Şimdi Ara

KAFAMA TAKILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bişi soracaktım size yaws ben şimdi kendi hattımdan ama arkadaşımın kullanıcı adı ve parolasıyla download yaptıgımda benim kotama mı yazılıyo arkadaşınkine mi biz kapak yaparız dedik kotaları duruma göre ama yine de bi sorayım dedim kısaca cevaplasanızda olur eyvallah...

İlmi bulunduğu kabın şekline bakmadan alınız [HZ Muhammed(S.A.V)]
    Bir iş,ehli olmayana verildimi kıyameti bekleyin[HZ Muhammed(S.A.V)]
    Ben bir insanın aklının derecesini soru sormasından anlarım [Hz Ömer (R.A)]
    Akıl kemal bulunca, Boş sözler zeval bulur[HZ Ali (R.A)]
    Kılıç, Türklerin elinde bulunduğu sürece senin dinine zeval yoktur[İmam-ı Azam Ebu Hanife (R.A)]
  • bak olay şöyle ;

kimin şifresi ile girirsen onu ip adresini alırsın fakat kota senini hattından düğşüyor. . . .
  • yaw bu olayın iple falan alakası yok adam portu senin hattına açıyo.başka birinin paralosı ile kendi hattından giremezsin.Dediğiniz gibi olsadı ben adsl ye başvurup port parası fln wermezdin diğer bağlantımın şifresi ile bu hattan girerdim ve böylece iki bağlantı için para ödemessdim.Merak etmeyin tt e sizden bizden akıllı
    Bu alana reklam alınır
  • Hitom adlı kullanıcı burada bulunan (ve silinen) hakareti yüzünden forumdan uzaklaştırılacaktır.

Keşşaf Cin Ruhu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.