maç da seçebilirsiniz, bu şekilde de oynayabilirsiniz. güven 7/10 BOL ŞANS herkese
nancy 156,5 phoenix 165,5
senin eklediğin şu 2 basket'e benim de güvenim %10000 Denecek kadar fazla ama yinede basket belli olmaz sürpriz yapmazlarsa rahat ikiside üst olur bakalım Ayrıca
Fenerbahçe - galatasaray 133,5'dan bu maçta üst biter diye düşünüyorum kuponlara eklenirse güzel olur sanki futbollarda da 513 ve 505 üst biter diye düşünüyorum 507 'den hakkında bişey diyemicem sıkıntı biraz
quote:
Orijinalden alıntı: c0ntRoLL
senin eklediğin şu 2 basket'e benim de güvenim %10000 Denecek kadar fazla ama yinede basket belli olmaz sürpriz yapmazlarsa rahat ikiside üst olur bakalım Ayrıca
Fenerbahçe - galatasaray 133,5'dan bu maçta üst biter diye düşünüyorum kuponlara eklenirse güzel olur sanki futbollarda da 513 ve 505 üst biter diye düşünüyorum 507 'den hakkında bişey diyemicem sıkıntı biraz
%10000 deyip yatınca küfür almayalım bende çok güveniyorum ama dediğin gibi baskette banko yok maalesef. bunu geçen hafta tekrar anladım
denemeye değer bence
Benim güvenim %1000 diyorum da herkesin güveni kendinedir Millet Nasıl Fenerbahçe-galatasaray maçı oldumu kendi takımına güveniyorsa Onun gibi bir güven benimkisi internetteki sitelerdeki gibi güven %100 Misli girin oynayın diyip sonra Yatınca Ortadan kaybolanlar gibi değiliz Benim güvenim var ama bende misli girmedim
o 2 basketi ekledim bide fenerbahçe galatasaray ekledim
721 Nancy - Parıs Levalloıs Limit:156,5 - ÜST 740 Ludwıgsburg - Phoenıx Hagen Limit:165,5 - ÜST 716 Fenerbahçe (B) - Galatasaray (B) Limit:133,5 - ÜST
olarak bir kupon yaptım 8 lira oynadım tutarsa ki inş tutar iyi olur yani :))) bu senin verdiğin kuponda tutar bana göre ama dediğim gibi 507 'yi bilemicem sadece
Aynen banko yok hele baskette hiç yok :D bir takım yener diyorsun tamam yeniyor ama handikap 'a da yeniliyor :)))) 1 sayı bile çok şey ifade ediyor baskette
quote:
Orijinalden alıntı: c0ntRoLL
Benim güvenim %1000 diyorum da herkesin güveni kendinedir Millet Nasıl Fenerbahçe-galatasaray maçı oldumu kendi takımına güveniyorsa Onun gibi bir güven benimkisi internetteki sitelerdeki gibi güven %100 Misli girin oynayın diyip sonra Yatınca Ortadan kaybolanlar gibi değiliz Benim güvenim var ama bende misli girmedim
o 2 basketi ekledim bide fenerbahçe galatasaray ekledim
721 Nancy - Parıs Levalloıs Limit:156,5 - ÜST 740 Ludwıgsburg - Phoenıx Hagen Limit:165,5 - ÜST 716 Fenerbahçe (B) - Galatasaray (B) Limit:133,5 - ÜST
olarak bir kupon yaptım 8 lira oynadım tutarsa ki inş tutar iyi olur yani :))) bu senin verdiğin kuponda tutar bana göre ama dediğim gibi 507 'yi bilemicem sadece
Aynen banko yok hele baskette hiç yok :D bir takım yener diyorsun tamam yeniyor ama handikap 'a da yeniliyor :)))) 1 sayı bile çok şey ifade ediyor baskette
kesinlikle. bolşans hocam
quote:
Orijinalden alıntı: afrojack_34
denemeye değer bence
hocam bunda guven ne kadar 2 banko tutsa birde digerlerinden yinede para alabiliyormuyuz.
güven yok tamamen şans ve italya 2 de şike olaylarının dönmesi. bankolar tutupda süprizlerden bir maç tutsa da 15-20 civarı bişey alırız.
ilk kupon tutar hocam barnetin zaten kalecisi yok gibi :D cercle hep yatırıor beni 1,5 üstü dahaa sağlam
Fenerbahçe vs Gs basket maçının limitini 137.5'a çekmişler. Oynamak isteyenlerin dikkatine.
quote:
Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız
Fenerbahçe vs Gs basket maçının limitini 137.5'a çekmişler. Oynamak isteyenlerin dikkatine.
Phoenix Hagen limit 169,5 olmuştur
Burda basketbol maçları için yorum yapan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum :) Burdan aldığım 3 tane üst maçın 2si geldi 1de yolda gelicek gibi :) Burda 3 basket + 2 futbol ile 3tllik kombine yaptım 30 tl gibi cüzi bi miktar kazanıcaz umarım :)
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim şimdi. Bütün periyotlar sen gel ortalama 42-43 sayı ol , son periyot 24 sayı ile bitsin toplamda. Alt bitti Hagen maçı resmen şike yahu 3 TLmiz daha iddaya gitmiş bulunmakta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme