Şimdi Ara

kafayı sıyırıcam,google a ödeme yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fiyat yaklaşık 290tl.
    ödeme kısmında çok başım ağrıdı.
    çözüm bulamıyorum.
    tavsiyeniz var mı?
    yurtdışındayım ve elimde sadece akbank bankamatik kartım var. kredi kartım yok.
    kredi kartına başvurdum ama yurtdışında olduğum için teslim alamıyorum.
    google akbank kartı kabul etmiyor.
    daha doğrusu akbank sadece 3d güvenlikli sitelerden gelen ödemeleri yaptırırım, güvenli olmayan sitelere ödeme yaptırmam diyor.
    ne yapıcam şimdi bu durumda?
    tr de olsam gider alırdım bir ininal kart ordan yapardım.
    kardeşime bana bi ininal kart al yazacaktım,
    mesaj yazdım kartlar martlar pis işler bunlar,işim olmaz diye geri vites yaptı hemen.hatta mesajı 4-5 saat görmezden geldi.
    yani kardeş kardeşe güvenmiyor

google promosyon kodu ile de ödeme kabul ediyor. şimdi biyere eft yapsam o da bana google promosyon kodu verse. garip bir fikir ama arattım şu siteyi buldum.https://www.gameticaret.com/google-play-epin-kodu

kardeşin kardeşe güvenmediği bi ortamda bu adamlara güvenmek ne denli doğru?

• Hangi ülkedeysen git bir mağazaya prepaid google wallet al. Onun içindeki kodu google hesabına yaz. Sonra oradaki bakiye ile satın al.

Fikir için söyleyeyim Türkiye'de D&R'larda satılıyor bu tarz prepaid kartlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 19 Haziran 2017; 17:56:15 >
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    hani ödeme kolaylığıydı bilmem neydi? şimdi kapı kapı onu mu arıycam? ne lanet bi iş kardeşim bu. cepte para var veriyim al diyorum yok olmaz.
    eft yapıyım tr de bi bankaya. google bi hesap açamıyomu her ülkede oraya eft yapsak.yada 3d güvenlikli ödeme seçeneği de koysunlar.

fnac var burda http://www.fnac.com/

bilmiyorum belki vardır orda. girdim sitesini turladım bulamadım. şimdi burdan fnac en az 35km. gittin yok dedi çıktın. soğuk su.
    tavsiye için teşekkürler umarım bulabilirim bu kartlardan. şimdi benim ödemem gereken tutar 300tl civarı, 3 tane 100 tl karşılığı cüzdan alsam o bile olmayabilir. next derim bakiye yetersiz der. gidip 300tl civarı olanını bulmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 19 Haziran 2017; 18:8:22 >

• Bana gönder ben satın alabilirim. Bu şekilde bu sorundan kurtulmuş olursun.
  • At bana 400 lira alirim senin yerine

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.