Şimdi Ara

KAFAM ÇOK KARIŞIK NE YAPMAM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mezunum 75k dan lys kimya bitik organik dahil / çözünürlük kçç hız falan yok lys mat Limit Türev integral proyum diğer konularıda biliyorum pratik eksik bi nevi lys biyo sistemler ve 10.sınıftaki dişi üreme erkek üreme kalıtım eksik sadece lys fizik fiziğe giriş dışında eksik ahahahhasgfhfhashfas :D öyle yani ygs de kimya biyo bitmiş mat da karekök problemler dısında bitecek geoda birey b gelişim bitecek ama şöyle bi sorun var gelişimde açıortayı çözüyorum sonra birey c açıyorum çözemiyorum moralim çok bozuluyor buna bi tavsiye ver hocam neyse ygs sosyal de coğrafya felsefe eksik durumum böyle hocam geometri ve fizik hiç çalısmadım 12 de :(( sizce ben geç kaldım mı çalısmaya baslamak için hocam bişey söyleyin lütfen ne yapmam lazım kafam çok karısık hedef ilk 10k içinde olmak beyler ne diyosunuz olur mu içim içimi yiyor bu aralar düzenlide çalısamıyorum ne yapayım söyleyin lütfen yol gösterin

• updullah yardım
  • Bence yaparsın önünde koca bir 6 ay var ygs için . Lys için zaten daha fazla zamanın var . Sistemler aşırı detay inmedigin sürece kolay konu temel hatlarıyla . 12 konulari hakkinda bir fikrim yok çünkü daha 12 sinifi bitirmedim . Ama onuda yaparsin sıkıntı yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vorqes89

Bence yaparsın önünde koca bir 6 ay var ygs için . Lys için zaten daha fazla zamanın var . Sistemler aşırı detay inmedigin sürece kolay konu temel hatlarıyla . 12 konulari hakkinda bir fikrim yok çünkü daha 12 sinifi bitirmedim . Ama onuda yaparsin sıkıntı yapma.

tesekkür ederim hocam sağolun
  • Up. Up. Up. Benzer durum bende de var

• Benden daha çok şey bitirmişsin ben bu kadar panik yapmıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktoraday_adayi

Benden daha çok şey bitirmişsin ben bu kadar panik yapmıyorum hocam

hocam mezunum ve bu son şansım yoksa ben gg o yüzden stres yapıyorum ya içim içimi yiyor ne yapacağımı bilmiyorum sizin gibi tecbüreli adaylar aydınlatsa beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum bende mezunum durumuna bakılırsa benle aynı gibisin farkımız senin turev integral limitte pro olman benim ise idare eder yaparız düzenli çalışmayla benim hedefte aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: cengo385

dostum bende mezunum durumuna bakılırsa benle aynı gibisin farkımız senin turev integral limitte pro olman benim ise idare eder yaparız düzenli çalışmayla benim hedefte aynı

hocam bu sene ne olduysa apotemi LTİ ileri sigara döner gibi döne döne çözdüm lysde baktım çok kısa süre oldu aşık oldum bildiğin bu konulara ya soru kaçmadı parabollü integral sorusu hariç :d hocam günlük +10 saat çalıssak yapılır mı
  • felsefe : simetri

coğrafya : simetri (iklimler,haritaya hakimlik,dış kuvvet iç kuvvet gibi konulara ağırlık ver)

tarih : güvender soru bankası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetanos

felsefe : simetri

coğrafya : simetri (iklimler,haritaya hakimlik,dış kuvvet iç kuvvet gibi konulara ağırlık ver)

tarih : güvender soru bankası

tesekkür ederim hocam çok sağolun bunları alayım ben
  • Moryke kullanıcısına yanıt
    Ben de mezunum(21k) sadece ygs fen ve türkçe bitti gibi.Bu ay mat ve sosyal çalışıp lysye doğru geçiş yapacağım.Benimde son şansım ve geçen sene sizin durumunuzdaydım inanın bu durumun size çok büyük zararları var hem vakit kaybettirir hem motivasyonunuzu ve isteğinizi kırar.Yapmanız gereken içinizi rahat tutmak ve kendinize güvenmek.Siz kendinize güvenmezseniz kimse size güvenmez emin olun.Ayrıca denemekten korkmayanlar kaybetmez bunu unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktoraday_adayi

Ben de mezunum(21k) sadece ygs fen ve türkçe bitti gibi.Bu ay mat ve sosyal çalışıp lysye doğru geçiş yapacağım.Benimde son şansım ve geçen sene sizin durumunuzdaydım inanın bu durumun size çok büyük zararları var hem vakit kaybettirir hem motivasyonunuzu ve isteğinizi kırar.Yapmanız gereken içinizi rahat tutmak ve kendinize güvenmek.Siz kendinize güvenmezseniz kimse size güvenmez emin olun.Ayrıca denemekten korkmayanlar kaybetmez bunu unutmayın.

siz var ya esaslı adamsınız teşekkür ederim hocam güveneceğim kendime deneyeceğim imkansızı zorlayacağım ki limitlerimi öğreneyim bakalım ne olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.