Şimdi Ara

Kafayı yiyecem! Monitör?Ekran kartı? Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ati radeon hd 3450 512mb ekran kartı kullanıyorum. Bilgisayar çalışır haldeyken, özellikle internete -oyuna girdiğim zaman ekran bir anda kararıyor. Bilgisayar çalışmaya devam ediyor ama monitöre hiçbir görüntü gelmiyor. İnternetten video izliyorum örneğin, ekran biranda gidiyor ama ses gelmeye devam ediyor yani çalışıyor hala bilgisayar. Bilgisayarı açtıktan belli bir süre sonra(değişken) bu durum devamlı oluyor. REST ATmaktan bıktıkm, her an görüntü gidecek diye hiçbişey yapamıyorm.
    LÜTFEN YARDIM EDİN! Sorun nedir nasıl halledebiliriz.:(

• Ekran kartinizin offical web sitesine gidip son updateyi indirin.Bulamazsaniz son cikan driveri buraya yazin link atarim..Eger fiziksel yani donanimsal bir sorun yoksa sorununuz cozulecektir..Ama fiziksel bir sorun varsa sorun cozulmez...
    update yi yaptikdan sonra sorun hala devam ediyorsa saglikli bir bilgisayarda (ekran sorunu olmayan) ekran kartinizi takip orda denemeniz.Ordada ayni sorun meydana gelirse donanimsal bir hata oldugunu kesin olarak anlamis olursunuz.Garantisi varsa garantiye gonderin.
  • görüntü gittiğinde ekran uyku moduna geçiyormu veya signal cable gibi bi uyarı varmı yoksa yine aktiftemi kalıyor
    bu gibi sorunlar genelde monitör ksa arasındaki sinyal kablosundan yapar ekran kartının çıkışından da yapar ama bu zayıf bi ihtimal
    ekran kartında başka bi çıkış varsa onu deneyin bide dediğim kabloyu değiştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 30 Ağustos 2011; 11:12:30 >
  • 2 ram vardı benim anakartın üstünde , bi tanesini çıkardım hiç bişey kalmadı. Aynı sorundan muzdarip olan arkadaşlara duyurulur.:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.