Şimdi Ara

Kafaüstü veya earbud kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,dışarıda kullanabileceğim ve dışarıya ses vermeyecek kafaüstü veya earbud bir kulaklık arıyorum.Dışarıda kullanacağım,dışarıya ses vermemesi önemli.Son ses dinlemiyorum müziği,son seste dışarıya ses veriyorsa sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 21 Eylül 2013; 21:14:16 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

Earbud olarak MX270 f/p ürün;http://www.arabulvar.com/sennheiser-mx-270-----kulakici-kulaklik-siyah/?pr=531224

Dışarıya ses verir mi?Sesi son ses açmıyorum.Dışarıya ses vermemesi önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenicsbyazari

quote:

Earbud olarak MX270 f/p ürün;http://www.arabulvar.com/sennheiser-mx-270-----kulakici-kulaklik-siyah/?pr=531224

Earbud kulaklıkların yalıtımı iyi değildir. İnear almanız gerekir.

• quote:

quote:

quote:

Earbud kulaklıkların yalıtımı iyi değildir. İnear almanız gerekir.

Bir tane earbud kulaklığım vardı pek ses vermiyordu dışarı ama bir süre sonra ses vermeye başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam.Başka earbud öneriniz var mıdır,sesi %60 felan açarsam dışarı ses vermeyecek?

• %60 ses seviyesinde dışarıya rahatsız edecek seviyede ses vereceğini sanmıyorum MX270 modelinin. Yalıtım konusunda Earbud kulaklıkların bir birinden pek farkları yoktur. Yani 200TL'yede Earbud alsanız yalıtım anlamında pek bir şey fark etmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

%60 ses seviyesinde dışarıya rahatsız edecek seviyede ses vereceğini sanmıyorum MX270 modelinin. Yalıtım konusunda Earbud kulaklıkların bir birinden pek farkları yoktur. Yani 200TL'yede Earbud alsanız yalıtım anlamında pek bir şey fark etmez.

Kafaüstü kulaklık öneriniz var mı,dışarıya ses %70 civarıyken ses vermeyecek?
  • quote:

quote:

%60 ses seviyesinde dışarıya rahatsız edecek seviyede ses vereceğini sanmıyorum MX270 modelinin. Yalıtım konusunda Earbud kulaklıkların bir birinden pek farkları yoktur. Yani 200TL'yede Earbud alsanız yalıtım anlamında pek bir şey fark etmez.

Kafaüstü kulaklıklar ile ilgilenmiyorum malesef. Üst konuları inceleyebilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Kafaüstü kulaklıklar ile ilgilenmiyorum malesef. Üst konuları inceleyebilirsiniz.

Pekala teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.