Şimdi Ara

KAFAYI YİYİCEM 345-KAREKÖK FONKSİYONLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayt matematiğe yeni geçtim, 345 ve karekök ayt mat aldım, 345 in ilk 2 testini çözebildiklerimi çözdüm... fonksiyonlar konusuna parabol logaritmasız sorular koysalarmış daha güzel olurdu, 345 şuan 3.testte takıldım kaldım ve karekök fonksiyonlardan bahsetmiyorum bile hiçbirşey anlamadım ve çok iyi çalışmıştım fonksiyonlara aperitif kitabımdan 9 testini felan çözmüştüm, biriniz bi yardımcı olsun hele karekökün fonksiyonunun ilk sorusu parabollü yaa ben daha parabol ne onu bilmiyorum kardeşim

• Parabolde bir fonksiyon zaten hocam.
    Bu kadar dikkat ediyorsanız kümeler, 2.dereceden denklem,parabol ve polinomu bitirdikten sonra fonksiyonlara geçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    hocam onu demeye çalışmıyorum biliyorum fonksiyon olduğunu ama ben daha onu öğrenmeden fonksiyonlar bölümünde parabol soruları soruyorlar bende ne yapacağımı bilmiyorum soru bankasında, fonksiyonları adam akıllı öğrenmeden parabol,polinom vb. yapılabilir mı ?
  • abçodtü kullanıcısına yanıt
    Hocam tyt kitabından çözün fonksiyonları ayt kısmına çalışmamışsınız sanırım

• Hocam tyt soru bankasından fonksiyonları temizleyip ardından parabol polinom 2.DD bitirerek ayt fonksiyona geri dönebilirsiniz.Ayt fonksiyonda ben de çok zorlanmıştım başta senin gibi çünkü 345 kullanıyorum ben de.Dediğim gibi yaptım kısaca.

• hukukenmezun kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam öyle yapayım, peki polinom 2.DD konularınıda tyt kitaplarından mı çözeyim ayt mi ?
  • Bu forumda bu konuyu 3.görüşüm falan vay anasını herkes dert yanıyor. En son bende çözücem merak ettim:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam dert yanılmayacak gibi değil valla insanın hevesini kırıyor
  • TYT'deki fonksiyon ile AYT'deki fonksiyon bambaşka. ÖTF dediğimiz kısım AYT'ye giriyor ve grafik çizimlerini, parabol, polinom, logaritma vb.yi kapsıyor. TYT'deki fonksiyon ise fonksiyon türleri ve temel fonksiyon bilgilerini kapsıyor. 345 ve Karekök AYT çözebilmek için ÖTF çalışman lazım.

• Peki karekökün 2.d denklem polinom eşitsizlik testleri nasıldır gelistirir mi

• KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Benim kendi fikrim karekök kadar geliştiren kitap piyasada yoktur

• Hocam kitaplardaki genel sıkıntınız bilmediğiniz konuların Fonksiyonun içine yerleştirilmesi mi ? Yoksa zor olması mı ? Ya da her ikisi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wessmdd

Benim kendi fikrim karekök kadar geliştiren kitap piyasada yoktur
    Ayt de 345 kullanıyorum elimde karekök te var 345 bir kaç test sonra zorlasiyo karekök de zorlar diye başlayamıyorum

Zorlar hocam ama yapamadıklarınıza bakarsanız ve öğrenirseniz sıkıntı kalmaz. konuyu anlayıp 345 ten bitirdikten sonra kareköke geçin bence

• abçodtü kullanıcısına yanıt
    Bu konular tyt ayt ortak olduğu için önce tyt kitabından temizleyip soru temeli atar ardından ayt 345 e geçersiniz hocam. Birisi yazmış yukarda ÖTF çalışman gerek diye.ÖTF çalış ayt fonksiyon dediğimiz olay o zaten,halledersin inşallah

• hukukenmezun kullanıcısına yanıt
    Ötf açılımı ne hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Scath

Ötf açılımı ne hocam
    özel tanımlı fonksiyon
    tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Scath

tesekkürler
    rica ederim
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam o zaman parabol,2.DD,polinom gibi konuları bitirdikten sonra ayt fonksiyon kısımlarını çözeyim ben, peki ötf yi iyi anlatan hangi hoca vardır acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.