Beyler olayı kısaca anlatıyım bır kızla tanıstık vs. cıkmaya basladık bu sırada kızın baska bır sevgılısı varmıs ve benle cıkmaya baslayınca bu cocuktan ayrılmıs ben bu olayın ustunden 1 2 hafta gectıkden sonra ogrendım baska bıryerden sizce ne yapmalıyım
Ben bu ılıskıyı bıtırme taraftırıyım onu cok sevıyorum ama boyle bırseyı kabul edemem aynı seyın benım basıma geldıgını dusunuyorum cıldırırdım hem o cocuga olan saygımdan hemde bırgun banada aynı seyı yapabılecegını dusundugumden ayrılmak ıstıyorum sızın fıkrınız nedır ? Ayrılmalımıyım ?
Demekki kız sevmiyormuş devam birader.
evine çağır sonra ayrıl
Zaten bi gün ayrılcaksınız, şimdiden bitir işi şampiyon
Her türlü ayrılacaksınız. Bence normal devam et. Hem seni sevmiş ki diğerini bırakmış. İkinizi idare etse asıl o kötüydü.
cevap bile verme.
Bugün onu bırakan yarın daha iyisini bulunca seni de bırakır
daha ıyısını bulabılmı bılmıyorum kendıme kızlar konusunca fazla guvenıyorum =) ama ıllakı daha cok hosuna gıden bırı olabılır ve benıde bırakabılır bu dusunduruyor ıste benı
quote:
Orijinalden alıntı: Dream3rn
quote:
Orijinalden alıntı: !LLéqaL
daha ıyısını bulabılmı bılmıyorum kendıme kızlar konusunca fazla guvenıyorum =) ama ıllakı daha cok hosuna gıden bırı olabılır ve benıde bırakabılır bu dusunduruyor ıste benı
Sizinki gerçek bi ilişki değil ki, birbirinizin arkadaşlık ihtiyacını gideriyosunuz sadece
quote:
quote:
bu cümleden sonra sizden 1 foto alalım
quote:
quote:
quote:
bu cümleden sonra sizden 1 foto alalım
face profilini buldum beyler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme