Şimdi Ara

kafayı yemek üzereyim (2si arasında kaldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır tabletleri araştırıyorum... Sonunda seçenekleri 2ye düşürdüm... Artık bir an evvel almak için can atıyorum....

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Artes-Q1003-101-QuadCore-2-GB-16-GB-IPS-Tablet-Kilif-Kalem-Ekran-Koruyucu-Hediyeli-pmu268770.html?ref=akakce&v=1.23.5

http://www.teknobiyotik.com/dark-evopad-r9730-9-7-retina-display-16gb-1gb-ram-android-4-1-kapasitif-dokunmatik-tasinabilir-aluminyum-tablet-bilgisayar.html

Arkadaşlar 450 tl'ye kadar çıkabiliyorum. Ama derseniz ki dark çok kötü kesinlikle artesi almalısın o zaman ne yapıp edip 550 ye çıkaracam.

her yönden kıyaslayarak hangisini seçmem gerektiğini söyleyebilir misiniz? Aynı fiyat aralığında bu 2 cihazdan daha iyi cihazlar varsa onları da dikkate alabilirim....

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

Uzun zamandır tabletleri araştırıyorum... Sonunda seçenekleri 2ye düşürdüm... Artık bir an evvel almak için can atıyorum....

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Artes-Q1003-101-QuadCore-2-GB-16-GB-IPS-Tablet-Kilif-Kalem-Ekran-Koruyucu-Hediyeli-pmu268770.html?ref=akakce&v=1.23.5

http://www.teknobiyotik.com/dark-evopad-r9730-9-7-retina-display-16gb-1gb-ram-android-4-1-kapasitif-dokunmatik-tasinabilir-aluminyum-tablet-bilgisayar.html

Arkadaşlar 450 tl'ye kadar çıkabiliyorum. Ama derseniz ki dark çok kötü kesinlikle artesi almalısın o zaman ne yapıp edip 550 ye çıkaracam.

her yönden kıyaslayarak hangisini seçmem gerektiğini söyleyebilir misiniz? Aynı fiyat aralığında bu 2 cihazdan daha iyi cihazlar varsa onları da dikkate alabilirim....

Valla bakınca açık ara artes Q1003 önde kesinlikle bu ikisinden artesi seç derim sanırım senin kafanı retine ekran karıştırıyor :D

• retina ekran olmasa bakmam bile :) zaten kamerası kötü , 1gb ram var :) bunlar eksiklikleri

fazlalıkları...

10.000 mah artesinki 7.600 mah

şunu soracağım bir de arteste a9 işlemcivar... diğerinde Rockchips

ben a9-a31 bunların kötü olduklarını duymuştum işlemci hakkında kıyaslarsan ne dersin?

@NoTingMan

LG G4
  • quote:

retina ekran olmasa bakmam bile :) zaten kamerası kötü , 1gb ram var :) bunlar eksiklikleri

fazlalıkları...

10.000 mah artesinki 7.600 mah

şunu soracağım bir de arteste a9 işlemcivar... diğerinde Rockchips

ben a9-a31 bunların kötü olduklarını duymuştum işlemci hakkında kıyaslarsan ne dersin?

@NoTingMan

A9 değilde A10 kötü diye biliyorum A9 a kötü diyemem pili çok kafana takma bendede note 10.1 var 7.000 olması lazım sıkıntı yaşatmıyor bana ama işlemci konusunda ayrıca bir konu aç istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@NoTingMan

LG G4
  • quote:

7.000 ile full kullanımda kaç saat gidiyor hocam ?

@NoTingMan

Benim kullanımımda 13 saat gidiyor işte nette dolanıp video izliyorum arada sırada gta minecraft nfs gibi oyunlar oynuyorum ama uzun süreli değil daha çok video ve nette dolaşma ama full kullanırsamda 10 saat gider bence

Orijinalden alıntı: NoTingMan

quote:

7.000 ile full kullanımda kaç saat gidiyor hocam ?

@NoTingMan

Benim kullanımımda 13 saat gidiyor işte nette dolanıp video izliyorum arada sırada gta minecraft nfs gibi oyunlar oynuyorum ama uzun süreli değil daha çok video ve nette dolaşma ama full kullanırsamda 10 saat gider bence

iyiymiş :) 10.000 olan 24 saat gide ozaman :))))

peki şarj 0ken kaç saatte doluyor?

LG G4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapatıp bırakırsam 4 saat ile 4 buçuk saat arasında deiişiyor açıksa 4 buçuk saat civarında doluyor

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.