Şimdi Ara

Kafamı çarptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce kafamı mutfak tezgahına vurdum ve burnum kanıyor gibi akmaya başladı şuanda bile eğilince burnuma kanama hissi geliyor ve sarı mukus akıyor ciddi bişey olabilir mi

• Sadece avatarın için cevap yazıyorum. Kıymetini bil.

Yarın geçer.
  • up beyler sanki sarı kan akıyor
  • Hocam kafa çarpması riski bence. O yüzden ailene bildir ve sabaha kadar uyuma. Eğer bişey olursa direk acile yetiştirsin ailen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Hocam kafa çarpması riski bence. O yüzden ailene bildir ve sabaha kadar uyuma. Eğer bişey olursa direk acile yetiştirsin ailen.

çok sert vurmadım aslında alnımı çarptım kızardı acımadı fazla ama müthiş bir burun akıntısı var kafamı eğince oluyor bu olay.Kafamı vurmadan önce zıplama çalışması yapmıştım acaba onunla alakası olabilir mi
  • Arkadaşım kafa çarpma olayını aynen ben de yaşadım.O akan kan değil renksiz mukus sıvısı gibi bir şey.Mümkün olduğu kadar uyumamaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Arkadaşım kafa çarpma olayını aynen ben de yaşadım.O akan kan değil renksiz mukus sıvısı gibi bir şey.Mümkün olduğu kadar uyumamaya çalış.

sarı renkli evet teşekkürler cevabınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumu Çarptım Acıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamın beyni burnundan çıkıyor
  • Okudum bir nicke bakayim dedim ki ne goreyim LAann olm noliyi? gelem gotureyim seni :D saka bir yana , bisi oldugunu sanmam uyumaman mantikli,bu gwce sabahliyalim?
  • artık bakire değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Problem?

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Arkadaşım kafa çarpma olayını aynen ben de yaşadım.O akan kan değil renksiz mukus sıvısı gibi bir şey.Mümkün olduğu kadar uyumamaya çalış.

sarı renkli evet teşekkürler cevabınız için

Efendim birşey mi dedin?
  • @TheBearGrylls kan görmeyi beklerken sarı sıvıyı görünce ulan beynim mi akıyor demiştim
    @Zouzuni bakarız olabilir

Sinüzitle ilgisi olabilir mi bunun
  • Acile git
  • Sümkür rahatlarsın

Kafamı çarptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boreas42

Sümkür rahatlarsın

Kafamı çarptım

garip biçimde sesli güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SapphA -- 9 Mayıs 2011; 23:07:24 >
  • lenf sıvın akıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

lenf sıvın akıyor

şimdi ne olacak
  • Beyin zarın delinmiş olabilir. Beynini koruyan zarın içinde bulunan ve beyninin tamamen etrafını kaplayan sarı renkli sıvı, zar nasıl delindiyse burnundan akıyor. Bazen kulaktan da akabilir. Anlamadığım birşey var nasıl oldu da o zarı deldin? Ne yap ne et acilen doktora git, birşeyin olmadığını zannedip aniden bayılma ile ölebilirsin.

NOT: Şaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAVA

quote:

Orijinalden alıntı: Boreas42

Sümkür rahatlarsın

Kafamı çarptım

garip biçimde sesli güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Renkli Sohbet

Sadece avatarın için cevap yazıyorum. Kıymetini bil.

Yarın geçer.

bildin , buralarda harcanıyorsun sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 10 Mayıs 2011; 15:45:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.