Şimdi Ara

Kafa Böyle Oldukça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takım kötü kimse reddetmiyor ama taraftar böyle tökezleme de 3 yıllık emekleri bir anda silerse her zaman ufak, anlık sevinçlerle yaşamaya mahkum kalırız.

Her sene yeni teknik direktörle yönetemeyiz takımı. Herkes istemez miydi Fatih Terim kalsın 20 sene yönetsin takımı? Ama olmadı arkadaşlar Fatih Hoca yok artık ve geri dönmeyecek. Şimdi yeni yapılanma sayılabilir. Telles, Bruma, Veysel ortalama ustu oyuncular aldık. Seneye belki daha iyi şeyler göreceğiz Mancini kötü bir hoca değil, takıma da ısınmaya başlamışken böyle araları açmaya gerek yok. Tamam bu dönem bitti ve başarısız olduk ama lütfen tüm samimiyetinizle şunu söyleyin. Geçen seneki takım çok mu iyiydi, geçen sene Fenerbahçe ligde neler yaptı? Bence bu sene, geçen senenin devamini oynadik ve daha saglam, diri rakiplerimiz vardi.

Lütfen şu dönemde biraz mantıklı davranalım ki daha buyuk capli, uzun sureli bir kriz bizi beklemesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav he he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim taraftar çok kötü. Maalesef acı ama gerçek, zerre sabır gösteremiyoruz. Fener'in başkanı o kadar kirli işlere bulaştı, 2 sene takım kötüydü ama taraftar yinede sürekli arkalarındaydı. Bizde hoca CL'yi aldirsa sonra 2 maç kaybetse hemen istifa etsin derler.

• Kardeş tamam da her maçtan sonra takıma sallayıp duruyor Mancini izlemiyor musun? Bunlar benim oyuncularım değil bu takımı ben kurmadım bana verilen sozler tutulmadı bilmem ne söylenip duruyor. Bir kere de kendi hatandan söz et be adam senin hiç mi hatan yok?

• Taraftar 1.5 senedir 50 gol atan Burak'ı her maç yuhalıyor, sence söyledikleri bir kulaklarından girip diğer kulaklarından çıkmaz mı? Geçmişe saygı bizim takımda yok. Taraftar ruhunda da yok. Bende de yok, sende de yok. Böyle alışmışız. Bunu sevgili başkanımızın başarısız olursak gideriz lafıyla da bağdaştırmak doğrudur.
  • Geçen seneden 1 puan gerideyiz.Geçen sene de bu sıralar formsuz Melo'ya,hocaya vs sallıyordu skor taraftarları.Geçen sene hocaya sallayanlar şimdi keşke Terim olsaydı diyorlar.Türk futbolunun 2 kanayan yarası var biri formsuz ve rahat yerli futbolcular diğeri ise sabredemeyen ve skor taraftarlığı yapan taraftarlar.O kaçan saçma sapan golleri atsak maç sonu methiyeler düzecekken gol bulamayıp dönüp dolaşıp yeyince hemen sallamaya başlıyorlar.Terim gittikten sonra Mourinho dahi gelse en ufak hatasında başlayacaktınız zaten sallamaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Kardeş tamam da her maçtan sonra takıma sallayıp duruyor Mancini izlemiyor musun? Bunlar benim oyuncularım değil bu takımı ben kurmadım bana verilen sozler tutulmadı bilmem ne söylenip duruyor. Bir kere de kendi hatandan söz et be adam senin hiç mi hatan yok?

Bu takimin taktiksel anlamda sikintisi kanat yok takimda. Tam olarak 0. Devre arasi baslarinda Aydin Hajrovic Bruma Amrabat, bir an olacagina inanmistim olacagina ama su takima tahtada ne yazabilirsinki. Fm'de bile oynanmiyor. Muslera, Semih, Telles, Melo, Sneijder haric su takimda tahtaya yazacak oyuncu yok bu kadar net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar çok zor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakkaten bizim taraftar kadar sabırsız taraftar yok. Ünal Aysal takımın başkanlık koltuğunda 3. yılını tamamlıyor; 2 kez ligi, 1 veya 2 kez Süper Kupa'yı(şimdi tam hatırlayamadım) aldı. 2 kez üst üste ŞL'de gruplardan çıktık, birinde Çeyrek Final oynadık. Daha ne yapması lazım bu adamın? Hala yönetim istifa! Tabii ki bu başarılar direk Ünal Aysal'ın değil ama onun başkanlık zamanında geldi bu başarılar, illa ki etkisi vardır.

Mancini'yi yollamak isteyenler de var. Doymadınız TD değiştirmeye. Yeni TD gelince sihirli değnek değmiyor takımlara. Bunu Mancini'yi beğenmeyen biri olarak söylüyorum üstelik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.