Şimdi Ara

Kafam karısık gonul ısınden anlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler olayı kısaca anlatıyım bır kızla tanıstık vs. cıkmaya basladık bu sırada kızın baska bır sevgılısı varmıs ve benle cıkmaya baslayınca bu cocuktan ayrılmıs ben bu olayın ustunden 1 2 hafta gectıkden sonra ogrendım baska bıryerden sizce ne yapmalıyım

Ben bu ılıskıyı bıtırme taraftırıyım onu cok sevıyorum ama boyle bırseyı kabul edemem aynı seyın benım basıma geldıgını dusunuyorum cıldırırdım hem o cocuga olan saygımdan hemde bırgun banada aynı seyı yapabılecegını dusundugumden ayrılmak ıstıyorum sızın fıkrınız nedır ? Ayrılmalımıyım ?

• Demekki kız sevmiyormuş devam birader.
  • evine çağır sonra ayrıl
  • Zaten bi gün ayrılcaksınız, şimdiden bitir işi şampiyon
  • Her türlü ayrılacaksınız. Bence normal devam et. Hem seni sevmiş ki diğerini bırakmış. İkinizi idare etse asıl o kötüydü.
  • cevap bile verme.
  • Bugün onu bırakan yarın daha iyisini bulunca seni de bırakır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: !LLéqaL

Bugün onu bırakan yarın daha iyisini bulunca seni de bırakır

daha ıyısını bulabılmı bılmıyorum kendıme kızlar konusunca fazla guvenıyorum =) ama ıllakı daha cok hosuna gıden bırı olabılır ve benıde bırakabılır bu dusunduruyor ıste benı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream3rn

quote:

daha ıyısını bulabılmı bılmıyorum kendıme kızlar konusunca fazla guvenıyorum =) ama ıllakı daha cok hosuna gıden bırı olabılır ve benıde bırakabılır bu dusunduruyor ıste benı

Sizinki gerçek bi ilişki değil ki, birbirinizin arkadaşlık ihtiyacını gideriyosunuz sadece

• quote:

quote:

bu cümleden sonra sizden 1 foto alalım
  • quote:

quote:

quote:

bu cümleden sonra sizden 1 foto alalım

face profilini buldum beyler

Kafam karısık gonul ısınden anlayanlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.