Şimdi Ara

kafam cok bulanik kasa ve akasa es 600w ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba aerocool vs 3 ve bu psu yu almak istiyorum limitim 220 tl xigmatek asgard onerisi oldu teknobiyotikten alacag@ vatanda indirim var asgardin fiyati iyi ancak kargo ucreti odemek istemiyorum ayri ayri

bilesenler gts 450 ve fx4100 olacak belki 7850 alabilirm ndan psu yu bu ayarda istiyorum

kablo toplama kesinlikle olmali kasada :) asgardn psu su ne marka o da kafami karistirdi sessiz olmali psu :)

diger bir power secenegim high power eco 600

gordugunuz uzere durum karisik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 10 Mart 2013; 17:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence ayrı ayrı alacağına hazır psu kasa alsan daha ekonomik olur.internetten araştır

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95244

http://www.teknolojix.com/?urun-43054-AEROCOOL-VS3-500-KASA--12-cm-Fan-2xUSB-500W-SiYAH-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TİTAN-X -- 10 Mart 2013; 19:42:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

arkadaslar merhaba aerocool vs 3 ve bu psu yu almak istiyorum limitim 220 tl xigmatek asgard onerisi oldu teknobiyotikten alacag@ vatanda indirim var asgardin fiyati iyi ancak kargo ucreti odemek istemiyorum ayri ayri

bilesenler gts 450 ve fx4100 olacak belki 7850 alabilirm ndan psu yu bu ayarda istiyorum

kablo toplama kesinlikle olmali kasada :) asgardn psu su ne marka o da kafami karistirdi sessiz olmali psu :)

öncelikle kasan ve powerın işlemci soğutucun harika olmalı ..sistemde sabit olmalı diğerleri alınır satılır değiştirilir..paran olunca extra yapılır.olmayınca satılır vs vs vs...tekrar ediyorum..KASA + POWER + İŞLEMCİ SOĞUTUCUN kaliteli ve süper olmalı..bunlar için elbette bütçe limiti olacak.siz bütçede bunlar için kısıntıya gitmeyin...uzun vadede zarar edersiniz...
    sizi , diğerlerini ve kendimi tanıyorum asla bilgisayarsız yaşayamazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

arkadaslar merhaba aerocool vs 3 ve bu psu yu almak istiyorum limitim 220 tl xigmatek asgard onerisi oldu teknobiyotikten alacag@ vatanda indirim var asgardin fiyati iyi ancak kargo ucreti odemek istemiyorum ayri ayri

öncelikle kasan ve powerın işlemci soğutucun harika olmalı ..sistemde sabit olmalı diğerleri alınır satılır değiştirilir..paran olunca extra yapılır.olmayınca satılır vs vs vs...tekrar ediyorum..KASA + POWER + İŞLEMCİ SOĞUTUCUN kaliteli ve süper olmalı..bunlar için elbette bütçe limiti olacak.siz bütçede bunlar için kısıntıya gitmeyin...uzun vadede zarar edersiniz...
    sizi , diğerlerini ve kendimi tanıyorum asla bilgisayarsız yaşayamazlar

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccc-ad34bt-u61-asgard-382-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63989

bu kasada kullandim tercihimi ozellikle poweri cok kaliteli :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.