Şimdi Ara

Kafamız rahattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takım ilk maça göre kat kat iyi futbol oynadı ama gol bulamadık ayrıca Bruno Alves kanatlardan daha iyi orta kesiyor ve frikik kullanıyor ve ve değinmek istediğim en önemli nokta Moussa Sow 3 maçtır gördüğüm kadarıyla isteksiz,bencil ve şımarık bir oyun tarzı sergiliyor aldığını vuruyor rahatça pas vereceği yerde çalıma kalkışıyor takım oyunu düşünmüyor acaba gitmek mi istiyor ? Keşke ilk maçta da böyle oynayıp yenilseydik ama artık bu futbolun üstüne koyup Avrupa liginde yarı final-final görmek dileğiyle

• En azından young boys olayı kadar utanç verici veya spartak maçı gibi son dakikaya kadar heyecanlı bekleyiş sonrası ağar darbe olmadı rahat ve acısız bir eleniş
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

En azından young boys olayı kadar utanç verici veya spartak maçı gibi son dakikaya kadar heyecanlı bekleyiş sonrası ağar darbe olmadı rahat ve acısız bir eleniş

En başta dedim bu Arsenal elenir diye sonra Konya maçınız bir izledim ki dedim imkanı yok Arsenal elenmez bu futbolla ama bugün izlediğim futbol belki de Fenerbahçenin oynadığı en iyi futboldu Xelçuk bile ne paslar ne çalımlar attı şaşırdım açıkca bu kadar beklemiyordum özellikle 35 den sonra düşen bir takım dk 65 hala basıyordu tebrik etmek lazım ve takıma zaman vermek lazım çok çok başarısız olursak Aziz gidebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozolua

quote:

En azından young boys olayı kadar utanç verici veya spartak maçı gibi son dakikaya kadar heyecanlı bekleyiş sonrası ağar darbe olmadı rahat ve acısız bir eleniş

En başta dedim bu Arsenal elenir diye sonra Konya maçınız bir izledim ki dedim imkanı yok Arsenal elenmez bu futbolla ama bugün izlediğim futbol belki de Fenerbahçenin oynadığı en iyi futboldu Xelçuk bile ne paslar ne çalımlar attı şaşırdım açıkca bu kadar beklemiyordum özellikle 35 den sonra düşen bir takım dk 65 hala basıyordu tebrik etmek lazım ve takıma zaman vermek lazım çok çok başarısız olursak Aziz gidebilir

Çok başarısız olursak ne hocam takım deneme tahtası mı 3 sene önce azizin bileti kesmeliydik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ozolua

quote:

Çok başarısız olursak ne hocam takım deneme tahtası mı 3 sene önce azizin bileti kesmeliydik

Bunu azize söyleyecek bazıları adam kendi takımından çok ezeli rakibinin şampiyonluğunu görmüş,sadece transferlere 1.5 milyar € harcamış şaka gibi ulan o parayı harcadığın takımın şu an Şampiyonlar liginde en az yarı final oynaması lazım Dortmund borç batağından nereye geldi Juventus 2. ligten nereye geldi ama Fb hala aynı hala aynı bunun tek ama tek nedeni Aziz paşadır takımı babasının malı gibi yönetiyor soyunma odasına girmeler istediği oyuncuyu almalar,gıcık olduğu adamı yönetim kurulundan atmak sen 1 sene içerde yattın ama biz taraftar olarak ne çektik ulan takımdan adam gitti diye ağladığımı bilirim son maçlarda kaç tane maç kaybettin aldırmadık hep Fb dedik başka bir şey demedik ama bu adam bu takıma zarar veriyor

• Iyi göründük hafif çünkü Arsenal kasmadı bile. 3 - 0 deplasmanda kazandılar. Niye yırtınsınlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Iyi göründük hafif çünkü Arsenal kasmadı bile. 3 - 0 deplasmanda kazandılar. Niye yırtınsınlar ?

Yok hocam ilk maçtan farklıydık orta saha iyi top tuttu Xelçuk bile o kadar çok göze batmadı daha organize gördüm haa tabi bu Arsenal izin verdi diye olabilir ama ilk maçtan daha iyiydik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafam çok dolu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neyin kafasını yaşıyor bu Ersun ? Arsenal zorlamadı bile kendini takım iyi olsa orta sahayı o kadar rahat geçemezdi Arsenal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.