Şimdi Ara

KAF1-2-3-4+KAREKÖK YGS+KAREKÖK LYS+APOTEMİ PROBLEMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
3
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apotemi Problemler
    Karekök YGS SB
    Karekök LYS SB
    40+40 yapmaya yeter midir sizce ?

Birde çözeceğim kaynaklara göre aşırı kasmadan gidersem (fen de olduğu için) sınava baya yakın bir zamanda bitiyor konular.

KAF1-2+Karekök YGS Sonrası :

TYT Matematik Denemesi + Günde 20 tane problem çözeceğim
    + Kaf3 ten gidicem

ortalama kaç günde biter diye yaptığım liste:
    (pkbo gibi konular karekök ygs ve lys de olduğu için baya uzun sürecek birde karekök ygs nin yarısına kadar çözmüştüm ilk 5-6 konu sadece kaf)

KAF1-2-3-4+KAREKÖK YGS+KAREKÖK LYS+APOTEMİ PROBLEMLER

Sınava 37 gün felan bitiyor ama tabi ıvır zıvıra 1 hafta gitse sınavdan 30 gün önce bitireceğim. Tavsiyeniz var mı? 1 ay kala bitse 2.oturum açısından sıkıntı oluşturur mu ?

hedefim açıkcası +35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.orange -- 4 Kasım 2017; 20:47:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten 80de 80 yapacağına mı inanıyorsun? Olimpiyat kültürün yoksa yapman imkansız ama 75 76ya oynayabilirsin o da heyacan yapmazsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrak -- 4 Kasım 2017; 20:51:26 >
  • Dikkate alınmayacak bir insan olduğun tek cümlenden belli oldu. Neyse sağ ol

• Hocam uzun sureli program yapma gun belirleme

Bir de 1 ayda bitireceklerin belli olsun o ay konulari yayinlari ayir oyle bitir git 1 ay sonunda bitirirsen ona gore obur ay belirle ama kalkipta 5 aylik program yapma kisa sureli yap tekrarlarini cok iyi yap.

• dr.orange kullanıcısına yanıt
    Peki sana hayal kurmanda başarılar inşallah sınav zamanı beni yanıltırsın da buraya fulledim diye editlersin ama 2017 lysde 78de 78 yapan insan evladı yoktu bunu da bil istedim

• Haklısınız hocam zaten fikir oluşsun diye yaptım, bu listeye göre şartlamayacam kendimi

Basarilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 ayt fen 7.deneme
    4 yıl önce açıldı
    TÖDER 2.YGS DENEMESİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bana kalırsa çok fazla zaman ayırmışsın hocam,türeve 30 gün çok çok fazla
  • Kağıt neden buruşuk? Merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limit türev integral maksimum 15 günde biter

• quote:

Orijinalden alıntı: Smack That

Kağıt neden buruşuk? Merak ettim

yarısını dün yapmıştım, bugün çöp sandım atıyodum son anda farkettim :D

• Süreler çok uzun sanki.Bu kadar uzun olmaması lazım.
  • YGS zamanı 5 aylık program yapmıştım 2 gün sonra sistem değişmişti aklıma geldi.
    Türkçe kısmında ne yapacaksınız acaba ?
  • denemeyi haftada en az 3 şeklinde şimdiden başla ve kendini kandırma kardeşim hakkını vererek çöz bu kitapları, yapamadığı soruları mutlaka kes işaretle bak onlara yani mutlaka. bunu nedenini şöyle anlatıyım sana

mesela 1 ay önce çözdüüğün bi kitabı açıp yapamadığın bir soruyu yapmaya çalış bunu bi kaç soruda dene büyük ihtimalle illa o sorulardan bi kaçını gine yapamıycaksın o an sadece bu nasılmış diye bakmış olabilirsin, ama kesip baktığında vay arkadaş gine yapamıyorum diye sıkıntıya girip üstüne yoğunlaşırsın sende kalır o soru tekrarlanan bilgi unutulmaz bunu unutma , sağlıcakla kal.

ha bide demeyi unuttum bence kaf 1 alma mutlak değerini alabilirsin zaman kaybı olarqak görüyorum onun yerine kaf 2 ye geçene kadar 1 deneme kitabı bitirip karekökte ilerlesen daha iyi olur senin için videoları da youtubeda bi hocaadan izleyebilirsin.
  • Birer tekrar sb çözebilirsin ben karekök+345+endemik çözücem lys adına trigo limit türev integrali apotemiden bitirmiştim durumuna göre yeterli olup olmadığına denemelerle kontrol et

• Gereksiz zaman kaybedersin,biraz azaltmalisin kitap sayısını kendine gore ornegin kaf çözersin deneme atarsin eksik olduğun konuları karekökten çözersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.orange

Dikkate alınmayacak bir insan olduğun tek cümlenden belli oldu. Neyse sağ ol

Baya guldum buna:D

Bu arada fkbyi boslamayin derim bu surede aman diyim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tonguç detected
  • 10dk da limit türev integral

• Üstüne birde deneme çözersen çok rahat yaparsın hocam trollere bakma sen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.