tehlikeli olamıyorlar. Hafta içi kuvvet kazandırıcı antremanlar yapmalılar. Makukula ve Banane için söylüyorum.

İkinci yarı oyuna giren ve golumüzü atan Onur Türk gayretli ve çalışkan bir futbolcu. Daha çok süre almalı. Yine Taha ve Erdi'ye ikinci yarılarda şans verilmeli. Bu oyıncular nasıl form tutacak ve hazır olacaklar?

İşler iyi giderken tedbirler alınmalı ki olumsuzlukları en aza indirgeliyelim. Hadi bakalım o gece bu sene diyor ve başarıların devamını diliyorum.

• Helal olsun maça gidemedim,kutsal topraklara şimdi dönebiliyorum.Umarim liderlik koltuğunu kimselere kaptirmayacağiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makukula ve Banene...

Ligde oynadığımız beş maçta atılan gollerde forvet elamanlarının olmayışı düşündürücü bir durum. Bunda takımın tek forvet oynamasının etkisi de var tabii. Bunun yanında forvet oyuncularının istedikleri gibi top alamamaları da var. Her şeyden öte ligler başlayalı beş hafta oldu; artık bütün oyuncular hazır olmalı. Dolayısıyla Makukula ve Banene üzerlerine düşen görevi yapmak için çok iyi çalışmaları gol atmaya başlamaları gerekir. Aksi halde ara transfer döneminde bir golcü almak kaçınılmaz olabilir. İşi baştan sıkı tutmak her zaman için iyidir. Allah yardımcımız olsun.
  • Fatih Şen...

Lige iyi başlangıç yaparak üç gol atmak başarısını gösterdi. Buca'ya frikikten attığı muhteşem gol taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Çünkü yıllardır süper ligde bile böyle bir gol izlememiştik. Takıma punlar kazandırdı. Başarısının sürekli olmasını dileyelim.
    Ancak...
    1461 Trabzon maçında izlediğim kadarı ile iki hata yaptı. Maçın sanırım altmışlı dakikalarının sonlarında bizim ceza sahamızım sağ köşesinde rakip oyuncuya çalım atayım derken topu kaptırdı. Kalemizde az kalsın golü görüyorduk. Yine bu pozisyondan yaklaşık beş on dakika sonra hucuma çıkarken ceza sahamızın hemen önünden sol kanat oyuncumuza vermek istediği uzun pas yine rakibe gitti; ve büyük tehlike oluşturdu.

Başarılarımız ile gurur duyarken oyun içinde yapılan hataları da göz ardı etmemiz gerekir. Hatalar düzeldikçe başarı kendiliğinden gelecektir. Dolayısıyla aşırı güven ve motivasyon da zaman zaman takıma zarar verebilir. Oyunu sakin ve akıllı oynamak gerekir diye düşünüyorum. O gece bu sene diyelim. Allah yardımcımız olsun.

• Antep'i yenersek şampiyon oluruz o kadar diyorum.

• Ömo, bozma totemimizi....

Fark yeriz, antepten. Bize hep ters gelmiştir. Umarım farklı yenilmeyiz. Küme düşmemek için averaj önemli.

• 1 puan iyidir 3 puan candır. Küme düşmeme yolunda önemli bir deplasman.

• quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

1 puan iyidir 3 puan candır. Küme düşmeme yolunda önemli bir deplasman.

Ömer...

Kardeşim görüyorum ki, Göztepe topiğine de mesaj yazıyorsun. Evet onlar bizim rakibimiz ama hasmımız değil. Onların üzüntüsü bizim sevincimiz olmamalı. Sportif anlamda mücadeleci olalım ama dostluğumuzu kaybetmeyelim. Eminim ki sağ duyu sahibi büyük çoğunluk KSK ve Göztepeli taraftarlar da benim gibi düşünüyor. Göztepe'nin ligden düştüğü zaman bir çok KSK nın samimi duygularla üzüldüğünü ve bu yönde mesajlar yazdığını sen de biliyorsundur sanırım. Geçen yıl ligde yaşadığımız zor günleri unutmayalım ve empati yapalım. Onlar hep bizim yanımızda olsun ki; rekabet, başarı beklenti çıtası yükselsin. Bugün onlara yarın bize. Her kulup zaman zaman zor günler yaşayabilir. Kaldı ki ligin başındayız. Zaman ne gösterir bilemeyiz ama Göztepe bu zor günleri aşacak kalite ve güçtedir. Ortalığı bulandırmak isteyen bir avuç kişiye taraftar ve yönetici olarak izin vermemeliyiz. Bunu her iki taraf için de söylüyorum. Ben tüm İzmir kuluplerine başarılar diliyorum.

• Kupadan elendiğimiz iyi oldu.Hem herşeyimizi lige verebileceğiz hemde bu takım yenilebileceğini görmüş oldu.
  • Lige yoğunlaşmamız iyi olacak Gaziantep BB süper lig yolundaki önemli maçlardan. Yıllardır bu takıma karşı büyük şanssızlık yaşıyoruz. Bu sefer umarım 3 puanla evimize döneriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgy355

quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

1 puan iyidir 3 puan candır. Küme düşmeme yolunda önemli bir deplasman.

Ömer...

Kardeşim görüyorum ki, Göztepe topiğine de mesaj yazıyorsun. Evet onlar bizim rakibimiz ama hasmımız değil. Onların üzüntüsü bizim sevincimiz olmamalı. Sportif anlamda mücadeleci olalım ama dostluğumuzu kaybetmeyelim. Eminim ki sağ duyu sahibi büyük çoğunluk KSK ve Göztepeli taraftarlar da benim gibi düşünüyor. Göztepe'nin ligden düştüğü zaman bir çok KSK nın samimi duygularla üzüldüğünü ve bu yönde mesajlar yazdığını sen de biliyorsundur sanırım. Geçen yıl ligde yaşadığımız zor günleri unutmayalım ve empati yapalım. Onlar hep bizim yanımızda olsun ki; rekabet, başarı beklenti çıtası yükselsin. Bugün onlara yarın bize. Her kulup zaman zaman zor günler yaşayabilir. Kaldı ki ligin başındayız. Zaman ne gösterir bilemeyiz ama Göztepe bu zor günleri aşacak kalite ve güçtedir. Ortalığı bulandırmak isteyen bir avuç kişiye taraftar ve yönetici olarak izin vermemeliyiz. Bunu her iki taraf için de söylüyorum. Ben tüm İzmir kuluplerine başarılar diliyorum.

Ne yazıkki ben senin gibi düşünmüyorum kardeşim. Sokak ortasında birbirini öldürmeye kalkan taraftardan birbirinin başarasızlığına üzülmesini bekleyemezsin. Bu öyle gs - fb gibi ezeli rekabet ebedi dost olayı değil.

Onlar Ksk-Göztepe derbisinin yakınına bile yaklaşamaz. O yüzden göztepenin her alanda başarısızlığına sevinirim. Kaldı ki onlarda öyle yapıyor. Unutma geçen sene son antep maçında yaptıklarını. Lokma döktürmek için ortam hazırladılar. Düşmeyince geri topladılar.

Gelde bu takıma saygı duy.

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.