Şimdi Ara

kafam cok karisik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan desire c kullaniyorum ve 1300 tl param var fakat ne alsam bilmiyorum. aklimda bir kac fikir var
    1 retinali ipad mini 32gb sifir alip desire c ile kullanmak
    2 iphone 5 32 gb ikinci el alip 1300 e, desire c yi satip alicagim parayla appstoredan yaklasik 150 lirayla uygulama filan almak
    3 desire c yi satip 1300 un ustune ekleyip biraz daha para biriktirip iphone 5s almak ikinci el 16gb
    sizce ne yapmaliyim aslinda iphone 5 de hosuma gidiyor fakat 5s 64 bit islemcili ve belki 1 sene sonra ip5 eskicek fakat 5s hala iyi bir telefon olacak iste bu kafami karistiriyor belki ipad mini almak da mantikli olur sonucta 5s ten farki yok hiz olarak ipad mini alip desire c ile kullanirim ama bir turlu karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ipad mini al ben memnunum.ama oyun oynayacaksan her yere ipad götürmek mantıksız olur.desire c 4.0 sürümüne sahip heralde.internette gezineceksin.desire c yeter ipad miniye oyun yüklersin yeter
  • Desire c satip parana ekle ve G2 al.

• G2 hosuma gitmiyoR onun yerine ip 5 almak daha mantıklı geliyor

• Elindeki telefonu sat G2 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren..34 -- 29 Mart 2014; 15:14:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzülme kardeş. Bulursun bir Çıkar yol.

Z1c al kurtul bu karışıklıktan

• 5S ve Z1 compact iyi seçenek.

• iphone 5 alıp şarj la mı ugrascan.ne iphone 5 miş beeeedesire c sat ilave g2 al kardeş.iphone dan 10000 kat iiiidir.5s alcak paran varsa o çöpü alma z2 geliyor onu al..2000tl para ver sarj ile ugras yazık günah o paraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

iphone 5 alıp şarj la mı ugrascan.ne iphone 5 miş beeeedesire c sat ilave g2 al kardeş.iphone dan 10000 kat iiiidir.5s alcak paran varsa o çöpü alma z2 geliyor onu al..2000tl para ver sarj ile ugras yazık günah o paraya

kardeşim sanırım sen kullandın ip5 bende almayı düşünüyorum şu aralar ama bu şarj nasıl az ben de s3 var hergün şarja takıyorum yaptıklarım face mesajlaşma ve nette gezinme 1 günü çıkarmaz mı?

• İphone 5s alıcam bende 32 gb gold büyük ihtimalle hem tasarım güzel hem piyasası bitmeyen sağlam bir telefon istediğin zaman iyi bir fiyata satabilirsin. Ben 1 sene kullanıp satmayı düşünüyorum o sırada diğer markaların 2. elleri kaybolucak. Sorunsuz güncelleme alıcak bir suru artısı var iphone'un sistemi android telefonların 3 gb ram 4 çekirdekli telefonlarından daha stabil çalışan bir sistemi var. Ben andro ya asla karşı değilim hatta ip5s den sonra z2 geldiğinde onuda annem için alıcam ama şu an için ilk tercihim iostan yana şarj problemi cart curtta sorun değil benim için.Alıştıranlar sağolsun

Şunu da unutma burada z2 önerenler telefonu donanımına göre öneriyorlar. Fakat dediğim gibi bu iphone için önemli değil isterse 10 çekirdek olsun iphone 2 çekirdek ile diğer tüm markalardan çok daha müthiş bir stabilite sağlayan ve bunu telefonu kullandığın sürece bırakmayan bir alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLueCLouDs -- 30 Mart 2014; 11:56:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc.:.MaRVeL

quote:

iphone 5 alıp şarj la mı ugrascan.ne iphone 5 miş beeeedesire c sat ilave g2 al kardeş.iphone dan 10000 kat iiiidir.5s alcak paran varsa o çöpü alma z2 geliyor onu al..2000tl para ver sarj ile ugras yazık günah o paraya

kardeşim sanırım sen kullandın ip5 bende almayı düşünüyorum şu aralar ama bu şarj nasıl az ben de s3 var hergün şarja takıyorum yaptıklarım face mesajlaşma ve nette gezinme 1 günü çıkarmaz mı?

benim yiyenlerde var eskiden kadınlar kızlar cantalarında ayna taşırdı.şimdi ise sarj aleti taşıyor.ben daha birgüni cıkaran iphone görmedin alanın aklına sasarım.hava atmak istiyorsan al.anca hava atmaya yarıyor zaten.

• quote:

quote:

quote:

benim yiyenlerde var eskiden kadınlar kızlar cantalarında ayna taşırdı.şimdi ise sarj aleti taşıyor.ben daha birgüni cıkaran iphone görmedin alanın aklına sasarım.hava atmak istiyorsan al.anca hava atmaya yarıyor zaten.

