Şimdi Ara

Kafam Çok karışık .. Osym sonuç belgeli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ygs4den zihinsel engelliler öğretmenliği hedeflemiştim başta.Denemelerde felan oldu. Bayağıı netlerim geliyordu. Ama üniversite sınavında yapamadım. Bölüm ygs den aldığı içinde lys hiç çalışmadım ( Yapyığım en büyük hata ) Ygs açıklandı ki zihinsel engelliler gelmiyor bende tümden bıraktm. Şimdi sonuçlar aşağıdaki gibi hüsran :(

Ben bir yıl hazırlanıp PDR veya Zihinsel istiyorum yine. Ama bulunduğum ilçede dershane felan yok. Bunun için de hem yurt hemde dershane parası vermek durumundayım seneye.
    Ailem de sürekli kısa yoldan 2 yıllık sağlık oku felan diyorlar. Yüzde elli burslu.
    Tabi birde bu yıl güneydoğuda yada doğuda dinkültürü çocuk gelişimi okumak da var. Ne yapacağımı şaşırdım kaç gündür.
    Karar veremiyorum.
    Seneye pdr kazanabilir miyim ?
    Yada bu sene gideyim mi ?
     Kafam Çok karışık .. Osym sonuç belgeli.

• up
  • Bence internetin varsa kalk her gün dersaneye gidiyormuşcasına aç konu anlatımlı videolar var yüzlerce onları izle, konu çalış, soru çöz. Dershane şart değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu

Bence internetin varsa kalk her gün dersaneye gidiyormuşcasına aç konu anlatımlı videolar var yüzlerce onları izle, konu çalış, soru çöz. Dershane şart değil bence.

Olabilir onu bende düşünüyorum .. :) Peki 2 yıllık sağlık bölümlerini önerir misin bu sene için yüzde 50 burslu
  • Vallahi ben 2 yıllık hiç bi yeri önermem aslında. Benim de 2 yıllığa direk geçişim vardı onun yerine oturdum bileğimle kazandım ki 4 senelik okuyayım. 2 senelik üniversite sana 4 senenin getireceği bakış açısını getiremiyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu

Vallahi ben 2 yıllık hiç bi yeri önermem aslında. Benim de 2 yıllığa direk geçişim vardı onun yerine oturdum bileğimle kazandım ki 4 senelik okuyayım. 2 senelik üniversite sana 4 senenin getireceği bakış açısını getiremiyor bence.

Valla bakış açısını geçtim artık ben. Bir an önce mesleğim olsun istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.