Şimdi Ara

Kafa üstü kulaklık ile dışarıda dolaşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı insanlar acayip acayip bakıyor, saçma olan bir şey yok ama alışık olmadıklarından belki de.

• Ben gördüğüm yerde döverim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saf köylü

Bazı insanlar acayip acayip bakıyor, saçma olan bir şey yok ama alışık olmadıklarından belki de.

çok abartı büyük olanlar ve kafa/kulaklık orantısı uyumsuz olanlar gerçekten çok kötü duruyor
    bazılarına bakıyorum adam bildiğin oyuncu kulaklığı almış otobüste müzik dinliyor
    lakin küçük zarif olanlardan bahsetmiyorum
  • Bana kalırsa hoş olmayan şeydir, otobüste sağınıza baktığınızda bir THY pilotu görmek normal değildir. Alınır şööyle güzel bi kulakiçi, tak çıkar tak çıkar gide gele kaymak gibi.

Hele Sınopi alcaksanız nolur metroya binmeyin, allah aşkına kulaklık değil o, hoparlör maşallah.
  • Geçen Bursa Heykelde Kraken Pro ile gezen çocuk vardı iyi güldük
  • Rezil rezil geziyorsunuz sonra millet bakıyor diyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal bir şey mi ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi o normal olsun da Çakma Beatsi takıp hava atmak nedir

• Beats solo neysede su studyo pro ile gezenler astronot gibi geziyorlar coguda kendini kanitlamak icin bunlari alanlar halbuki adamlik kulakkikla degil karekterle olunur ama neyse girmeyim oralara benki metal muzik dinlerim sennhiser in kulakici var mis gibi halbuki istesem kralini alirim ama sonradan gorme olmadigim icin no problem.

• Kulak içi iyidir .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak içi kullanmak kafa bırakmıyor insanda. Ben 2 dk dayanamıyorum kulakiçi kulağımı uyuşturuyor.

Abartılı durmayan kulaküstü iyidir.
  • Ulkemiz daha alisik degil oyle seylere o yuzden tuhaf karsilanmasi normal ama onun disinda da cogu kisinin ozentilikten taktigini dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 30 Ağustos 2014; 21:17:18 >
  •  Kafa üstü kulaklık ile dışarıda dolaşmak
  • O değilde herkesin boynunda kaldırım taşı gibi canon nikon pro fotoğraf makinesi gazeteci muhabir gibi geziyor o dahada komik.

• Şöyle bi urbanears plattan olacak oh mis. Görgüsüz gibi logo taşıyacağıma kulağımda kendini hoş tasarımı ve rengiyle belli ediyorlar.

•  Kafa üstü kulaklık ile dışarıda dolaşmak

candır
  • Kulak içi takın diyorsunuz ama kulak üstü kulaklıkların verdiği sesi çoğu kulak içi kulaklıklar veremez. Bence oldukça doğal bişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathers

Kulak içi takın diyorsunuz ama kulak üstü kulaklıkların verdiği sesi çoğu kulak içi kulaklıklar veremez. Bence oldukça doğal bişi.

Abi bırak allah aşkına csde ses kasmıyoruz müzik dinliyoruz :)
  • öncelikle yorumlar için teşekkürler.

kulak içi denmiş, sürekli kulak içi kulaklık kullanan bir insandım, gına geldi harbiden.

kullandığım kulaklık bu, yanında mikrofonu olan snopy falan kullanmıyorum elbette, her şeyin bir adabı var. bence bu tür kulaklıklar daha rahat oluyorlar. bıktım ben kulak içilerin silikonundan falan, valla kulağımın içinde terden kaç tane siyah nokta falan çıktı sayamadım.

Kafa üstü kulaklık ile dışarıda dolaşmak
  • Alayı ergen.
    Otobüste orta kapının önüne falan geçiyor bazıları, sesleniyorum duymuyorlar, dürtünce de niye dürtüyorsun oluyor. Lan kafanda bas sistemiyle dolaşıyorsun tabi dürteceğim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.