Yok be hocam bıktım artık Androidin Kasılmalarından bi rehber bi Galeri 4 sn de açılır mı. şimdi wp8 diyorsunuz o da bilmiyorum albenisi yok Misal 4 inç civarında çok hızlı bi Android olsun ama iphone gibi şık düşünmeden alırım. z1 Compact baktım çok kalın ve kaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok be hocam bıktım artık Androidin Kasılmalarından bi rehber bi Galeri 4 sn de açılır mı. şimdi wp8 diyorsunuz o da bilmiyorum albenisi yok Misal 4 inç civarında çok hızlı bi Android olsun ama iphone gibi şık düşünmeden alırım. z1 Compact baktım çok kalın ve kaba

takılma ve donma lg g2 de yok experia da yok htc de yok sen geride kalmışsın haberin yok.samsung la karıştırdın heralde ben senin bahsettin sorunların hiçbiri benim lg de yok zaten yag gibi rehber takılmaymış falan z2 alda cihaz gör sen sen boşver iphone al almaya gittinde birde jeneratör sipariş et yanında gezdirirsin.yazık günah o paralara.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

takılma ve donma lg g2 de yok experia da yok htc de yok sen geride kalmışsın haberin yok.samsung la karıştırdın heralde ben senin bahsettin sorunların hiçbiri benim lg de yok zaten yag gibi rehber takılmaymış falan z2 alda cihaz gör sen sen boşver iphone al almaya gittinde birde jeneratör sipariş et yanında gezdirirsin.yazık günah o paralara.

:))) tanam hocam bakacam ama dediğim gibi büyük tek istemiyorum artık :)

• En baba android telefon bile kasıyor emin ol alacaksan htc one veya z2 yi bekle derim. Kolay kolay android alınmaz şimdi kasmaz ama 1.5 - 2 yıl sonra kaçınılmaz. İphone aldığı para fahiş ama her zaman karşılığını vermiştir ya ayrıca allah aşkına şarj dediğiniz olay ne ? gün içerisinde yettikten sonra akşam geldiğinde bi zahmet tak zaten şarja.Hadi çok taşıman gerekti, Benim şu an kullandığım telde dahi şarj aleti taşıyorum çok mu yük oluyor ?? arka cebine koy olsun bitsin.Birde kafanda şuna karar ver sıkılıp değiştirmek istersen iphone 5s i iyi de kullandıktan sonra çok iyi fiyatlara satabilirsin ama diğer telefonlarrda böyle bir şansın çok çok az. Apple ne olursa olsun kalitesini belli ediyor işlemcisiyle çekirdek gücüyle bunu hesap et andro telefonlardaki 3 gb rama falan bakma.

http://forum.donanimhaber.com/m_77687864/tm.htm bu konuyu da incele bir istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: BLueCLouDs

En baba android telefon bile kasıyor emin ol alacaksan htc one veya z2 yi bekle derim. Kolay kolay android alınmaz şimdi kasmaz ama 1.5 - 2 yıl sonra kaçınılmaz. İphone aldığı para fahiş ama her zaman karşılığını vermiştir ya ayrıca allah aşkına şarj dediğiniz olay ne ? gün içerisinde yettikten sonra akşam geldiğinde bi zahmet tak zaten şarja.Hadi çok taşıman gerekti, Benim şu an kullandığım telde dahi şarj aleti taşıyorum çok mu yük oluyor ?? arka cebine koy olsun bitsin.Birde kafanda şuna karar ver sıkılıp değiştirmek istersen iphone 5s i iyi de kullandıktan sonra çok iyi fiyatlara satabilirsin ama diğer telefonlarrda böyle bir şansın çok çok az. Apple ne olursa olsun kalitesini belli ediyor işlemcisiyle çekirdek gücüyle bunu hesap et andro telefonlardaki 3 gb rama falan bakma.

http://forum.donanimhaber.com/m_77687864/tm.htm bu konuyu da incele bir istersen

sen 2005 de yaşıyorsun belli oldu.bir halt bildigin yok senin.neyse tartışmıcam sonra uyarı geliyor.

• desire c yi sat telefoncuya lg g2 al hem çok hızlı hem ekran büyük yani hem telefon işini hemde oyun ihtiyacını fazlasıyla karşılar
  • Ahahah Allahın dengesizi ben 2005 de yaşamıyorumda sen 2050 de yaşıyorsun heralde yazdıklarına bakarsak seninde tek bildiğin şey aptal aptal sırıtmak :)) Sırf apple düşmanlığı yapıcam diye bi yerlerinizde çıban çıkıcak birde telefondan anlıyormuş gibi artist artist yazıyor dengesiz herif ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLueCLouDs

Ahahah Allahın dengesizi ben 2005 de yaşamıyorumda sen 2050 de yaşıyorsun heralde yazdıklarına bakarsak seninde tek bildiğin şey aptal aptal sırıtmak :)) Sırf apple düşmanlığı yapıcam diye bi yerlerinizde çıban çıkıcak birde telefondan anlıyormuş gibi artist artist yazıyor dengesiz herif ;)

sen parkta oyna salıncak boşaldı senin su yazdıgın cocuksu seye öle yazardım ki süresiz uzaklastırma almayalım.admin coluk cocugu at su forumdan.
  • İphone sadece israftır hava atmaktan başka bir işe yaramaz kesinlikle önermiyorum param var harcayacak yer arıyorum diyorsan al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.