Şimdi Ara

kaf tekrarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tekrarları ne sıklıkla ve nasıl yapıyorsunuz

• Yapmıyorum :D Onun yerine başka kaynaktan soru çözmek daha mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu baştan çözmek daha kolay
  • Bu kaf tekrarı dediğiniz şey ne oluyor ? Sürekli çalışma halinde olunca zaten çözdüğünüz sorularla bilgiler sürekli yenileniyor Behzat Rasuli size nasıl empoze etmişse bu durumu tekrar etmeyince herşeyi unutuyorsunuz psikolojisine giriyorsunuz. Ben de kullanıyorum kaf kitaplarını ancak tekrar etmiyorum sözel ders değil bu atıyorum bir yazarin bir eserini unutursunuz vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu baştan sona hiç tekrar etmiyorum. Nadiren kenarlarına post-it yapıştırdığım sayfalara bakıyorum.
  • 2x hızda dinliyorum tekrardan konu daha iyi oturuyor.Konunun başında anlamadığım soruları anlıyorum.2 kere boyle yapinca daha sonraki tekrarlarda sadece yildizli yerlere bakiyorum.

80 sayfalik fonksiyonlari 5-6 saatte tekrar ettim.Bence oneririm tekrar edilmeli bence mesela kaftan tum konulari bitirdiniz yeni kotaptan cozuceksiniz onun icin tekrar edebilirsiniz.Ama mezun degilseniz boyle yapmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa konu sağlamsa o konunun sorularını çözerken ne yapacağın aklına gelir. Yani tekrar etmelisin kısa sürer zaten iyiyse
  • hocam bence de haklısınız ama tekrar diye tutturulunca içim yapmadıgımda rahat olmuyo ve uzun sürüyor
  • BarneyStınsonn kullanıcısına yanıt
    tüm videoları tek yerden 2x yapabiliyoduk eskiden şimdi olmuyor dimi tek tek ayarlamak gerekiyor
  • Hocam ben önce tklardaki notlarımı okuyorum. Sonra çalışırken işaretlemiş olduğum soruların çözümlerini elimle kapatarak bi müsvedde kağıda ya da deftere çözmeye çalışıyorum en baştan. Bu şekilde verimli ve akılda kalıcı olduğunu düşünüyorum. Üstüne de başka kaynaktan soru çözünce unuttuğum/eksik olduğum konular hemen halloluyor. İyi çalışmalar.
  • cleanss C kullanıcısına yanıt
    sagolun hocam bunu ne sıklıkla yapıyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.