Bildirim
Kafayı sıyırcam , Udid Kaydım olmadan 5.1 beta 1 i yükledim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Unable'dan kastınız nedir? -
We're unable to complete your activation.
This device is not registered as part of the iPhone Developer Program.
Hatası -
merhaba bende sorunlari cozer diye 5.1 beta kurdum. megersem UDID olmadan bunu kurmak can yakarmis, aramizda hos geldin. ben bugun servise gonderdim telefonu umarim beta kurdum diye garanti disinda kaldi diye geri donmez.
su an yapabilcegin pek bisi yok. 5.1 full surumu cikinca sorunun ortadan kalkicakmiis kendiliginden apple store un bana soledigine gore ama bekliyemedim garantiye verdim ben -
O kadar abartmaya gerek yok , paşa paşa 5.0.1 kurup 5.1 in çıkmasını bekleyeceğiz gibi gözüküyor ama benim derdim bunu udid olmadan kurup 2 hafta kullanmam ah keşke versiyonun ss ini alsaymışım restore edim cihazı bi dedim demez olaydım kaldı öyle şimdi dfu moda alıp 5.0.1 yükleyeceğim işte -
ben dfu mode a aldigim zamanda da 5.0.1 yuklenmiyor hata veriyor. nette host dosyaniza satir ekleyin yada host u silip deneyin diyor genede olmuyor. eger dfu mode da restore edebilirsen haberimiz olsun. basarilar simdiden.. -
Yaptım sonra üzerine tekrar kurmayı denedim mazallah şimdi tekrar 5.0.1 kurucam umarım sorun olmaz ya -
quote:
Orijinalden alıntı: RuLz
Yaptım sonra üzerine tekrar kurmayı denedim mazallah şimdi tekrar 5.0.1 kurucam umarım sorun olmaz ya
5.1 betadan 5.0.0 yada 5.0.1 e donersen sorunsuz dfu mode ile , lutfen haber verirmisin forumlar araciligi ile. ilginctir 4 sorunsuz restore oluyor eskiye ama 4s bir turlu ayni isleri yani bilguisayarda yaptigim halde olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: tozparcasi
quote:
Yaptım sonra üzerine tekrar kurmayı denedim mazallah şimdi tekrar 5.0.1 kurucam umarım sorun olmaz ya
5.1 betadan 5.0.0 yada 5.0.1 e donersen sorunsuz dfu mode ile , lutfen haber verirmisin forumlar araciligi ile. ilginctir 4 sorunsuz restore oluyor eskiye ama 4s bir turlu ayni isleri yani bilguisayarda yaptigim halde olmuyor
şu an 5.0.1 yüklüyorum shift + restore ile -
quote:
quote:
quote:
5.1 betadan 5.0.0 yada 5.0.1 e donersen sorunsuz dfu mode ile , lutfen haber verirmisin forumlar araciligi ile. ilginctir 4 sorunsuz restore oluyor eskiye ama 4s bir turlu ayni isleri yani bilguisayarda yaptigim halde olmuyor
şu an 5.0.1 yüklüyorum shift + restore ile
umarim sorunsuz tamamlarsiniz kurulumunuzu, bana nasip olmadi betadan geriye donmek. servise gonderdim sorun diil ama umarim icine beta kurdum diye bana bik bik etmezler :S
-
quote:
quote:
quote:
quote:
şu an 5.0.1 yüklüyorum shift + restore ile
umarim sorunsuz tamamlarsiniz kurulumunuzu, bana nasip olmadi betadan geriye donmek. servise gonderdim sorun diil ama umarim icine beta kurdum diye bana bik bik etmezler :S
usta sorunsuz şekilde kurdum kurar kurmaz yine 5.1 beta 2 yi deniyorum şimdi kafaya koydum ben tekrar çalıştırcam bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLz -- 20 Aralık 2011; 17:43:10 >
-
usta olmadı tekrar 5.0.1 e döneceğim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X