Şimdi Ara

kafayı yıycem tr dil kurulumu yüklemiyo ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  kafayı yıycem tr dil kurulumu yüklemiyo ???

şu hata nedir neden next seçeneği yok bi yardım allah rızası için.. ilerlemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 15 Nisan 2008; 21:16:27 >

• bilen yokmu allah aşkına sabahtan uğraşıyom
  • Merhaba orada yükleme yaptığınız dil paketinin işletim sisteminiz ile uyumlu olmadığı yazıyor ve haliyle hata veriyor şöyle açıklayayım
    örneğin vista 32 bit ingilizce kullanıyorsunuz ve sp1 i yüklediniz ardından dil paketini indirdiniz ancak indirdiğiniz dil paketi sadece vista32 bit için !!!! yani sp1 için desteği yok
    dolayısı ile kurulum hata verecektir , tahminim doğru ise sizdede olan budur çünki sp1 türkçe henüz yayınlandı ve dil paketi desteği henüz ortada yok ;)
  • sp1 yüklü vistaya tr dil paketi yüklemeye calisiyorsun, ne yazikki henuz vista sp1 icin trmui paketi cikmadi. sp0 icin olan elindekide sp1 e kurulamiyor.

Denemem gereken bisiler daha var, sp1wave1 (trli) bugün cikti, yakin zamanda MS in sp1 icin trmui paketi cikaracagini varsayabilirsin.
  • öncelikle allah razı olsun ilginizden dolayı

evet sp1 li vista benmki peki şuanda napmamı tavsiye edersiniz sp1 önceden entegreli onu kaldırabilirmiyim napayım bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: veysel_7
    öncelikle allah razı olsun ilginizden dolayı

evet sp1 li vista benmki peki şuanda napmamı tavsiye edersiniz sp1 önceden entegreli onu kaldırabilirmiyim napayım bilmiyorum

sp1 bugün ciktigindan dolayi konuyu halen incelemekteyim, bilinen gerçek: sp1 icin mui paketlerinin büyük cogunlukla hazir oldugu, hatta bunlari dagitan sitelerde mevcut. Vista ya trmui paketi yükledikten sonra sp1wave1 kurmayi deniyorum şu an, epey uzun sürüyor, neticeyi yazarim.
  • Saol bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ingilizce Vista yi TR kullanmak isteyenler dikkat.

önce tr dil paketini yükleyip, sonra sp1 i yükleyin.
    Bu yöntem ile Vista32 ultimate i tr yaptim.

tersi icin (yani sp1 yukledikten sonra tr dil paketi yuklemek) MS in dil paketlerini yenilemesi gerekiyor.

okuduklarima göre büyük ihtimal önümüzdeki ay yenilenmis dil paketleri cikacak

beta kivaminda Vista32sp1 dil paketini buldum (denemedim)
    http://depositfiles.com/files/4441112

Hatirlatma:
    Vistayi turkce yapmak icin sp1 i kurmadan önce bunlari indirip kuralim.:
    Vista32 SP0 icin
    http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/lp-tr-tr_b9ad228c9723be5ca80ef1e4cf4a63155de2e2af.exe
    Vista64 SP0 icin
    http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/lp-tr-tr_5734c8548ca10c6964a59f397b4d55babb58d42d.exe

• aynı sorun şu anda bendede var 1 sene olmuş ama :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.