Şimdi Ara

!!!KAFAMA TAKILDI 64 BİT NE KARDEŞİM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BENDE PENTİUM 4 3.0 GHZ VAR XP HOME YÜKLÜ ŞİMDİ SORACAĞIM ŞU BENİM BİLGİSAYARIMIN 64 BİT OLDUĞUNU NEREDEN ANLAYACAĞIM YANİ MİLLET TUTTURMUŞ BİR 64 AMD DİYE NE BU BİLMİYORUM KUSURA BAKMAYIN BİRAZ CAHİL KALDIM YANINIZDA TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZ İÇİN

• 64 bit bir saat(clock) periyodunda işlediğin verinin bandı sanırım..yani bir clock ta 64 bit işlem yapıyosun..
    senin işlemcinin 64 bit olup olmadığını anlamak için sanırım başlat>çalıştır>dxdiag yaz
    orda yazar heralde..
  • bir cavap verecek kardeş yokmu
  • İşlemcin 6xx serisi ise 64bittir.Bu durumda işlemcin 64bit imzana bakılırsa.
    64bit'in günümüzde pek anlamı yoktur.Çünkü yazılımların da desteklemesi gerekir.Vista ile beraber tam olarak işlevsellik kazanacak.Ve genelde bu bit değişiklikleri devrimsel olur.Bakalım göreceğiz.
    Amd 64bit denmesinin sebebi, ilk olarak amd'nin oyunlarda iyi olması, ikinci olarak "sen 64bit al, belli olmaz lazım olur" mantığı ve üçüncüsü de amd'nin günümüzdeki (bazı sempronlar hariç) tüm işlemcilerinin 64bit olmasıdır.Yani athlon al derken ister istemez athlon 64 demiş oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Eylül 2005, 16:40:02 >
  • Intel®Pentium®4 İşlemci 630 HT Teknolojili (3.00 GHz)

işlemcim bu
  • Evet senin işlemcinde 64 tane bit varmış. Tescil edildi Onaylandı.

Yanlız en yakın zamanda eczaneye gidip bit ilacı almanda yarar var
  • 64 bit almakla iyi yapmışsın en azından ileriye dönüm olmuş olur yarın öbür gün 46 bitlik uygulamalar cıktığında sornsuzca calışmaya devam edersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw bırakın yalan bu 64 bit işi enn azından şimdilik.Bende 3.0 lga 775 aldım eski sisteme göre (amd athlon 2500( dökülüyor.Ya da benim sistemde sorun var.
  • intelciler! DUYUN!
  • malum bilgisayarlar 2 lik sisteme göre çalışır. eskiden 8 bitlik işlemciler vardı. sonra 16 lık. uzun zamandır 32 bitlik. şimdi de 64 bitlik. 64 bit işlemcinin giriş-çıkış veri yolu genişliği 64 dür. 64 pin vardır bu kısımda. yani aynı anda 2 adet 32 bitlik veri okunabilir yazılabilir. fakat yazılım 32 bitlik ise bu pek farkettirmez. 64 bitlik yazılım iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.