Şimdi Ara

Kafkas Diş Hekimliği açılacak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafkasta diş hekimliği acılacağını bu forumda görmüştüm karsta yaşayan biri söylemişti ama googlea baktıgımda net bir bilgi bulamadım.. karsta diş hekimliği fakültesinin seneye eğitime baslaması kesin mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Hocam gordugum ve hatirladigim kadarıyla netlerin iyi obp kötü degilse boyle anlamsiz bir sekilde düşük hedeflemenin bir mantigi yok.

Ben 2018de orta seviyelerde dis kazandigimda senin netlerinden daha dusuk yapiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 17 Haziran 2020; 17:52:5 >
  • Hocam merhabalar hatırladığım kadarıyla Mersin diş hekimliği fakültesini bırakmıştınız yanlış anlamazsaniz o zaman ki netleriniz neydi bende diş hekimliği istiyorum bana farketmez neresi olduğu diş olsun yeter diyenlerdenim tyt denemelerinde +90 yapıyorum değişiyor MSÜ de 92 yaptım ayt de ise +60 oluyor hocam fene bağlı genellikle ondan merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helikaz -- 17 Haziran 2020; 17:56:12 >
  • helikaz H kullanıcısına yanıt
    Ortalama 90 tyt 55 ayt yapiyordum 345,sarmal,cozum gibi yayinlarda.Sinavda 95 60 gelmisti.O zamanlar sarmal zordu.345 ise bugunku 345in orta seviye olanlari ile ayni seviyeydi.Hatta 345 2018deki tyt 2020dekinden kolaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 17 Haziran 2020; 18:1:1 >
  • Teşekkürler geri dönüşünüz için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam orası öyle ama 2018de öyle 2019da 90-60 yapınca diş geliyor anca o da bingölde o yüzden tedirginim

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.