Şimdi Ara

KAFASINA YATAN OYNASIN (GÜVEN 7/10)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maç da seçebilirsiniz, bu şekilde de oynayabilirsiniz. güven 7/10 BOL ŞANS herkese

• nancy 156,5
    phoenix 165,5
  • senin eklediğin şu 2 basket'e benim de güvenim %10000 Denecek kadar fazla ama yinede basket belli olmaz sürpriz yapmazlarsa rahat ikiside üst olur bakalım Ayrıca

Fenerbahçe - galatasaray 133,5'dan bu maçta üst biter diye düşünüyorum kuponlara eklenirse güzel olur sanki futbollarda da 513 ve 505 üst biter diye düşünüyorum 507 'den hakkında bişey diyemicem sıkıntı biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ntRoLL

senin eklediğin şu 2 basket'e benim de güvenim %10000 Denecek kadar fazla ama yinede basket belli olmaz sürpriz yapmazlarsa rahat ikiside üst olur bakalım Ayrıca

Fenerbahçe - galatasaray 133,5'dan bu maçta üst biter diye düşünüyorum kuponlara eklenirse güzel olur sanki futbollarda da 513 ve 505 üst biter diye düşünüyorum 507 'den hakkında bişey diyemicem sıkıntı biraz

%10000 deyip yatınca küfür almayalım bende çok güveniyorum ama dediğin gibi baskette banko yok maalesef. bunu geçen hafta tekrar anladım

• denemeye değer bence

• Benim güvenim %1000 diyorum da herkesin güveni kendinedir Millet Nasıl Fenerbahçe-galatasaray maçı oldumu kendi takımına güveniyorsa Onun gibi bir güven benimkisi internetteki sitelerdeki gibi güven %100 Misli girin oynayın diyip sonra Yatınca Ortadan kaybolanlar gibi değiliz Benim güvenim var ama bende misli girmedim

o 2 basketi ekledim bide fenerbahçe galatasaray ekledim

721 Nancy - Parıs Levalloıs Limit:156,5 - ÜST
    740 Ludwıgsburg - Phoenıx Hagen Limit:165,5 - ÜST
    716 Fenerbahçe (B) - Galatasaray (B) Limit:133,5 - ÜST

olarak bir kupon yaptım 8 lira oynadım tutarsa ki inş tutar iyi olur yani :)))
    bu senin verdiğin kuponda tutar bana göre ama dediğim gibi 507 'yi bilemicem sadece

Aynen banko yok hele baskette hiç yok :D bir takım yener diyorsun tamam yeniyor ama handikap 'a da yeniliyor :)))) 1 sayı bile çok şey ifade ediyor baskette

• quote:

Orijinalden alıntı: c0ntRoLL

Benim güvenim %1000 diyorum da herkesin güveni kendinedir Millet Nasıl Fenerbahçe-galatasaray maçı oldumu kendi takımına güveniyorsa Onun gibi bir güven benimkisi internetteki sitelerdeki gibi güven %100 Misli girin oynayın diyip sonra Yatınca Ortadan kaybolanlar gibi değiliz Benim güvenim var ama bende misli girmedim

o 2 basketi ekledim bide fenerbahçe galatasaray ekledim

721 Nancy - Parıs Levalloıs Limit:156,5 - ÜST
    740 Ludwıgsburg - Phoenıx Hagen Limit:165,5 - ÜST
    716 Fenerbahçe (B) - Galatasaray (B) Limit:133,5 - ÜST

olarak bir kupon yaptım 8 lira oynadım tutarsa ki inş tutar iyi olur yani :)))
    bu senin verdiğin kuponda tutar bana göre ama dediğim gibi 507 'yi bilemicem sadece

Aynen banko yok hele baskette hiç yok :D bir takım yener diyorsun tamam yeniyor ama handikap 'a da yeniliyor :)))) 1 sayı bile çok şey ifade ediyor baskette

kesinlikle. bolşans hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: afrojack_34

denemeye değer bence

hocam bunda guven ne kadar 2 banko tutsa birde digerlerinden yinede para alabiliyormuyuz.
  • güven yok tamamen şans ve italya 2 de şike olaylarının dönmesi. bankolar tutupda süprizlerden bir maç tutsa da 15-20 civarı bişey alırız.
  • ilk kupon tutar hocam barnetin zaten kalecisi yok gibi :D cercle hep yatırıor beni 1,5 üstü dahaa sağlam
  • Fenerbahçe vs Gs basket maçının limitini 137.5'a çekmişler.
    Oynamak isteyenlerin dikkatine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Fenerbahçe vs Gs basket maçının limitini 137.5'a çekmişler.
    Oynamak isteyenlerin dikkatine.

Phoenix Hagen limit 169,5 olmuştur
  • Burda basketbol maçları için yorum yapan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum :) Burdan aldığım 3 tane üst maçın 2si geldi 1de yolda gelicek gibi :)
    Burda 3 basket + 2 futbol ile 3tllik kombine yaptım 30 tl gibi cüzi bi miktar kazanıcaz umarım :)
  • Gülsem mi ağlasam mı bilemedim şimdi.
    Bütün periyotlar sen gel ortalama 42-43 sayı ol , son periyot 24 sayı ile bitsin toplamda. Alt bitti Hagen maçı resmen şike yahu 3 TLmiz daha iddaya gitmiş bulunmakta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.