Şimdi Ara

KAFAMDA DELİ SORULAR,PROBLEMLER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar,sırf böyle bir konu açmak için üye oldum ayrıca forum işlerinden pek anladığım söylenemez.Bir hatam olursa affola...

Şimdi benim kafama takılan şu ki ; 8.sınıf öğrencisiyim ve bilindiği üzere artık SBS yerine TEOG (temel öğretimden orta öğretime geçiş) adlı sınav uygulanıyor.28-29 Kasım ve 28-29 nisan tarihlerinde sınavıma girdim.İlk teog notlarım normalin biraz daha iyisi diyebiliriz.tek düşük notum 61 o da matematik ve bundan anlaşılacağı üzere matematiğim kötü.2. sınavım bundan biraz daha kötü geçti çünkü gereken çalışmayı gösteremedim eşeklik bende.Dolayısıyla notlarım 3-4 (matematik hariç.Matematik en fazla 2 olur) olacaktır.OYP (okul yerleştirme puanı) kaç olacak bilmiyorum ama büyük ihtimal 320-345 falan diye düşünüyorum.

NOT : 6-7 SINIFLARDA YIL SONU ORTALAMAM 70+. BU SENEDE ÖYLE OLACAK İNŞALLAH VE OYP TAHMİNİM 320-345/500 ŞEKLİNDEDİR.

Şimdi gelelim asıl meseleye :

Bu puanla gireceğim bir anadolu lisesinin avantajları ve dezavantajları nedir?

Bu puanla girebileceğim bir anadolu lisesi üniversitenin kapısını ne kadar aralar?

Ne kadar çaba göstermeliyim ?

Dezavantajlara karşı alabileceğim önlem veya yapabileceğim ekstra bir şey var mı dır varsa neler ?

-Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpVaas17 -- 11 Mayıs 2014; 19:25:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafamdaki Sorular
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.