Şimdi Ara

kafamın dibinden kurşun geçti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
5
Favori
4.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

beyler eve yeni geldim olay bi anda oldu bitti oturuyoduk gayet neşeli hatta kızın biriyle kesişiyodum bi anda mekanı taradılar resmen ilk deprem oluyo sandım benm sağ çaprazımdaki herif vuruldu sanırım bi kaçısım vardı hayatımda bidaha öyle kaçamam arkadaşla kaçtık hemen bi kaç kişi vuruldu galiba kaçtığımız için göremedm ama kesin vurulmuştur yani daha bilgi alamadım polislik olay olmasın geceyi karakolda bitirip ifade vermeyelim diye tüydük mekanın adı yüzde yüz diye bi yer izmirli olan bilir dönerken arabayı zor kullandım ayaklarım titriyodu eve gelip hemen konu açtım inanmayanlar olabilir ama yaşamanız lazım böyle ekşın yaşamadım ben. ölümden döndüm lan resmen hala ayaklarım titriyo kaçmakla iyimi yaptım sizce siz olsanız napardınız

Hocam öncelikle geçmiş olsun. En iyisini yapmışsınız içiniz rahat olsun. En fazla olarak ambulansı arayabilirdiniz. Olayı tam olarak bilmiyorum ama. " İNSANLIK DIŞI SİLAH BULUNDU MERTLİK BOZULDU "

• quote:

beyler daha bende hiçbişeyin farkında değilim olay kafeye açılmamış kafenin önünde olmuş arkadaşın koyduğu linkte öyle yazıyo ilk mesajımda da yanımdaki adam vuruldu SANIRIM demiştim büyük ihtimalle o korkuyla acayip sesler çıkarıp masanın altına girdi bende öyle sandım vurulmuş olsa haberde çıkardı ama ben yine araştırmalardayım detaylı bilgi vericem size

büyük geçmiş olsun bidaha giderken haber et severim aksiyonu arabanda var karı kız tavlarız
  • saldırıda vurulanların arasında esat beşok'un olduğu kesin. kafasına 2 kurşun isabet eden beşok ağır yaralı. Beşoklardan biri vurulduguna göre izmirde yeni mafya ortaya çıkıyo
  • Bu olay büyür.
  • Geçmiş olsun, yakın mesafeden zaten mermi sesini duyabiliyorsan korkma, sesi duyamazsan çok geç olurdu.

Umarım, emniyet güçleri olayın peşini bırakmazlar. Şu aşamda karakola gitmenin bir anlamı yok zaten ortalık karışmış, önemli bir bilgi olmadığı sürece kimse orada kalabalık yapmanı istemez. Eğer gerekli görürlerse zaten, gelip evin içinden bizzat alırlar.

Tekrar geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: walem

quote:

beyler eve yeni geldim olay bi anda oldu bitti oturuyoduk gayet neşeli hatta kızın biriyle kesişiyodum bi anda mekanı taradılar resmen ilk deprem oluyo sandım benm sağ çaprazımdaki herif vuruldu sanırım bi kaçısım vardı hayatımda bidaha öyle kaçamam arkadaşla kaçtık hemen bi kaç kişi vuruldu galiba kaçtığımız için göremedm ama kesin vurulmuştur yani daha bilgi alamadım polislik olay olmasın geceyi karakolda bitirip ifade vermeyelim diye tüydük mekanın adı yüzde yüz diye bi yer izmirli olan bilir dönerken arabayı zor kullandım ayaklarım titriyodu eve gelip hemen konu açtım inanmayanlar olabilir ama yaşamanız lazım böyle ekşın yaşamadım ben. ölümden döndüm lan resmen hala ayaklarım titriyo kaçmakla iyimi yaptım sizce siz olsanız napardınız

Hocam öncelikle geçmiş olsun. En iyisini yapmışsınız içiniz rahat olsun. En fazla olarak ambulansı arayabilirdiniz. Olayı tam olarak bilmiyorum ama. " İNSANLIK DIŞI SİLAH BULUNDU MERTLİK BOZULDU "

dostum o anki panikle aklıma hiç gelmedi ama illaki aramıştır hemen birileri ıssız bi yerde olsa çağırmadığım için sonradan çok pişman olurdum da herkesin içinde oldu bitti , ibreti alem için lafı bu olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: hdamar

Geçmiş olsun, yakın mesafeden zaten mermi sesini duyabiliyorsan korkma, sesi duyamazsan çok geç olurdu.

Umarım, emniyet güçleri olayın peşini bırakmazlar. Şu aşamda karakola gitmenin bir anlamı yok zaten ortalık karışmış, önemli bir bilgi olmadığı sürece kimse orada kalabalık yapmanı istemez. Eğer gerekli görürlerse zaten, gelip evin içinden bizzat alırlar.

Tekrar geçmiş olsun.

sağol arkadaşım polisler zaten olayı çözmüşlerdir öyle bizimde düşündüğümüz gibi kaçan müşteriyi bulupta ifadesine bakmaz , izmirin polisi bırakmz bu işin peşini zaten polis tanıdığımı aramasam bu gece gözüme uyku girmezdi yukarıdada yazdım neler söylediğini iyiki masum birilerine bişi olmadı

• Gecmis olsun hocam ucuz atlatmissin..
  • geçmiş olsun la
  • Olur öyle arada
  • ulan hep diyodum sensivity 3 yapmam lazım diye gene ıskaladım geldi

şaka maka geçmiş olsun
  • Basketbolcu Hüseyin Beşok ile alakaları var değilmi bu kişilerin? Yanlış hatırlamıyorsam öyle birşey duymuştum geçmişte.

Bu arada Allah korumuş dostum. Yaralılara geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

anlat la severim böyle olayları, geçen kafamın yanından kartopu geçti ne biçim heycanlandım böyle savaşta gibi hissettim kendimi. hele o piyuu diye hava sesi var ya bitiriyo dede

Gece gece zor tuttum kendimi.

Ayrıca geçmiş olsun hocam.Daha demin mutfaktan gelen ani bir sesle tırsan ben orda olsam .... of of.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamamba -- 4 Şubat 2012; 5:48:31 >
  • Geçmiş olsun kardeşim Allah korumuş valla kör kurşunlara gelirdin yoksa
  • sağolun beyler uyandım bugün değişen bişey yoktu öyle bişi işte anlayın bundan sonra forumda felsefe yapıcam
  • Ailen ne tepki verdi olayı duyunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sağolun beyler uyandım bugün değişen bişey yoktu öyle bişi işte anlayın bundan sonra forumda felsefe yapıcam

Evinin önündeyiz şu an seni öldürmeye geldik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Ailen ne tepki verdi olayı duyunca

haberleri yokki dostum söylemem de zaten aileye böyle olaylar söylenmez
  • kardes simdi hemen abdest al ve iki rekat sukur namazi kil sonra otur yazmaya devam et gecmis olsun
  • Büyük geçmiş olsun kardeşim :o
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.