Şimdi Ara

kafam karıştı gelin hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler nexsusun fiyatları merak ettim bakım dedim.Baktım LG nexus Dior googlenin deilmi bu nexus?teknisada LG yazior.kafam karıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Beyler nexsusun fiyatları merak ettim bakım dedim.Baktım LG nexus Dior googlenin deilmi bu nexus?teknisada LG yazior.kafam karıştı.

Anlamiom anlat google nexus deilmiydi bu nexus güncellemeleri önce aliodu o yüzden.Bilmiom nexus ile ilgili bişi dalga geçme lütfen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Beyler nexsusun fiyatları merak ettim bakım dedim.Baktım LG nexus Dior googlenin deilmi bu nexus?teknisada LG yazior.kafam karıştı.

Mesaj - İmza uyumu. Bu arada o sayfayı sürekli takip ediyorum. Sayfa sizin mi ?
  • quote:

@TırnakMakasındaKiZincir Hayır, sayfa benim değil. TDH hareketine katkıda bulunmak için imzama yazdım.

@Giresunlufuk Dalga geçmiyorum. Fakat siz yine de anlamamışsınız. Yazım hatası yapıyorsunuz!

Tamam da bu telefon neyin şimdi?Google'nin mi?LG'nin mi?GOOGLE NEXUS DİYORLAR AMA TEKNOSADA LG NEXUS YAZIYOR?

• Yardımcı olacağınıza milletin yazımına karışıyorsunuz. Sizi ne ilgilendirir?

Google LG ye yaptırdı Nexus 4 ve Nexus 5'i. Sadece ilk nexus u samsung yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Yardımcı olacağınıza milletin yazımına karışıyorsunuz. Sizi ne ilgilendirir?

Google LG ye yaptırdı Nexus 4 ve Nexus 5'i. Sadece ilk nexus u samsung yaptı.

Anladım hocam çok saolun.

• quote:

Size sadece şu özlü söz ile cevap vereceğim. " Diline sahip çıkmayan bir Millet, yok olmaya mahkûmdur. "

Engelledim.

Herkes istediği gibi yazar.Burası forum.Okumak zorunda değilsin.

• quote:

Size sadece şu özlü söz ile cevap vereceğim. " Diline sahip çıkmayan bir Millet, yok olmaya mahkûmdur. "

Engelledim.

Yalvaririm engellemeyin. Siz engellerseniz ben ne yaparim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.