Şimdi Ara

Kafede, barda tek oturan tipler hep loser tipler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeAndre

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Arkadaşlar pek kafa dengi değil. Genelde tek giderim. 18 yaşındayım . Starbucks â Tek gidip 500km ötede üniversite okuyan sevgilimle mesajlaşmak çok mükemmel bir duygu. Tek takılmak güzeldir. :)

Uzak mesafe ilişkileri hala devam ediyor mu doktor?

Ediyor hocam, etsin de. Güzeldir uzak mesafe. Özletir, değer bildirir. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın başka yapacağı bir işi yoksa ne yapsın?

Ha kız olsaydı gider evde makyaj videoları izleyip kendini süsleyebilirdi ve camdan dışarıya kafayı çıkartıp bir erkek düşürebilirdi ama erkeklerde böyle bir olay yok malesef.

Zaten büyük ihtimalle; arkadaş,kız arkadaş,çevre yapmak için gidiyordur giden de öyle yerlere.

Not: Ben gitmiyorum. Arada arkadaşlarla buluşup denize gidiyoruz bu aralar o kadar. Sigara falan içilen yerlerde bulunmam. Ha sigara falan içilmeseydi giderdim ben de arkadaşlarla ama onlar gidiyor ben gitmemeyi tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Çocuğa parmağınla dokunsan cebindeki tüm parayı vericek kadar ezik duruyordu

reyiz sendemi bisikletçiydin ne var sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

quote:

Bianchi snap hocam fakir isi biraz ama ilerde saglam bir sehir bisikleti almayi planliyorum bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar pek kafa dengi değil. Genelde tek giderim. 18 yaşındayım . Starbucks â Tek gidip 500km ötede üniversite okuyan sevgilimle mesajlaşmak çok mükemmel bir duygu. Tek takılmak güzeldir. :)

Öyle tabi, bu devirde kıymet değer bilen pek bulunmuyor doktor

Antalya'da durumlar nasıl memnun musun okuldan çevreden?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle tabi, bu devirde kıymet değer bilen pek bulunmuyor doktor

Antalya'da durumlar nasıl memnun musun okuldan çevreden?

Memnunum şükürler olsun. Şehir azcık büyük olsaymış iyiymiş, Konya dan pek farkını göremedim bir mavilik var sadece

Sizin oralar nasıl, okul nasıl? Neredesiniz Ne Yaparsınız Hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

quote:

Bianchi snap hocam fakir isi biraz ama ilerde saglam bir sehir bisikleti almayi planliyorum bakalim

Hocam canın sağolsun önemli olan bisiklet bilincinde olmak,yolda bisiklet sürüyorum çok pahalı bisikleti olan biri geliyor kafsında ne kask var ne birşey,elimi kaldırıyorum selam veriyorum adam takmıyor bile.

• quote:

quote:

quote:

Atla TARDIS'e git yanına.

• kummbara kullanıcısına yanıt
    Sözlükte bu yaşta adam mı varmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsuda

quote:

quote:

quote:

Atla TARDIS'e git yanına.

Çok yakıyor

• Çoğu zaman tek giderim. Milletin derdini çekmek yerine mocha ile sessiz sakin keyif yaşarım. İçkili yerlerde ise duvel ve grolsch içerim. grolschu patlatırken milletin dönüp garsona bundan istiyoruz demesi de cabası.
  • Yav bu loserlardan ne istiyorsunuz? Loserın önde gideni, bayrak sallayanı olarak soruyorum. Sence dışarıdan nasıl göründüğümün farkında değil miyim? İnsan içinde oturunca kollarımı nereye koyacağımı bilemiyorum diye kahve de mi içmeyeyim? Tek başıma gelip bir kahve içip hiçbir insanla göz teması kurmamaya çalışıp, koşa koşa eve döneceğim zaten. Sana ne zararım var da laf atıyorsun durup dururken?

Aklından benim hakkımda geçen şeyleri ben her gün kendime söylüyorum zaten, yorma kendini, beni de görmezden gel. Alfa erkekliğin tadını çıkar, BENİ RAHAT BIRAK

• Noel Gallagher kullanıcısına yanıt
    Puhahaha ben mi alfa erkeğim? Özeleştiri yaptım konuyu açarken. Ama elimi kolumu nereye koymam gerektiğini bilemeyecek durumda da değilim.

• Her bos konunun sahibi sensin la

• Son cümledeki ezik arkadaş oluyorum ben, onun için yazdım mesajı.

Kolları nereye koyuyorsun peki?

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    tmm knk

• sevgiliyle kafeye gitmek tamam da, tek gitmek bana saçma geliyor. minnacık çaya kahveye en az 10 lira bayılmak tek başınayken gereksiz bence

bir kahve, minik bir kek 20 - 30 tl. ya da bir çay bir tost yine aynı para. o parayı hakedecek napıyorlar, sıcak suya hazır tozu basıyor al sana kahve. tost makinasında bildiğimiz ekmeği peyniri basıyor al sana tost. özel matematik dersi hoca eve geliyor saatlik 100 tl, kafede bildiğin peynir ekmek çay 30 tl. kafe ne yapıyor da hakediyor o parayı

kafeye gideyim de belki kızlarla tanışırım diye düşünüyorsanız hiç uğraşmayın. çok yakışıklı değilseniz imkansız gibi bir şey kafeden kız kaldırmak
  • blekwolf B kullanıcısına yanıt
    Çok yakışıklı bir erkek neden cafeden kız kaldırmaya çalışsın?

• Sanırsam bende loser arkadaşlardanım ama tek başına gezmek iy kimsenin kahrını çekmiyorsun otur kahveni iç Zaman sorunun izmir kordona git sahil ne güzel koy çantanı yanına aç kitabını yakındaki starbuckstan kahveni al hatta yanında d&r var kitabınızda al bunu bi arkadaşla yapamazsın öyle ölçümü hep bi muhabbet sohbet gereksiz hani arkadaşlarımla gidersem sinema falan için buluşuyoruz oda ben ve iki kişi loserlik kötü değil ne derdiniz var anlamıyorum . Bakın biz kendi halimizde takılıyoruz zararımız yok sizene yalnızlık loserlik olmuyor başkasının kahrını çekmemek daha rahat yalnızlığı loser anlayan arkadaşlara sözüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Insanlar şu kafelerde ne buluyor biri bana açıklasın delireceğim artık kafeden başka bir şey bilmiyor mu bu gençlik yav?

Bar club falan hiç gitmedim ama gidenleri az buçuk anlıyorum da bu kafe nedir abi içilen şeylerin tadını hiç mi almıyorsunuz kahveye 10tl veriyorum çamur gibi çay 3tl içi geçmiş yiyeceklere hiç girmiyorum bozuğu mu dersin hijyensizliğinden mi dert yanarsın

Evde damla sakızlı Türk kahvesi yapmaya başladığımdan beri yemin ederim başka yerlerdekiler zerre kadar hoşuma gitmiyor çay da aynı şekil tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.