Bildirim
kafam karıştı gelin hele
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1myst
quote:
Orijinalden alıntı: Giresunlufuk
Beyler nexsusun fiyatları merak ettim bakım dedim.Baktım LG nexus Dior googlenin deilmi bu nexus?teknisada LG yazior.kafam karıştı.
Anlamiom anlat google nexus deilmiydi bu nexus güncellemeleri önce aliodu o yüzden.Bilmiom nexus ile ilgili bişi dalga geçme lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Giresunlufuk
Beyler nexsusun fiyatları merak ettim bakım dedim.Baktım LG nexus Dior googlenin deilmi bu nexus?teknisada LG yazior.kafam karıştı.
Mesaj - İmza uyumu. Bu arada o sayfayı sürekli takip ediyorum. Sayfa sizin mi ? -
quote:
@TırnakMakasındaKiZincir Hayır, sayfa benim değil. TDH hareketine katkıda bulunmak için imzama yazdım.
@Giresunlufuk Dalga geçmiyorum. Fakat siz yine de anlamamışsınız. Yazım hatası yapıyorsunuz!
Tamam da bu telefon neyin şimdi?Google'nin mi?LG'nin mi?GOOGLE NEXUS DİYORLAR AMA TEKNOSADA LG NEXUS YAZIYOR?
Yardımcı olacağınıza milletin yazımına karışıyorsunuz. Sizi ne ilgilendirir?
Google LG ye yaptırdı Nexus 4 ve Nexus 5'i. Sadece ilk nexus u samsung yaptı.
quote:
Orijinalden alıntı: Peregrino
Yardımcı olacağınıza milletin yazımına karışıyorsunuz. Sizi ne ilgilendirir?
Google LG ye yaptırdı Nexus 4 ve Nexus 5'i. Sadece ilk nexus u samsung yaptı.
Anladım hocam çok saolun.
quote:
Size sadece şu özlü söz ile cevap vereceğim. " Diline sahip çıkmayan bir Millet, yok olmaya mahkûmdur. "
Engelledim.
Herkes istediği gibi yazar.Burası forum.Okumak zorunda değilsin.
quote:
Size sadece şu özlü söz ile cevap vereceğim. " Diline sahip çıkmayan bir Millet, yok olmaya mahkûmdur. "
Engelledim.
Yalvaririm engellemeyin. Siz engellerseniz ben ne yaparim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X